Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:04
sizden01
Abone

Mastürbasyon sırasında aklıma kutsal şeylere küfür geliyo

Mastürbasyon sırasında aklıma kutsal şeylere küfür geliyo

Görkemli
Merhaba arkadaşlar. Ben mastürbasyon yapıyorken tam boşaldığım anda aklıma Rabbimizle ve diğer kutsal varlıklarla ilgili çok kötü küfür diyebileceğim düşünceler geliyo. Bende bu günahımın affolması silinmesi için tekrar küfürlü düşünceler gelmeyecek şekilde tekrar mastürbasyon yapıyorum eğer yapmazsam günahım çok artıcak hıssedıyorum ama yaparsam günahımın silineceğini düşünüyorum sizce dinimizde böyle bir kural var mı?

Okudunuz mu?  Kuran-ı Kerim İndirilmeden Önce İslamiyet Var mıydı?

Cevap: Mastürbasyon sırasında aklıma kutsal şeylere küfür geliyo

metro44
Bence bu sana şeytanın bir oyunu… Tam bilemem hocalarımız daha iyi bilirler ama masturbasyon kesinlikle caiz değildir diye biliyorum ve günahının tekrar affolması için tekrar haram bir şey yapman hiç mantıklı değil… Ayrıca düşünce farklı ağızdan çıkan söz farklı, şeytan bizi vesvese ile kandırdığı için düşüncelerimiz şeytana açıktır bu yüzden Yüce Rabbimiz’e karşı böyle kötü sözleri aklına şeytan sokuyordur diye düşünüyorum , tabi gene son söz hocamızın..

Okudunuz mu?  Harama bakanın duası kabul olmaz mı?

Cevap: Mastürbasyon sırasında aklıma kutsal şeylere küfür geliyo

Görkemli
metro44 canım kardeşim Allah senden razı olsun soruma cewap werdıgın ıcın çok teşekkür ederim.Bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorum kardeşim içim hiç rahat değil hayatımı çok etkiliyo bu durum sanki mastürbasyonda aklıma kötü sözler gelince tekrar mastürbasyon yapmazsam günahım çoğalcak başıma bişey gelicek tekrar mastürbasyon yaparsam günahım silinecekmiş gibime geliyor biliyorum mantıklı değil ama böyle bir durum var :s

Okudunuz mu?  İçten gelen namaz kıl sesi

Cevap: Mastürbasyon sırasında aklıma kutsal şeylere küfür geliyo

mevdudi
Allah seni ıslah etsin bari günahında bizi ortak etme…
yazını daha farklı yazabilirdin :mesela günah işleyince aklıma Allah geliyor ve devam ediyorum gibi…

düşüncelerin çok yalnış ,günahı yapacan aklına Allah gelecek bırakırsan daha çokmu günah kazanacan yani ,devam edincede az günah öylemi …fikir yalnış …

Okudunuz mu?  Tüy dökücü krem kullanmak

jamut
< Mastürbasyon sırasında aklıma kutsal şeylere küfür geliyor >
Bizim Dinimiz öyle kötü şeyleri yasaklamaktadır. öyle çirkim şeyleri bizimle paylaşma bizim dinimiz dediğin ne dininden bahsettiğini bilmiyorum ama islam dini öyle çirkin şeyleri başkalarıyla paylaşmayı dahi yasaklıyor Edepp Yahuuuu Edepp.. Allah ıslah etsin..


zxczxczxc
Sanki çok normal bişey yapıyormuş gibi anlatmışsın birde.. Kendini bazı şeylerden soyutlayarak düşün bakalım yaptığın normal mi ?

Okudunuz mu?  Beddua etmek günah mıdır?

Görkemli
arkadaşlar tavrınızı hiç doğru bulmadım çok sert konuşmuşsunuz ben aklıma gelenleri söyledim ve sizden yardım istedim sadece bu. Ne yaşadıysam onu söyledim. Sadece demek istediğim mastürbasyon sırasında aklıma gelen kötü şeyler günah olsa bu günahı temizlemek için sanki kötü söz aklıma gelmicek şekilde tekrar mastürbasyon yapmam gerekir mi dedim? Siz farklı yerlere çekmişsiniz bişey demiyorum.

Okudunuz mu?  Namaz kılarken tahiyyatta şehadet parmağını kaldırmanın hikmeti nedir?

Görkemli
Benim aklıma gelen düşünce bu arkadaşlar.O gelen küfürlü sözler mastürbasyon anında geldiği için çok günah diyorum içimden çok kötü üzülüyorum ve bu günahı yok etmek için başıma belalar sıkıntılar gelmemesi için benim bir kez daha mastürbasyon yapmam gerektiği hissediyorum içimden böyle geliyor kendimi zor tutuyorum yine yapıyorum

Bu kategoride yer alan 4 rekatlık bır namaz 2 dk da kılınırmı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mastürbasyon sırasında aklıma kutsal şeylere küfür geliyo Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.