Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:27
sizden06
Abone

Çok kötü ağrılarım var yardım edin :(

Çok kötü ağrılarım var yardım edin 🙁

CeyhuN_
Arkadaşlar nenedini bilmediğim bir şekilde çok kötü ağrılarım var. Önce ağzımın içi 3er 5er kesilmeye başladı, aylarca ayzımı oynatamadım. Sonra kırıklar . En sonda sızı. Öyle kötü bir durumdayım ki yemin ediyorum ağlıyorum. Duvarları yumrukluyorum hayatımda böyle bir şey görmedim. Çok kötü durumdayım okullar kapandığından beridirde evden bakkal hariçinde çıkmadım kötü ne yapmıs olabilirim ki? 🙁 Allah’ın imtihanına karışmaz ama lütfen bir caresini biliyoranız söyleyin. doktorlarda verdiği ilaclar masraf + daha fazla acıdan baska bir ise yaramıyor. Abdest alıyorum, namaz kılıyorum. işin kötüsüde namaz sırasında bile ağrılarım devam ediyor. lütfen bu ufak kardesinize yardım edin şu an gecenşn 2 sinde bile sandalyenin tepesinde acıdan dort takla atıyorum 🙁

Okudunuz mu?  Evde Kur'an okunurken gusül abdesti alınır mı ?

Cevap: Çok kötü ağrılarım var yardım edin 🙁

ebediyyetyolcusu
Selamün Aleyküm

Bu senin illaki bir kabahat veya günah işlediğinden dolayı oldu demek değil. Allah insanları hayırla şerle dener imtihan eder, sabredenlere müjde var. Şifa ayetleri vardır onları okusan yahut üzerine okutsan. Şifa’yı gönül’den inanarak Allah’tan dilemeli Eyyub A.S yaptığı gibi sabretmelisin Kardeş. Allah sabır versin inşAllah kısa zamanda iyileşirsin.

Eyüp de; hani o Rabbine çağrıda bulunmuştu: "Şüphesiz bu dert (ve hastalık) beni sarıverdi. Sen merhametlilerin en merhametli olanısın." (Enbiya Suresi, 83)

Şifâ âyetleri şunlardır:
1- Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim. (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
2- Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn. (Ey İnsanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.)
3- Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn. (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır. )
4- Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn. (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.)
5- Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn. (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.
6- Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün. (De ki: Kur’ân, inananlar için hidâyet ve şifâdır.)
Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:
1- Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin. (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
2- Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke. (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)

Okudunuz mu?  Bir müslümanın cinsel uyarıcılara karşı kendini koruması çok zor oluyor

Cevap: Çok kötü ağrılarım var yardım edin 🙁

CeyhuN_
Allah razı olsun sabah namazından önce yapacaım.


Cevap: Çok kötü ağrılarım var yardım edin 🙁

Jıhad
Bedende Bir Ağrı / Sancı Hissedince

Elini vucudundaki ağrıyan (yerin) üzerine koy ve üç (3) kere ;
بسم الله (Bismillah)
"Allahın Adıyla" dedikten sonra yedi (7) kere ;
أَعُوذُ بِاللهِ وَقُدْرَتِه مِنْ شَرِّ مَا أَجِدُ وَأُحاَذِرُ
(Eûzu bir ızzetillâhi ve kudratihi min şerri mâ ecidu ve uhaaziru)
(Muslim, 4 / 1728; 67 / 2202 ; Muvatta, Ayn, 9,2, 942; Ebu Davud, Tıb, 19, 389; Timizi, Tıb, 29, 2081)

Okudunuz mu?  Adağı zamanında yerine getirmek

Osman ibn-i As (radıyAllahu anh)‘den rivayetimize göre, "Kendisi vucudunda duyduğu bir acıyı Rasulullah (sallAllahu aleyhi ve sellem)‘e şikâyet etti.
Rasulullah (sallAllahu aleyhi ve sellem) ona:
Elini ağrıyan yere koy, üç defa: بِسْمِ اللهِ(Bismillah) ve yedi defa:

أَعُوذُ بِاللهِ وَقُدْرَتِه مِنْ شَرِّ مَا أَجِدُ وَأُحاَذِرُ
(Eûzu bir ızzetillâhi ve kudratihi min şerri mâ ecidu ve uhaaziru)

Okudunuz mu?  Müstehcen görüntüler izlemekten nasıl kurtulurum?

("Bedenimde çekmekte olduğum şu hastalığın şerrinden Allah’ın izzet ve kudretine sığınıyorum")diyecektim. Bunu birçok kereler yaptım. Allah Teâla hazretleri benden hastalığı giderdi.Bunu ehlime ve başkalarına söylemekten hiç geri kalmadım."

(Muslim, 4 / 1728; 67 / 2202 ; Muvatta, Ayn, 9,2, 942; Ebu Davud, Tıb, 19, 389; Timizi, Tıb, 29, 2081)

Okudunuz mu?  Vatan Hainlerini Öldürmek ?

CeyhuN_
Allah razı olsun.


Jıhad
7008 – Hz Ebu Hureyre radıyAllahu anh anlatıyor: Resülullah aleyhissalatu vesselâm (hastalığım sırasında) bana geçmiş olsun ziyaretine gelmişti Bana: Seni, Cebrail’in bana getirdiği dua ile tedavi etmeyeyim mi? buyurdular Ben: Annem babam sana kurban olsun ey Allah’ın Resülü! Evet! dedimOkudular: Bismillahi erkîke vAllahu yeş ike min külli dâin fike min şerri’n-neffasâti fi’I-ukadi ve min şerri hâsidin izâ hased (Allah’ın adıyla sana okuyorum, sende olan her hastalığa karşı, düğümlere üfleyenlerin şerrine, hased ettikleri zaman hasedçilerin şerrine karşı Allah şifa versin (veya şifayı verecek olan Allah’tır) Bunu üç sefer okudu

Okudunuz mu?  Yemin Kefareti Aralıklarla Ödenir Mi

kütübi sitte

3997 – Hz Ali radıyAllahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm bir hastaya geldiği veya kendisine bir hasta getirildiği zaman şu duayı okurdu: "Ey insanların Rabbi, acıyı gider, şifa ver, sen Şafisin Senin şifandan başka şifa yoktur Senden hiçbir hastalığı hariç tutmayan şifa istiyoruz"
Tirmizi, Da’avat 122, (3560) Rivayet Buhari’de Hz Aişe’den gelmiştir Marda 20, Tıbb 39

Okudunuz mu?  Mekkenin fethinden sonra müslüman olmayanlar

4000 – Yine Ebu Sa’idi’l-Hudri radıyAllahu anh anlatıyor: "Cibril aleyhisselam Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm’ın yanına geldi ve: "Ey Muhammed, hasta mısın? diye sordu "Evet!" cevabını alınca, Cibril aleyhisselam şu duayı okudu: "Bismillahi erkîke, min külli dâin yü’zîke ve min şerri külli nefsin ev aynin hâdisin Allahu yeşfike, bismillahi erkîke (Seni Allah’ın adıyla, sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasedci gözlere karşı sana okuyorum Allah sana şifa versin, ben Allah’ın adıyla sana dua ediyorum)"
Müslim, Selam 40, (2186); Tirmizi, Cenaiz 4, (972)

Okudunuz mu?  Hata bende mi sağlıklı düşünemiyorum artık bi akıl verin Allah rızası için

o_nur34
behçet hastalığı olabilir. En yakın zamanda doktora git Allah şifa versin.


CeyhuN_
Evet teşekkürler doktora gittim. Ağrı kesici verdi sadece. Ama yeni yeni ağrılar çıktı meydana. Dişlerim kanıyor durduk yere, bacaklarım da yaralar meydana geldi. Ve ayak tırnaklarım kendiliğinden kopuyor. Doktora gittim bir şey demiyorlar sadece ilaç veriyor. Ben ailemde sessiz birisiyimdir, ama sinirli bir yapım var sokakta çok kavga ederim. Aldığım darbeler veya psikolojik birşeyler olabilir mi? Veya bunun için hangi duaları uygulamalıyım.

Okudunuz mu?  Aldatılan kadın ne yapmalı?

theburak
Kardeşim Rabbim acil şifalar versin. Şifa ayetleri ve dualarını bol bol oku.


Muhasibi
Allah sana şafi ismiyle şifa versin kardeşim…


Salawat
Ailen senin için daha iyi bir doktor araştırsın…


Desert Rose
Allah(c.c)acil şifalar versin
çok geçmiş olsun,kardeşin dediği gibi
doktorunuzu değiştirmeniz belki faydalı olur


Muhasibi
Sağlık çok önemli bir konudur…Gittimi bir daha zor gelir.Gelirsede eskisi gibi olmaz.Eğer imkanın varsa özel doktora gitmeni tavsiye ederim.İlgi ve alakaları bambaşka oluyor.Bunu nerden biliyorsun dersen kendimden biliyorum.Verdikleri ilaçlar bile diğer doktorlarınkinden farklı…Allah tekrar şifa versin kardeşim…

Okudunuz mu?  Akrabalar büyü yapıyor. Ne yapmalıyım?

ömerhattab
Ey bütün hastaların şifasını veren rabbim bu kardeşimizede şifa ver….Arkadaş doktora başvurun … Mnevi olarakta biz dua edelim…


CeyhuN_
teşekkür ederim herkese Allah’ıma şükürler olsun geçti birçoğu.

Bu kategoride yer alan Namazda Okunan Rabbena Duaları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok kötü ağrılarım var yardım edin :( Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.