Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:11
sizden9
Abone

Gece gelen ürpertinin sebebi nedir?

Gece gelen ürpertinin sebebi nedir?

Kırlangıç.
Ben gece 11’den sonra bir odada tek başıma kalamıyorum, içim ürperiyor ruhum daralıyor.Bir huzursuzluk oluyor içimde, kendimi güvende hissetmiyorum.Yatsı ve sabah namazlarını kılmak için bile aileden birinin peşine takılıyorum birlikte kılalım diye, tek başıma olunca korkmaktan namaza odaklanamıyorum.Durumu aileme açtım, bunun saçma bir kuruntu olduğunu Felak ve Nas surelerini okumamın yeterli olduğunu söylediler ama okusam da çok büyük bir ürperti oluyor içimde.Sanki kötü varlıklarla karşılaşacakmışım gibi hissediyorum.Bunun sebebi ne olabilir? Çözüm için ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  İslamda Cemaatle namaz kılmanın hükmü nedir?

Cevap: Gece gelen ürpertinin sebebi nedir?

HAMMADUN
Adamın biri bir gün yatağının altında bakar ve TİMSAH görür, Bu hususu diğer arkadaşlarına anlatır ve onlar bir doktora başvurmasını salık verirler….

Doktor sorar…. Derdiniz nedir…????

Efendim yatağımın altında TİMSAH gördüm…

Doktor bir iki hap verir ve yarın tekrar randevuya çağırır…..

Okudunuz mu?  Cenabet iken tuvalete gitmek.

Doktor tekrar sorar….. Hala yatağınızın altında TİMSAH görüyormusunuz.

Evet efendim…. Hala yatağımın altında bir TİMSAH var der.

Bunun üzerine doktor çocukluğundan itibaren tüm evreleri anlatması için hastasını bir koltuğa uzanmasını ister, hasta tüm çocukluğu dahil tüm evreleri teker teker doktora anlatır.

Okudunuz mu?  Namaz kılarken dünyalık şeyler aklıma geliyor konsetre olamıyorum bunu nasıl çözebilirim

Derken bu husus böylece bir kaç gün sürer…..

Sonrasında hasta artık muayeneye gelmemiştir. Doktorda hastanın iyileşmiş olabileceği ihtimaline karşın, kayıtlardan adresini alır ve ziyaretine gider….

Adreste kimsecikler yoktur. Merdivenin başında bir kadına rastlar ve sorar.

Burada oturan bir hastam vardı. Kendisine ulaşmak istiyorum.

Okudunuz mu?  Yalan söylememek için kendime hakim olamıyorum

Kadın Ah efendim der. O adam benim kiracımdı ve yatağının altında bir TİMSAH gördüğünü söylerdi de, kimsecikler ona inanmazdı.

Sonra…. Ne oldu der doktor….

Hiç sormayın efendim. O TİMSAH adamı parçaladı…!!!

Siz eğer odada hiç bir şey görmüyorsanız. Merak buyurmayınız. Size görünemeyecek kadar korkak olanları, size görünecek kadar cesaretlendirmenin asla müsebbibi olmayınız. Eğer korku ile devam ederseniz. Beyniniz size korktuğunuz evsafta bir halisinasyonu muhakkak uydurup gösterecektir.

Okudunuz mu?  Resim çekmek, müzik dinlemek & YouTube

O yüzden rahat ol. Bu tür evhamlardan küçük yaşlarda bizlerde geçtik. Bu günlerde kafanı bu tür şeylere taktığın için gelecekte nelerle uğraşıyormuşum dahi diyeceksindir.

RAB’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


Cevap: Gece gelen ürpertinin sebebi nedir?

CeyhuN_
İnsanlar en üstün varlıklardır. Kafir cinlerin insanlara zarar verebileceği söylenir ancak imanı kuvvetli biri iseniz sorun olacağını sanmam. Korkudan kastınız filmlerde ki yaratıklar gibi bir şey ise, onlar sadece film. Ancak bilinmeyen bir korku ise, panik atak olabilir. Bir doktora görünmekte fayda var.

Okudunuz mu?  Namazda dua okurken harfleri peltek okumak

Cevap: Gece gelen ürpertinin sebebi nedir?

Kırlangıç.
Benim korktuklarım üç harfli ve şeytanlar, diğerleri gerçek değil zaten.


icimde urperti oluyor ne yapmaliyim

Bu kategoride yer alan Müezzinlik yapan kişi ne söylemeli? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece gelen ürpertinin sebebi nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.