Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:04
sizden9
Abone

Savdiğim kız beni aldatınca bende beddua ettim ama huzursuzum biraz

Savdiğim kız beni aldatınca bende beddua ettim ama huzursuzum biraz

garip41
4 yıl kadar beraberdik ama ALLAH biliyor ya hiç kötü gözke bakmamadım hem biz 4 sene içinde sadece 1 kere buluştuk biz başkaydık digerlerinden ALLAH tan korkumuz vardı en azından yani sonradan lise ortamının onu değiştireceginden çok korkuyordum ve korktugum başıma geldi o artık eski sevdigim kız değildi bambaşka bir kız olmuştu 4 sene onunla konuşan vakit geçiren ben gitmiş yerine başkası gelmişti abisinin bir arkadaşı varmış 3 senedir çocugu tanıyormuş çocuk bundan 1 ve ya 2 yaş büyük çocuk bununla gönül eglendirmek için çıkmış zaten buluşmamışlarda bu zamanlarda kız yoldan çıkmış zaten haberim yoktu dışarıda otoparkta 12 saat karda bile donardım ama o aklımdan çıkmazdı karar vermiştim askerden sonra evlenicem demiştim ben o soguklarda onu düşünürken meger o onunla konuşurmuş insanın zoruna gitmiyor değil aylar sonra 1 hafta daha görüştük çünkü ailesi benimle görüştürmüyordu çünkü duymuşlardı bizi zaten artık bizden gelip gitmeyide kesmişlerdi durum daha kötüydü yani benimle hiç konuşmadılar kızımıza göz koydu demişlerdi sonrasında benim kalbim çok kırıktı bir gün telefon geldi babama duyduk ki kızın babasının iki ayagıda yanmış sobaya tiner dökerken pantolonu tutuşmuş deri nakli yaptılar sonra herkes bana baktı olum beddua falan mı ettin dediler yoo dedim ben ALLAH a bıraktım o işini bilir dedim sonra düzelti adam sevdigim kız bir bahane buldu ve ayrılmak istedi daha dogrusu benim onu başka kadınlarla aldattıgımı bahane ederek ayrılma kararı aldı ama iş başka onu terkeden sevdigini unutmamış meger çocugun buna geri dönmeyecegi belli ama çok afersiniz ama bu tiplere bir peynir adı diyorlar ya aynı o olmak lise ortamlarını bende biliyorum bende değiştirim diye ben okulu bıraktım sonra işi ögrendim tabi namaz kılmayı bilmezdim ama yana yakıla dua ederdim sonra duam kabul oldu ve ben gerçegi ögrendim ama kat kat daha çok üzülmüştüm bunlar da yetmedi kız bana abi diyen yanında büyüyen çocuga bile çıkma teklifi etmiş çocuk utana sıkıla anlattı durumu bana ve sonra kız bana sapıksın sen kadın düşkünüsün ve daha neler biliyor bunları yapmıcagımı ama ayrılmak içi bütün çabasını harcıyor sonra bende ALLAH tan dilerim ben ölmedende kimseye nasip olmassın dedim bunu dedim ve konu kapandı aradan uzun zaman geçti ama ne yapacagımı bilmiyorum sizlerden bir akıl danışmak istedim

Okudunuz mu?  Kibirlenen cennete giremez mi

Cevap: Savdigim kız beni aldatınca bende beddua ettim ama huzursuzum biraz

-zombi-
Sevgili kardeşim.
İşi Allah’a bırakman en iyisidir.
O ne güzel vekildir. Beddua etmek dinimiz gereği kabul görmüştür ama beddua eden kişi suçsuz ise bedduanız geri size dönebilir bu ise tehlikelidir.
Beddua etme , sadece seni Allah’a havale ediyorum. De çek git zaten bnde lise sona geçtim , lise kızları genelde özenti tipler oluyor. Fazla kafana takma. Dua et Rabbine. Allah katında dua kabul olmasa Hz. Adem affedilmezdi. Merhamet sahibi Rabbine sığın , namaza başla.
Selametle

Bu kategoride yer alan Kim dinini değiştirirse onu öldürün Hadisini yorumlayabilir misiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Savdiğim kız beni aldatınca bende beddua ettim ama huzursuzum biraz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.