Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:47
Sohbet
Yönetici

Hasta olan babam için dua edin

Hasta olan babam için dua edin

Snowdrop
babam bir kere kalb ameliyatı olmuşdu.bu ameliyat fesadla oldu babamın dizine kan toplandı yani içi kanla dolu bir yumru yara oluşdu.dün dizinden ameliyat oldu ve yara kesib goturuldu.ameliyatdan bir gün geçdi.bu gün oyrendik ki yine yara toplanmış yarayı kesicekler.lütfen babam için dua edin.kimin hakkını yedimse beni aff etsin o insanlar ozellikle de agri kesici.bir de bunu oyrenmek istemişdim:babam ayağı qanqren olabilirmi.Allah uzak etsin.Lütfen babam için dua edin.ben de edicem.Allah(c.c) kabul etsin dualarımızı.Amin.Allah(c.c)hepinizden razı olsun.Amin.Allah(c.c) babama şifa versin.Amin.

Okudunuz mu?  Hz. İbrahim'i kim ateşe attı?

Cevap: lütfen dua edin

Ravza Sevdam
1- Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.
(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)1.AMİNN.


Cevap: lütfen dua edin

Desert Rose
Allah (c.c)babanıza acil şifalar versin
çok geçmiş olsun.

Okudunuz mu?  Hz Muhammed kötü davranışlara Nasıl karşı çıkardı?

Cevap: lütfen hasta olan babam için dua edin

Snowdrop
teşekkürle arkadaşlar.Allah(c.c)hepinizden razı olsun.Amin


Kayıtsız Üye
benim de babam yatak hastasi. sizin babaniza, benim babama ve tum babalara Allah’tan sifa dilerim. Amin


Şema
Konu acılali bir sene olmuş
Allah tüm hasta müslümanlara şifa versin

Okudunuz mu?  Kızıma bakamıyorum

kerem yolcu
Babam çok hasta sizden bir ricam olacak duanız da babama da yer ayırırmısınız


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm,babama gırtalk kanseri teşhisi koydular 16 yaşıma geldim babami bu halde hiç görmemiştim babamsiz ben asla olamam her duayı okudum hergun dua okudum Allah rızası için herkea bir fatiha okuyup babama gondere bilir mi Allahin izniyle dualarımizla babami ayakta tutalim hastaligindan kurtulsun lütfen çok rica ediyorum alllah rizasi için bir fatiha okup gonderin çünkü babam benim herseyim dunyam hayatimdaki tek gercek sey omu kaybetmeyi goze alamam onsuz yasayamam lütfen okuyup gönderebilirsiniz tum hastalara Allah tez zamanada sifasini versin insAllah AMİNN şimdiden çok teşekkür ediyorum herkesten Allah razı olsun.😞🙏🙏🙏

Okudunuz mu?  Fitne çıkaran koğu yapıp laf taşıyan kaynana ise ne yapılmalı

hasta babaya dua, babam için dua sifa

Bu kategoride yer alan Batıl Mezhep Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hasta olan babam için dua edin Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.