Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:45
sizden01
Abone

Bu mu Allah Dostluğu,Şu rezil videoyu izleyin ve Uyanın artık Ey Müslümanlar!!!

Bu mu Allah Dostluğu,Şu rezil videoyu izleyin ve Uyanın artık Ey Müslümanlar!!!

Tarikatsiz
Adamlar sizin imanınızla dalga geçiyorlar,ve sonra Allah dostu oluyorlar,yapmayın Allah Aşkına,etmeyin Allah Aşkına,kendinize gelin,hangi sünnette var bu rezillikler?


Cevap: Bu mu Allah Dostluğu,Şu rezil videoyu izleyin ve Uyanın artık Ey Müslümanlar!!

islamyolu
biz onlardan beriyiz. sizler bizleri onlarla karşılaştırdıgın için zaten böyle dengesiz cevaplar veriyorsunuz. Nazım kıbrisi yi İsmailağadan kimse tastik etmez. git bakalım Şeyh Mahmut efendi hazretlerine bak. Abdulbaki hazretlerine bak , daha bir çok gerçek Allah dostları varken oradan buradan getirdigin kişileri bizlere delil gösterme. Cübbeli Ahmet hoca yla bir görüş bir elini öpeyim de bakalım o elini çekip senin elini öper. biz öyle Allah dostlarına intisap etmişiz.

Okudunuz mu?  Ölen birinin yerine hacca gidilirmi?

bir yandan Alimin elini öpmek sünnettir buna ben bir şey demiyorum. Ama hiç bir gerçek mürşidde kürek gibi elini uzatmaz öpmeleri için.


Cevap: Bu mu Allah Dostluğu,Şu rezil videoyu izleyin ve Uyanın artık Ey Müslümanlar!!

Tarikatsiz
< Ama hiç bir gerçek mürşidde kürek gibi elini uzatmaz öpmeleri için >
Bu adam bırak kendi elini ayağını yalatmasını,papanın da elini öptürüyor yanındaki zavallılara.İyide islamoğlu işinize gelenle beraber,işinize gelmeyenden beriyiz diyorsun.Bu adamlara sorsan onlarda nakşibendiyiz diyorlar,nasıl olacak şimdi,onlarında sorsanız en başları nakşibendiye dayanıyor,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?


Cevap: Bu mu Allah Dostluğu,Şu rezil videoyu izleyin ve Uyanın artık Ey Müslümanlar!!

islamyolu
< Bu adam bırak kendi elini ayağını yalatmasını,papanın da elini öptürüyor yanındaki zavallılara.İyide islamoğlu işinize gelenle beraber,işinize gelmeyenden beriyiz diyorsun.Bu adamlara sorsan onlarda nakşibendiyiz diyorlar,nasıl olacak şimdi,onlarında sorsanız en başları nakşibendiye dayanıyor,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? >
zekeriya beyazda Profesör , Yaşar nuride Profesör , da , Nihat hatipoğluda. şimdi ben ilk ikisi bozuksa Nihat hatipoğlu nadamı bozuk diyecem.

Okudunuz mu?  İslamafobik Oyunlar

Nazım kıbrisi dedigin adnan oktarı mehdi yapmış birisidir. onun ne oldugu belli. Videolara bak Cübbeli Ahmet hoca onada reddiye yapmıştır. nasıl Profesörler içinde bozuklar varsa. Elbette tarikatlerdede çıkacak. Bir profesörün yanlış davranışını diğerlerine mal etmediğimiz gibi Tarikatlerdeki başka görüşlü kişilerin kinide mal edemeyiz. Mahmut efendi hazretleri eğerki benim Rasullullahın bir sünnetini bile terk ettigimi görürseniz Bana inanmayın demiştir. cümle tam aklımda değil buna benzer. Ama Ayak öptürmeler vs gibi işler Sünnete muhalafet işlerdir. ondan dolayı bizler bunlardan beriyiz. Ben sana daha ne tarikatler gösteririm. Raks edenler bilmem ne yapanlar. onların mürşidi Kamil degil.

Okudunuz mu?  İdrardan sonra gelen yapışkan akıntıdan dolayı gusül gerekir mi?

EhliAba.
iyide Cübbeli nazım kıbrısiyi ziyaret etmedimi ? telefonlada Hocaefendiyle görüşmedimi kıbrısi ? yada bu kıbrısi birden 180 derece dönüp sapıtmışmıdır ?


islamyolu
< iyide Cübbeli nazım kıbrısiyi ziyaret etmedimi ? telefonlada Hocaefendiyle görüşmedimi kıbrısi ? yada bu kıbrısi birden 180 derece dönüp sapıtmışmıdır ? >
kendisi diyor zaten bir ara gittim kim oldugunu bilmiyordum tanımıyorum ziyaretine gittim sonradan ne oldugunu öğrendim dedi. onuda videosunda söylüyor


@mir
< biz onlardan beriyiz. sizler bizleri onlarla karşılaştırdıgın için >
hep diyorum bize o kadar hakaret ederken
bunlar aleyhinde tek kelime ettiğinizi göremiyoruz
ne de olsa farklı cemaatlerde olsanız da aynı yolun yolcususunuz

Okudunuz mu?  Hoca mevtaya telkin okuduktan sonra mevtanın sesini duyar mı diyorlar doğrumu?

cihad38
< hep diyorum bize o kadar hakaret ederken
bunlar aleyhinde tek kelime ettiğinizi göremiyoruz >

aman amir ağabey sen bari deme, buna benzer bir cümlenizde ben bizzat yazmıştım,sizde biz diyene kadar nerdeydin demiştiniz de ona da cevap vermiştik.
siz tarikatlere ateş püskürürken, ehli sünnete uygun yaşayan gerçek Allah dostları ve müridleri bizim sözünü ettiklerimizden hariçtir deyip ayrım ve düzeltme yapmadığınızdan, bizde ehli sünnet vel cemaat yolunda olan büyüklerimizi savunurken toptan savunmuş oluyor,sahte ,abuk subuk işler içinde olanları ayıramıyoruz,
daha öncede demiştim, bunları bolca yayınlayalım insanlar öğrensinler bu çakma şeyhlerin rezilliklerini.


YeterArtık
< biz onlardan beriyiz sizler bizleri onlarla karşılaştırdıgın için zaten böyle dengesiz cevaplar veriyorsunuz Nazım kıbrisi yi İsmailağadan kimse tastik etmez >
İyide islamyolu,bu yazdıklarını nazımcılar okusa üzülmezler mi şimdi.Düşünsene arkadaşım;bu nazımcılar,yani nazım kıbrısiye bağlı olanlar,onun elini ayağımı öpenler,peşinde afedersiniz köpekler gibi yerlerde sürünenler sana göre yanlış yapıyorlar,ama onlara göre doğru yapıyorlar.Belkide sen de onların içinde olabilirdin.Ve o zamanda senin yaptıkların sana göre doğru ,diğer tarikatçilere göre yanlış olacaktı.Bakma bu nazımcıların sayısı hiç de o kadar az buz değil,binlerce sofisi var.Videoda gördüysen şayet ,düdük öttürüp Allah dedirttiği kişiler gibi bir çoğu sakallı sarıklı namazlı abdestli adamlar.Ama bunların yanlışta olduklarını sen ve sizinkiler söylüyor.Ama onlar yaptıklarını yanlış olarak görmüyorlar.
TIPKI;
bizim ,sizlerin yaptıklarına yanlış dememiz ve sizin bu dediğimizi kabul etmemeniz gibi öyle değilmi canım benim.Farkında mısın;nazımcıların bu yaptıkları sizlere göre yanlış,yani şeyhleri yanlış bir şeyh,ve sizlerin uyguladıkları da bizlere göre yanlış.Ve sizlerde ve nazımcılarda hep ve devamlı bağlı bulundukları şeyhlerini savunmak zorunda kalıyorlar,yanlışlarını hep doğru olarak görmeye çalışıyorlar,şeyhlerinizin her hallerini bizlere karşı savunmaya ve açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz.
AMA BİZİM HİÇ ÖYLE BİR SORUNUMUZ YOK.ÇÜNKÜ BİZLERİN SAVUNMAK ZORUNDA OLDUĞU,BAŞKALARINA YANLIŞ GELEN HAREKETLER YAPAN ŞEYHLERİMİZ YOK.BİZLERİN TEK SAVUNDUĞU VE UĞRUNA CANIMIZI VERECEĞİMİZ ALLAH VE RESULÜ VAR.O ŞEYH DORU SÖYLÜYOR BU ŞEYH YANLIŞ SÖYLÜYOR GİBİ KENDİ İÇİMİZDE GİRDİĞİMİZ TARTIŞMALARIMIZ VE KAVGALARIMIZ YOK.SEN DE BU KADAR RAHAT BİR KAFAYA SAHİP OLMAK İSTEMEZ MİSİN.BUYUR GEL CANIM BENİM,TEK SAVUNDUĞUN ALLAH VE RESULÜ OLSUN.

Okudunuz mu?  Hacet Namazı Nasıl Kılınır ?

YeterArtık
Bu arada ben Tarikatsiz nickli üyeyim.Forum yönetimi bunca zamandır nickime ses çıkarmadı onay verdi ,ama iki gündür yaptığım paylaşımlar canlarını sıkmış olacak ki,”nckin uygun değil” diye sebep bildirip beni süresiz yasakladılar.Fikirdaşlarımın bana destek vermesini bekliyorum cezamın kaldırılması için.


islamyolu
< hep diyorum bize o kadar hakaret ederken
bunlar aleyhinde tek kelime ettiğinizi göremiyoruz
ne de olsa farklı cemaatlerde olsanız da aynı yolun yolcususunuz >

etmedim mi videolarını getirdim. Arkasından hemen Cübbeli Ahmet hocanın videosunu getiren de sizin zihniyettekiler degilmi. Bak profil resmime mahmut Efendi hazretlerinin resmini bile kaldırdım. ikinci hakaretten sonra dayanamadım benim yüzümden o mübarek hakarete uğrasın.

Okudunuz mu?  Allah'tan başka herşey yalan diye bir söz çıktı ama ben bunu Allah'tan başka ilah yoktur anlamında.. sakıncalımı?

Diyecegim o ki kim hak konuşur onun sonuna kadar destekcisiyimdir. Benim yolum belli. Kur’an sünnet Selefi salihin ve Ehli sünnet alimleridir.
bunlardan kıl kadar bile ayrılmam. her hadisi şerifi başımın üstünde tutarım hiç birini inkar etmem. onları inkar eden kim olursa olsun karşısında beni bulur. Anlayamadıgım hadisi şeriflerdede susarım. Ama sizler onu yapmıyosunuz. işinize gelmeyen olursa bu uydurma. veya bir tevil yapıyorsunuz alakasız bir tevil.

Okudunuz mu?  Grup Dergah gurubunun isimleri

@mir
YeterArtık kardeş
yöneticiler Tarikatsiz nikiyle açtığın konulardan rahatsız olsalar
konularını silerlerdi
konularının silinmemesi üstelik yönetimden itiraz gelmemesi
onların da fikren sana yakın olduklarını gösterir
hele de bu kadar şikayete rağmen konularımız silinmiyorsa
biraz daha anlayışlı olmalıyız
her ne kadar haklı olsak da üslubu biraz daha yumuşatıp
hep ehli bidayı kazanmaya çalışmalı
hem onların eline koz vermemeli
hem de forum yönetimini onların “mazlum edebiyatına” karşı zora sokmamalıyız

Okudunuz mu?  İntihar ve tövbe

eski nikin büyük ihtimal açılmaz
ama forumu ehli bida’ya bırakmamak için
forum kurallarına azami derecede uymak iyi olur

yine de sen bilirsin


islamyolu
< YeterArtık kardeş
yöneticiler Tarikatsiz nikiyle açtığın konulardan rahatsız olsalar
konularını silerlerdi
konularının silinmemesi üstelik yönetimden itiraz gelmemesi
onların da fikren sana yakın olduklarını gösterir
hele de bu kadar şikayete rağmen konularımız silinmiyorsa >

Yönetime sesleniyorum bunun dedigi doğrumu Fikren Tarikatsizin görüşlerinimi savunuyorsunuz.

Okudunuz mu?  Siyah elbise giymek

Ehli bida da bunlara göre biz oluyoruz yani. bana görede siz oluyorsunuz.


Süre:HenüzYok
< Ehli bida da bunlara göre biz oluyoruz yani bana görede siz oluyorsunuz >
Sana soruyorum İslamyolu,eğer şayet videoyu izlediysen,görüntülerdeki kişiler için de ehli bidat diyebilir misin?Zira neticede onlarda nakşibendi tarikati çerçevesi içinde olduklarını iddia ediyorlar,hatta iddia da denmez,direkt olarak söylüyorlar.

Okudunuz mu?  SemiAllahu Limen Hamideh Yerine Allahu Ekber Dedim?

islamyolu
kota sorunumdan dolayı izleyemiyorum video. ne anlattıgını kısaca açıklarsanız sevinirim. yine kesin Sahte bir tarikat getirmişsiniz. Yav Nasıl profesörlerde Sahtekarlar var ise Tarikatlerdede olacak. Hak Tarikat Mürşidleri zaten onları tastik etmiyor.

Bu kategoride yer alan Namazdan sonra dua ve tesbih başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bu mu Allah Dostluğu,Şu rezil videoyu izleyin ve Uyanın artık Ey Müslümanlar!!! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.