Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:50
missa
Abone

Büyü Bozmak için Okunacaklar Nelerdir?

Büyü Bozmak için Okunacaklar Nelerdir?

Kayıtsız Üye
büyü bozmak için okunacak sure,ayet ve duaları söylermisiniz?


Cevap: Büyü Bozmak için Okunacaklar Nelerdir?

ferah36
CİN VE BÜYÜDEN KURTULMAK İÇİN DUA

21 defa – Besmele
1 defa – Yasin suresi
11 defa – Ayetel Kursi (3-7-11-21 defa da olabilir)
11 defa- Fatiha suresi
11 defa- İhlâs suresi
11 defa- Kafirun suresi
11 defa- Nas suresi
7 defa- HuvAllahüllezi (Haşir Suresi 22-23-24 ayetler)
7 defa- Cin Suresi (1 den 6 ya kadar ayetler)
7 defa- Saffat suresi (1 den 10 a kadar ayetler)
7 defa- Bakara suresi (163’den 164’e kadar ayetler)
7 defa- Rahman suresi (31den 35’e kadar ayetler)
100 defa- Selamun kavlen min rabbirrahim
100 defa- Lâ havle ve la kuvvete illâ billahil aliyyil azim
Bu ayetler, dualar bir kap suya okunsun.
Okunan sulardan içilsin.
Okunan sulardan abdest alınsın (sık sık)
Evin içine hafifçe serpilsin.

Okudunuz mu?  Ya Vedud duası nasıl bir duadır, Vedud ismi Kur'an'da geçiyor mu?

——–Not: Sihir, büyü yapanlar, toplumda her zaman vardır—
1996 senesiydi. Bir arkadaşım, başından geçen olayı anlattı:
Bir büroda çalışıyormuş o zamanlar. Büroda çalışan bir eleman bir gün arkadaşıma gözleme ikram etmiş. Gözlemeyi yiyen arkadaşımın başına gelen olay:
İşi olduğu için akşam herkes gittikten sonra büroda çalışmaya kalmış, bir ara uykusu gelmiş, masaya kafasını koyup, 10-15 dk kadar uyumuş. Uyandığında, bütün vücudu sanki ateş içinde kalmış gibi yanmış 5-10 dakika. Sonra aklı, (gözleme ikram eden) o elemanla meşgul olmaya başlamış. Sonraki günler bu meşguliyet devam etmiş (Arkadaşım anlamış ki, kendisine sevgi/şirinlik büyüsü yapılmış. Yani o eleman, kendisinin şirin görünmesini sağlamak için bu yola başvurmuş).
Bir tanıdığına durumu anlatmış. O da, ayet’el-kürsiyi bolca okumasını ve göğsüne üflemesini tavsiye etmiş. Ve böylece bu illetten kurtulmuş.

Okudunuz mu?  Kadirlik nedir nerde kurulmuştıur? Nerede yaygınlaşmıştır?

Yorum: Büyü Bozmak için Okunacaklar Nelerdir?

Kayıtsız Üye
Kardeşlerim 2013 yılında evde ağırlık hissetmemle bana kötü varlıklar musallat oldu daha sonra evde yatağımın altında yağ lekesi gibi çıkmayan lekeler gördüm aynı lekeler dolabımda da vardı ne olduğunu anlayamadım daha sonra anneme bu evden taşınalım dedim rahatsızlık veriyor bu ev bana dedim. Sonra bu evden taşındık başka bir eve 2014 yılının son aylarında taşındık ama bu rahatsızlık benimle birlikte gelmeye devam etti. Kısa süre bu rahatsızlık kendi çabalarımla dualarımla geçti daha sonra kısa bir zaman sonra tekrar başladı bu rahatsızlık en sonunda 2015 yılıydı iyiydim ay olarak tam hatırlamıyorum bir kaç ay iyiydim sonra biriyle tanıştım ve bana kendisiyle evlenmek istediğini söyledi ciddi düşünüyorum dedi bende kabul ettim tanışmayı ilk tanışmada beğenmedim kendisini sonra eve geldim koltukta oturuyorum içimden bir şey koptu sakın onu kabul etme diye o an çok korktum ve daha sonra bu kişi bana mesaj yazdı cevap vermedim beni aradı yine cevap vermedim daha sonra kendisi sosyal medya hesabımdan ablamı bulmuş kendisine mesaj atmış benimle ciddi düşündügünü söylemis baya bir ikna etmeye çalışmış daha sonra ablam beni aradı düşün bir bakalım iyi bir insana benziyor tanış bakalım zamanla nasıl bir insan olduğunu anlarsın dedi bende konuştum kendisiyle ilk bir ay hiçbir şey hissetmedim ona karşı daha sonra sevmeye başladım birden bire hiç olmadık anda zamanla sevgimiz ilerledi bir gün evime geldi oturmaya yemek yaptı yedik kendisiyle benimle ciddi olarak evlenmek istediğini söyledi daha sonra memlekete gidicem dedi ve gitti geldi annesinin beni istemediğini söyledi ama ne olursa olsun ben seninle evlenicem kimse karışamaz dedi annem dahi olsa dedi daha sonra tayini çıktı şehirden ayrıldı gitti daha sonra 1 hafta sonra beni görmeye geldi en son gelişiymiş haberim yokmuş bir daha gelmedi daha sonra benim bu arada unutuyordum onunla birlikte iken yani sevgili iken gece uyurken korkutuyorlardı bende bu ona söylüyordum beni korkutuyorlar diye oda sürekli bana kızıyordu ayetel-kürsi oku diye bende okumadım dediklerini daha sonra beni terketip gittiğinde bir anda bu rahatsızlığım yeniden başladı bana yine musallat oldular nereye baksam erkek arkadaşımı görüyordum duvarda dışarda herkesi oymuş gibi göruyordum ve 2015 yılının son aylarından bu yana şuan hala devam etmekte musallat rahatsızlığım kardeşlerim bana yardım edin ne olur unutuyordum bir gün gece sabah ezanında bir rüya gördüm bir yaşlı dede namaz kılıyordu evimizde kıldığı yerden halının altından bir muska çıkardı getirdi yanıma bu muska yüzünden kafir cinler sana musallat olmuş dedi bana kardeşlerim bana yardım edin ne yapmalıyım ben şimdi Allah için yardım edin bana

Okudunuz mu?  Eûzü bi kelimatillahit-tammati min şerri ma haleka ve zerae... diye başlayan şeytandan korunma dua

Yorum: Büyü Bozmak için Okunacaklar Nelerdir?

Omer Faruk
Büyü varmı ki bozulsun…

Allah; firavun, sihirbazları ve Musa arasında geçen meydan okumayı anlatırken, sihirbazların yaptığının yalnızca aldatmadan ibaret olduğunu gösteriyor. Buna rağmen büyü var diye paniğe kapılmak Kur’an bilgisi eksikliğinden kaynaklanıyor.

Okudunuz mu?  Günaha girmeden içkiyi nasıl bıraktırırım

İyi müslüman olun, Kur’an ahlakına dikkat edin ve en önemlisi Kur’an’ı anlayarak okuyun. O zaman ne üç kağıtçı hocaların eline düşersiniz ne de büyü var diye aklınızda vesvese üretirsiniz.

Cin meselesi de aynıdır. Allah cinlerin hiçbir gücünün olmadığını göstermek için CİN suresini indirmiştir. Ama bizim müslümanlar açıp okuyup anlamadıkları için hala cinleri bir şey zannedip korkuyorlar. Hatta Anadolu’da bu hurafe o kadar yaygındır ki CİN kelimesi yerine ÜÇ HARFLİ diyerek gülünç bir kelime icat etmişler.

Okudunuz mu?  Yapılan büyüyü çözmek için ne yapmak gerek

Yukarıdaki tavsiyelerimi dinleyin ve huzura kavuşun. Yaşadığınız tipik bir vesvese hastalığı

Selametle…


saffat suresi büyü bozma, rahman suresi buyu bo, bakara suresi ile sihir bozma

Bu kategoride yer alan Allah niçin Hz Muhammed'den sonra başka peygamber göndermemiştir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü Bozmak için Okunacaklar Nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.