Anasayfa
25 Kasım 2023, 21:51
missa05
Abone

Lanet nasıl anlaşılır?

Lanet nasıl anlaşılır?

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben çok hatalar yaptim hala da yapıyorum benim amacım sadece sevmek ama insanları kendim gibi gördüğüm için herseye inanıp jer şeyi yapıyorum şimdi sözde bir sevgilim var benden yaşça buyuk sürekli benden para istiyo ve tehdit ediyo resimlerini yayarım die napcagimi bilmiyorum hocam ben ona bağlı olmak istemiyorum acaba lanetlimiyim diye düşünüyorum

Okudunuz mu?  Birinde cin olduğu anlaşılır mı?

Yorum: Lanet nasıl anlaşılır?

Kayıtsız Üye
Şeytana uymus ama hak yolunu bulacak o altınlar sana geri dönecek ilk fırsatta gonderecek senden aldıklarını sen beddua etme bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye geldiğim yere demiş..


Yorum: Lanet nasıl anlaşılır?

Kayıtsız Üye
Hocam ben de bir türlü huzur bulamıyorum. Her günüm berbat geçiyor. İçim daralıyor, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Acaba ben de lanetlenmiş olabilir miyim, öyleyse ne yapmam gerekiyor ? çok zor durumdayım, yardım rica ediyorum.

Okudunuz mu?  İslamda salih ameller

Yorum: Lanet nasıl anlaşılır?

mum
Hepimiz bazen sıkıntılı günler geçiririz, buna sebep nedir araştırın ve giderin.
Lanetlenen kişi Allahın sevdiği işlerden uzaklaşır, şeytanın istediklerini yapar belirti budur.


Kayıtsız Üye
Bak evladım.Evet yazdıklarına göre sen lanetlenmişsin.Üzerinde çooook büyük bir büyü yapılmış bu büyüyü sana düşman biri yapmış olabilir.Eğer eskiden yapmaktan hoşlandığın şeyleri şimdi yapmak istemiyorsan kesinlikle büyü yani lanet var.Bu büyüden kurtulmak için 3kere Ayetel kürsi oku ve ardından felak oku.Eğer devam ederse bilki bu büyü kalıcıdır yada uzun yıllar senin üzerinden gitmeyecektir.Başka sıkıntılarında varsa bir hocaya git derim…☻

Okudunuz mu?  Cenabetken bebek emzirilir mi?

lanetlenmis insan nasıl olur, insan lanetlendiğini nasıl anlar, lanetli insanlar nasıl olur

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken telefonda videoya bakarak kılmak doğru mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Lanet nasıl anlaşılır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.