Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Deprem ve Sarsıntı Görmek

Rüyada Deprem ve Sarsıntı Görmek

idiris
hocam ben rüyada babamla konuşuyormuşum ama bir sarsıltı olmuş ablam bu senin ilk yaşayacağın bir deprem olduğunu dedi. ben çok kortum pençereden dışarıya bakarken bir kız gözleri kırmızı olduğunu fark ettim ama sonra kendisini yere attı ve bana bağırdı sen beni mafettin diye bağırdı ben aileme bakarken duvarda bir şey gördüm insanın sanki ateşe düşermin gibi oldu ordan sanki birisi çıkacak gibi oldu ordan çok ürkütücü sesler geliyordu çok kortum ablamın elini sıtım ve sonra uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada dövüş maçı görmek

Cevap: Rüyada Deprem ve Sarsıntı Görmek

Muhasibi
Rüyada yerin sarsıldığını görmek, iş ve geçimde meydana gelecek canlılığa ve berekete delâlet eder.
Bazı kere de rüyada zelzele görmek, feryad ü İlgan etmeye, karmakarışık sözlere, can sıkıcı haberlere ve sırların meydana çıkmasına delâlet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

Rüyada zelzele görmek, bir yerden bir başka yere göç etmeye alâmettir. Rüyada bir dağın sarsıldığını veya yerinden koptuktan sonra tekrar yerine geldiğini görmek, korku ve şiddete delâlet eder. Çünkü zelzele büyük âfetlerdendir.

Rüyada bir mahalde zelzele olduğunu ve orada bir takım insanların yere battığını ve bir kısmının da kurtulduğunu görmek, devlet reisinin oraya geleceğine ve halka zulüm ile muamele edeceğine işarettir.
Bazı kere de bu rüya, şiddetli bir hastalığa delâlet eder.
Kıtlık hüküm süren bir yerde zelzele olduğunu görmek, o yerin mahsulünde meydana gelecek büyüme ve berekete delâlet eder.
Rüyada bağ ve bahçede zelzele olduğunu görmek, o bahçede mahsulâtın çok olacağına ve yaz yemişlerinin bolluğuna delâlet eder.
Rüyada Mayıs ayının gece ve gündüzünde zelzele olduğunu görmek, halk arasında çıkacak kavgaya ve devamlı meydana gelecek fitnelere delâlet eder.
Haziran’da görülen zelzele, şerli ve kötü insanların helakine işarettir.
Temmuz ayı içinde zelzele görmek, şanlı ve ulu bir zatın vefatına delâlet eder.
Ağustos ayında görülen zelzele, o yere yönelecek bir düşmana işarettir.
Rüyada her ayın kendine göre tâbiri vardır.
Zelzele rüyasına türlü türlü tâbirler yapılmıştır.
Her şeyin en güzelini ve doğrusunu ancak Allahu Teâlâ bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz Kızı görmek (İmam Nablusi)

rüyada deprem olduğunu görmek, rüyada deprem olduğunu görmek nablusi, Kasım ayında deprem olduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada dünyanın sonunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Deprem ve Sarsıntı Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.