Anasayfa
4 Şubat 2023, 18:11
sizden92
Abone

Sürekli ihtilam olmak

Sürekli ihtilam olmak

çaba
İhtilam olmaktan çok korktuğum için daha da kötü oluyor ve sürekli ihtilam oluyorum kaç gündür her gün gusül almak zorunda kalıyorum bugün de yine oldu ama uykum aramda hayalde etmiş olabilirim emin değilim. Bayanlar meni görmese de ihtiyaten guslederler ama etmeseler de olur değil mi? Bir de ıslaklık mutlaka çamaşırda mı olmalı çamaşırda olmasa ama ıslaklık olsa gusletmek zorunda olur mu?

Okudunuz mu?  Dul ve çocuklu bir bayanla evlenmenin islami olarak bir sakıncası varmıdır?

Cevap: Sürekli ihtilam olmak

mumsema
aslında bekarlar için ihtilam olmak büyük nimettir.
İhtilam, meni çıkmadan oluşmaz. nu kızlar için, avret mahallinde veya iç çamaşırda görülen ıslaklıkla olur.


Sürekli ihtilam olmak

hazar.123
Selamun Aleyküm sayın hocam.Aklımdan sürekli cinsellik müstehcenlik geçiyor ben bunları düşünmek istemiyorum birisini gördüğümde hemen müstehcenlik geliyor bu yüzden her sabah ihtilam olmuş olarak uyanıyorum.gece yatarken ayetül kürsi felak nas okuyorum.Bu kötü düşüncelerden kurtulmak için napmalıyım

Okudunuz mu?  Hatırlayamadığımız günahlar için af dilemek

Yorum: Sürekli ihtilam olmak

ACİLSERVİS
Ve aleykümüsselam. ihtilam olduğun zaman 10 dakka banyonu yapar çıkarsın hem kendine gelmiş olursun bunu sorun etmeye gerek yok.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sürekli ihtilam oluyorum bu aralar yaşım 18 ergenlik dönemi mastürbasyon asla yapmıyorum 5 vakit Namaz kılıyorum. bu sebepledir ki vücut fazla meniyi atıyor lakin ben şeyden şüpheleniyorum bir rüyamda bir tane kadın vardı cin gibi hatta bacaklarında elektrik akımı gibi bişey vardı böyle dönüyordu bacaklarında üstündede külotlu çorap arabanın arkasındaydı ve yanımda da amcamın iş yerindeki çalışan abi vardı o cin sureti olan kadın o abiyle evliydi çocuğu vardı sonra arabanın arka koltuğuna geçip bacaklarını açıyordu bende avret yerimi açmadan iç çamaşırla onunla cinsel ilişkiye giriyordum bir gün rüyamda yine şehvetim kabardı bitane sarışın öğretmen okulda bize bişeyler anlatıyor aynı zamanda benimle fingirdeşmeye çalışıyordu ama ben gözümü ondan kaçırıp ondan uzaklaşıyorum sonra benim sıradan geçerken bacağını bilerek bana sürtürüp geçti bende rahatsız olmuştum namaz kılıyorum diye en son bugünde Türkiye de ünlü bir kadın sunucu var onu gördüm rüyamda bu çırılçıplak banyo yaparken görüyordum rüyamda kalçasını gördüm tamamen sürekli göğüslerine bakmamak için savaş veriyordum kendimle sonra başka kadınların göğüslerini gördüm bu kadın sunucu duşu bitti benim önümden geçti arka tarafı komple çıplaktı bu sefer hem avret hemde kalçasını gördüm galiba kalktım yine ihtilam olmuşum bir yardım eder misiniz yoksa bu rüyada cinlerle ilişki mevzusu kafaya takılacak mevzu değil mi

Okudunuz mu?  Coca cola caiz mi?

arifselim
Bu gördüğün rüyaları tabir edecek bir şeyleri yoktur. Zaman zaman cinsel içerikli rüyalar görmek normaldir. Meni çıkmış ise gusül alınmalıdır. Eğer boşalma olmazsa ne görmüş olsa yinede cünüp sayılmazsın. Önemli olan sadece bu hususlara dikkat etmektir.


sürekli ihtilam olmak, ardadarda ihtilam olmak

Bu kategoride yer alan Kabirdeki ölüler bizi, onları ziyaret edenleri görür mü? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli ihtilam olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.