Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada asansör görmek

Rüyada asansör görmek

Şema
RÜYADA ASANSÖR:

Rahatlığa ve Size maddi yükü olan kimseden kurtulmaya işarettir


Cevap: Rüyada asansör görmek anlamı ve tabiri

AYKIZ
Rüyada asansöre bindiğini görmek hayatınızda inişli çıkışlı bir yaşamınızın olacağına ve bundan dolayı çok zor günlerinizin olacağına fakat size yük olan bir kişinin hayatınızdan çıkıp gitmesi sonucu biraz da olsa rahat bir nefes alacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağaç çiçeği Görmek (imam nablusi)

Rüyada Asansör

mikaela
Merhaba efendim, namaz kılıp uyudum bir sıkıntımda feraha ermek için, rüyam şöyleydi; Bir kız yurdunda kalıyorum, çamaşırlarımı yıkamak için asansörle 5.kata çıkıyorum, sonra 1 e inmek itiyorum ama yapamıyorum tekrar yukarı çıkıyor asansör ben inmek için bastıkça ya başka katlara çıkıyorum yanlışlıkla ya da asansöre başkaları geliyor. Bir sürü asansör olduğunu hatırlıyorum, kapısı açılan eski tarz asansörlerden. Sürekli asansörde olduğumu hatırlıyorum, sonra tv de bir şey görüyorum; eskiden bana fenalık yapan bir arkadaşım pilot olarak mezun olmuş , ağlayarak tuvaletin karşısındaki aynaya gidiyorum; hıçkırarak gözlerimden yaşlar dökülerek ağlıyorum; herkes herkes iyi bir yerlerde ama ben sadece duruyorum ve içinde bulunduğum bu fena durumdan çıkamıyorum, oysa ki kimseye fenalık yapıp kalp kırmadım diyorum, haksızlığa uğramış hissediyorum çünkü o pilot olan kız ben ona iyilikte bulunduğum halde bana kötülük yapmıştı. Daha sonra aynaya bakıyorum, saçlarım güzel görünüyor ama şey diyorum; ben güzel değilim ki, belki de güzel bir yüzüm olmadığı için mutlu şeyler beni bulmuyordur, daha güzel kızlar varken neden beni bulsun ki diyorum. Rüyamda duvarda duran bir örümceğin ölüp yere düştüğünü gördüm, sonra asansöre diye başka kızların odasına girdiğimi, yurttaki herkes neredeyse herkes gerçek hayatta tanıdığım eski arkadaşlarım olmasına rağmen ben yurtta kimseyle takılmıyordum. Bir de gece örümcek var sanarak korkarak uyandım diğer örümcek rüyasından ayrı olarak ama sabaj kalktığımda sıkıntım ve üzüntüm giderilmiş gibi ferah hissediyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Amca Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada asansör görmek

Tohat
Merhaba. Asansörle sürekli yukarıya doğru çıkmak, makam mevki sahibi olmak, işlerinde sürekli yükselmek, işlerinin hangi konuda olursa olsun hiç beklemediğin şekilde iyi bir noktaya gelmesi anlamı taşır. Bunun yanı sıra ailede, özel hayatında da insanlarla olan ilişkilerinde mutlu olmaya, sevindirici gelişmelere kapı aralamaya delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada Arbalet Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada asansör görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.