Anasayfa
2 Mayıs 2022, 6:01
sizden3
Abone

Kavga ettiğimiz kişi ile helalleşme

Kavga ettiğimiz kişi ile helalleşme

necatişaşmaz
Selamun aleyküm mumsema yardımınıza ihtiyacım var.Ben şuan 7.sınıfa gidiyorum.6. sınıfa giderken yan sınıftan bir çocuğu kavga edip dövdüğümü hatırlıyorum fakat sadece durup dururken gidip saldırmadığımı hatırlıyorum onun dışında hiç bir şey hatırlamıyorum.Şimdi ben bu çocuğa gidip şu şu vakitte şöyle bir olay olmuştu onun için özür dilerim hakkını helal edermisin desem kul hakkını ödemiş olur muyum ?Mumsema lütfen cevap atarsanız Allah razı olsun.:(Birde bu helal lik isteme olayını facebook üzerinden alabilirmiyiz?.Çocuk genelde arkadaşlarıyla geziyor bende onların yanında söylemeye utanıyorum.

Okudunuz mu?  Taşların enerjisi olduğuna inanmak doğrumu ?

Cevap: Kavga ettiğimiz kişi ile helalleşme

fevziay
Kavgada haksızlık ettiysen helallik dilemelisin.
Hak sahibi helal ettim demesi yeterlidir.


Cevap: Kavga ettiğimiz kişi ile helalleşme

Şii
Şu da var insan helallik almaya utansa söylemese bile "duyduğu pişmanlığı" Allah mahşer günü diğer kula gösterir dilerse. Tabi yine de helallik istemek lazım. Facebooktan olmasında sorun olmaz, önemli olan en uygun bir şekilde ve zamanda karşısındaki kişiden af dilemek.

Bu kategoride yer alan Gusul ve temizlik vesvesesi (Artık dayanamıyorum...) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kavga ettiğimiz kişi ile helalleşme Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.