Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:21
sizden8
Abone

İşyerinde öğle namaz kılamıyorum ne yapmalıyım

İşyerinde öğle namaz kılamıyorum ne yapmalıyım

zaferkr7
ben yakında mecburiyetten inşaata başlayacağım ama şartlardan dolayı öğle namazlarını kaçıracağım , vAllahi mecbur kalmasam çalışmam ama üniversite harçlığı çıkarmam gerekiyor , ailemin de durumu kötü yani mecburum , sizce Allah beni sorumlu tutar mı ?


işyerinde öğle namazını kılamıyorum ne yapmalıyım

umutlucan
< ben yakında mecburiyetten inşaata başlayacağım ama şartlardan dolayı öğle namazlarını kaçıracağım , vAllahi mecbur kalmasam çalışmam ama üniversite harçlığı çıkarmam gerekiyor , ailemin de durumu kötü yani mecburum , sizce Allah beni sorumlu tutar mı ? >
ögle namazları için sadece farzı kılarak eda edebirsiniz. size 10 dk izin vermeleri onlara zarar vermez.Genede vicdanlarına kalmıs eğer izin vermezlerse günahkar olurlar.

Okudunuz mu?  Evlenmek isteyipte evlenmeyen bu kötü ortamda ne yapsın?

Cevap: işyerinde öğle namaz kılamıyorum ne yapmalıyım

Darusselam
işyerinde öğle namazını kılamıyorum ne yapmalıyım

Allah yardımcın olsun kardeş namazın bahanesi olmaz İş sahibinin keyfine tabi olarak, Allah’ın (cc) emrini terk veya tehir etmek asla doğru bir hareket değildir. Dünyevi bir menfaat için ahiret hayatinin saadetini ihmal etmek, tuğlayı alıp karşılığında altın vermek gibi zararlı bir alışveriş olur.

Okudunuz mu?  3 günden fazla küslük haram

Cevap: işyerinde öğle namaz kılamıyorum ne yapmalıyım

ابو الحيسم
SubhanAllah gün geçtikçe daha pis ve kötü şeylerle karşılaşıyoruz şüphesizki namazınızı eda etmek zorundasınız sanki işmi yok o olmasa başka bir işte çalışın. işin sahibiyle bizzat görüşmenizi tavsiye ederim


qwert12380
< SubhanAllah gün geçtikçe daha pis ve kötü şeylerle karşılaşıyoruz şüphesizki namazınızı eda etmek zorundasınız sanki işmi yok o olmasa başka bir işte çalışın. işin sahibiyle bizzat görüşmenizi tavsiye ederim >
Arkadaş üniversite öğrencisi. Eğer anadoluda bir şehirde yaşıyorsa 1-2 aylığına iş bulması çok zor. Benim yaşadığım yerde de öğrencileri işe almıyorlar. O yüzden inşaatta çalışmaktan başka iş yok gibi bişey.
Ama tabiki de namaz daha önemlidir. İşveren ile görüş. 5-10 dakikalık namaz arasından bir şey olmaz.

Bu kategoride yer alan Allah bir kulunu hayvana çevirir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İşyerinde öğle namaz kılamıyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.