Anasayfa
9 Ekim 2022, 3:25
sizden8
Abone

Allah bir kulunu hayvana çevirir mi

Allah bir kulunu hayvana çevirir mi

Emil
Selamun Aleykum kardeslerim ben bir hoca anlatarken duydum. Bir gun bir grup insan baska bir sehire gidiyorlardin ve yolda bir yerde gecelemek istiyorlardi ama uyuyamiyorlardi eşek sesinden ve gidip yakinlikda bir evden bir kadindan sordular şu eşşek sesi nereden geliyor uyuyamadik su sesden sorduklarinda kadin bunlara bu benim oglumdur dedi, sagliqinda bana hep eşek derdi eşek deyerek cagirirdi bende Allahu Tealadan onu eşek yapsin deye dua etdim dedi ve bu ses benim oglumum sesidir dedi kadin, gidib kabri acdiklarinda oglunun kafasi eşşek başina donmüsdü. Yani kardeslerim boyle sey ourmu yani Allah bir kulunu hayvana cevirirmi. Bu hocanin anlatdiklari dogrumu birde sizden soruyum dedim.

Okudunuz mu?  Namazda Korkmak ve ürpermek

Cevap: Boyle sey olurmu

Kayıtsız Üye
Böyle bir şey olmaz.ama ordaki insanlar ibret olmasi için boyle bir rüya yada uyariyi almis olabilirler.


Cevap: Allah bir kulunu hayvana çevirir mi

ACİLSERVİS
[url]http://www.dinisorusor.com/nedir/sorular/allah-bir-kulunu-hayvan-sekline-cevirir-mi/ buraya sormuşsun cevabına oradan bakabilirsin.

Bu kategoride yer alan Üzerinde Kul Hakkı olan yaptığı sevap işleri o insana bağışlamıyorsa bu böyle ömür boyu mu devam edecek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah bir kulunu hayvana çevirir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.