Anasayfa
29 Temmuz 2021, 20:30
Gusul
Yönetici

Gusül abdest takıntısı

Gusül abdest takıntısı

müslüman18
İyi günler ben takıntılı birisyim gusül abdestinde dakikalarca cıkamıyorum duştan artık bıktım ve bunaldım … özellikle aklımda bir soru var ama nedense üstü kapalı yazsam bile forumdaki abilerim beni engellemekten bıkmadı istediğim 1 cevap sadece yine soruyorum inşAllah cevaplarsınız ;
Ben duşun fıskıyeli yerini çıkartıyorum ve bildiğiniz hortumdan cıkan su gibi akıyor .Avret yerlerini yıkarken özellikle arka avret yerine bin kez su tutuyorum ve su gusulü o durumda bozarmı cünkü çıkan su çok kuvvetli .. ? ya demek istedigim mesafeler çok yakın arka avret yerine su kaçıyor ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum aklıma takılyıor ve bir daha giriyorum bir 1 saat daha gusülle ugrasıyorum ne olur cevap verin artık …

Okudunuz mu?  Burun ameliyatı oldum boy abdesti nasıl alınır

Cevap: Gusül abdest takıntısı

Darusselam
vesvese ile ilgili soru sormak yasaktır.


Cevap: Gusül abdest takıntısı

prokado
Kardeş nası ya arka evret yerine su tutuyosun o gusülü niye bozsun ben güsül almadan önce ön arkayı sabunla yıkarım güsel alırkende en son gene yıkarım orları sonra cıkarım vesveseye girme sen.

Okudunuz mu?  Ön taraftan taharet nasıl alınır

Cevap: Gusül abdest takıntısı

müslüman18
Peki nereye sorabilecem güvendiğim tek site burasi prkado su giriyor arka avret yerime ondan diyorum hortum gibi cikiyor su fiskiyeli yeri cikariyorum ince ince gekmiyor yani kuvvetli geliyor ondan diyorum bende yikiyorum tabi ki


prokado
Kardeş ben şahsen fıskiyeli tarafı cıkarmıyorum. Ancak sanıyorum avret yerine su girmesi bozmaz abdesti sadece vucudun kendi suyu afedersin yani sidik falan cıkarsa bozar yani abdesti.

Okudunuz mu?  Hamilelikte görülen kanama gusül abdesti gerektirir mi?

müslüman18
Kardesim ben gusül abdesti diyorum ya normal abdesti demiyorum ya bide arka avret yerine giren su siddetli sanki muslugu sona acarsin hortumdan cikan su gibi ondan soruyorum hep gusül akmaktan yoruldum


prokado
Bende gusül diyorum saten ayrıca normal abdesti bozan şeyler gusülüde bozar Kardeş ben bunda bir sorun görmüyorum önemli olan vucuddan çıkan sidik gibi şeyler yani ilmihal bilgime göre konuşuyorum.
Ayrıca suyu biraz düşürsen olmazmı hemde suyun girmesinde sanıyorum bir sakınca yoktur.

Okudunuz mu?  Pembe akıntı için gusül abdesti şartmidir?

Kayıtsız Üye
Oncelikle selamün aleyküm Beyler bende takıntı var ves vese agza 3 kere su alıp calkalamam çok uzun sürüyor.
Araştırdım bakdim 1 kere ağza 1 kerede burna alırsak oluyormuş ama her yerde böyle yazmıyor YouTube danda bakdim böyle bir şey bulamadım yani etrafımda da böyle bir şey duymadım.
Hanefî mersebinde böyle bir şey varmı lütfen aydınlatın kafayı yiyeceğim abime falanda sordum 3 ağza 3 burna ben 1 ağza 1 burna diye bir şey duymadım dedi.

Okudunuz mu?  Gusül Abdestim Kabul Olmadığı Hakkında Şüphe Duyuyorum

ACİLSERVİS
Dinini öğrenmek için ilmihal kitabını alıp okuyacaksın sonra tekrar tekrar yine okuyacaksın. Bu sitenin diğer sitenin demesiyle bu iş yürümez. Kitabı okuduğun zaman sünnet ve farz ne demek öğrenmiş olacaksın. Ve 1 defanın farz 3 defanın ise sünnet olduğunu göreceksin.


gusul abdesti alırken takinti

Bu kategoride yer alan Gusül ile ilgili tırnak durumu çıldırtacak beni :( başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdest takıntısı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.