Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:17
sizden8
Abone

Zina affedilmez mi

Zina affedilmez mi

atmaca eda
Belkide buraya yazma amacım sizden gelecek iyi cevaplarla kendimi biraz olsun rahatlatmaktır bilmiyorum. şöyle izah edeyim 27 yasına kadar namazında niyazında eline erkek eli değmemiş bir kız iken 27 yasında yani bu sene nefsine uyup zina yapmış biriyim ailevi sorunlardan o buhrandan kaçıp sevgiyi buldugumu sandığım ve asktan ziyade tene dayanan o sevgi…..bekaretime zarar vermeden her haltı yasadığım ve ask sandığım o gün bana zehir oldu
kendimi hiç affetmeyecek oldugum kesin .döktüğüm gözyası ettiğim tövbeler haddi hesabı yok . Bu süre içinde gercekten huzuru buldugum bir eş adayı cıktı karsıma tene değil yüreğe dokunan …. Ve ben ona evet evlenelim diyemiyorum çünkü internetten arastırdıgım kadarıyla zina yapan kız bunu ilerde eşine söylemeli diyor ben bunu eşime söylersem o yuva nasıl sürer cinayete kadar gider işte bu yüzden onlaa evlenemiyorum zina yapan kadınlar zina yapan erkeklere layıktır diyor falan filan bir sürü korkacağım şeyler….. Bir hata yaptım gerçekten temiz biriyle evlenemem mi artık diğer konu evlenecek olursam bunu eşime nasıl söylerim bir baska konu ahirette ana babamıza yaptıgımız zina film gibi gösterilecekmiş bunun aslı varmı ya anam babam benim herşeyim beni canından çok sever herseyden çok güvenirler nasıl böyle birseyi izleyecekler benim yüzüme bakmazlar tükürürler. Ya bunları düşündükçe cıldıracak gibi oluyorum intihara kadar gittim basaramadım . Allah beni hiç mi affetmez… anamın babamın görmeme imkanı varmı bunun için nasıl bir dua edebilirim …. Hiç mi kurtulusum yok hayatım ahiretim gitti mi benim .
Ama ben çok pişmanım bana bir yol gösterin

Okudunuz mu?  Banyoya işedikten sonra , o banyodaki gusül kabul olur mu

Cevap: Zina affedilmez mi

NuN
zina günahı affedilir mi?

zina affedilir bir şartla: NASUH TÖVBE İLE
bekaretin bozulmamış ise yani cinsel ilki yaşanmamış ise yeni kocana söylemene gerek yok.
tövbende samimi olursan o günah ahrette kimseye söylenmez merak et. yeter ki Rabbinle samimi ol içten tövbe et.

Okudunuz mu?  Kan içmek haram mı

Nice Zinakar erkekler kızları kandırıp bedenlerinde istifa edip sonra da bırakıyorlar.
Allah intikam alıcıların en hayırlısıdır.

bu arada bu olayı geçen gün de okudum. misafir olarak yollamışsın.


Cevap: Zina affedilmez mi

yasemin
Şüphesiz ALLAH affedicidir , umudunu kaybetme , canı yürekten dua et ve af dile , sığınman gereken tek kapı Mevlanın kapısıdır , ALLAH bağışlıyıcıdır

Okudunuz mu?  Ferhat Ve Şirin hikayesi gerçekmi?

zina yaptim

Bu kategoride yer alan Diş etime dikiş atıldı azı diş gusül abdesti olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina affedilmez mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.