Anasayfa
22 Temmuz 2023, 1:14
sizden5
Abone

Ahım tutar mı? Ah ne zaman tutar?

Ahım tutar mı? Ah ne zaman tutar?

kinyas
hocam stajyer olarak çalıştığım yerde, müdürüm iki defa seni staj bitince alacam dedi ve bu beni baya umutlandırdı söyleme şeklindende kaynaklanıyordu. Çok umutlandırdı böyle bişey demeyene kadar benim böyle bir düşüncem yoktu söylemesiyle açıkçası çok sevindim ve bir ümit bağladım. Şimdi bu müdürüm beni işe almazsa benim yaşadığım üzgünlüğümle ahh’ım tutar mı ?

Okudunuz mu?  Bir kıza tecavüz etmek, erkeği dinden çıkarır mı?

Cevap: Ahh ım tutar mı _?

halilcan
Ahın tutması demek bedduanın tutması demektir yani siz beddua ederseniz ve haklıysanız ve Allah da dilerse bedduanız tutar, ama haksız yere beddua ederseniz size dönebilir. Yani siz beddua etmeyin, anlayış gösterin müdüre.


Cevap: Ahh ım tutar mı _?

kinyas
Ama hocam söyleyiş tarzından da çok ümitlendirdi şöyle bir söz de var ”Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin…” galiba mevlana nın sözü ben hakkımı helal edeceğimi sanmıyorum sözünü tutmazsa

Okudunuz mu?  Şehid olmak için çok dua etmiştim heralde kabul oldu çatışmanın ortasına gidiyorum...

Cevap: Ahım tutar mı? Ah ne zaman tutar?

yasemin
Senin geleceğini Allah belirliyor kardeşim , müdür değil , nasip ederse Allah , sen zaten bir şeklde bir bahaneyle orda olursun , hakkında hayırlısını iste ve ALLAHA BIRAK , UMUDUNU insanlara bağlama , belkide orda olmaman senin için daha hayırlı bunu bilebilir misin ? belki orda zorda kalcağın başını ağrıtacak bir durumla karşılaşacaksın veyahut , senin başka yerde bulman gereken daha parlak daha hayırlı bir nasibin rızkın vardır . bunuda bilemezsin , boşuna beddua, ah edicem tutarmı tutmazmı diye düşünme , kendine olumsuzluklar yükleme , Allah’a bırak Hz İbrahim gibi hasbinAllahuvenimelvekil de , ve yürü , negatifler düşüncelerden uzaklaş , yapan yaptıran Allahtır 🙂

Okudunuz mu?  Mübarek günümüz perşembemi cuma mı

Ne zaman tutar demişsin kardeşim bide , tutunca partimi vereceksin 🙂 ;);)


halilcan
kinyas senin bilecegin iş ama beddua etmeye çalış bence, belki hayırlı olan o işe girmemektir bilemezsin.


kinyas
Yasemin hanım söyledikleriniz beni gerçekten çok etkiledi ve bakış açımı değiştirdi teşekkür ederim size kişisel hesaplardan da ulaşmak isterim mail adresi mesela ?

Okudunuz mu?  Mum Hoca efendi kim ?

yasemin
Ben teşekkür ederim. Bir insana bir yararim olduysa ne mutlu bana , hamdolsun. Aklina takilanlari burdan sormalısin, ekip çalışması daha faydalı. Allah’a emanetsin.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim adam çocuğumla beni ortada bıraktı bir çok ah ettim ama o hala mutlu hayatına devam ediyor herkez bekle zamanı var dio sizce zamanı ne Zaman ben artık umudumu kaybettim

Okudunuz mu?  Recebin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutmak

ah ne zaman tutar, ahın tutması, beddua ne zaman tutar

Bu kategoride yer alan Namazını orucunu ve imanını bildiği halde evli insan ile zina edene ne söylenmelider? (Detay) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahım tutar mı? Ah ne zaman tutar? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.