Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:16
missa03
Abone

Allah’a yazarak konuşmak günahmı ?

Allah’a yazarak konuşmak günahmı ?

Kayıtsız Üye
Sa kardeşlerim, ben bir günlük aldım ve ona öğrendiğim duaları yazdım, Allahın isimlerini vs.. Bazende içimden Allah’a seslenerek birşeyler yazmak istiyorum.. Acaba günahmıdır ? Ellerimi açıp dua etmek gibi olmaz tabi .. Ama içimden geliyor bazen Allah’a yazarak konuşmak .. Sizce bir mahsuru varmıdır ? Dua etmek yerine bir deftere yazıp Allah’a seslenmek ne kadar doğrudur ? Şimdiden teşekkür ederim.. Cevaplarınızı bekliyorum..

Okudunuz mu?  Yavru kertenkeleyi mecbur kaldığım için ve istemeyerek böcek ilacı sıkarak öldürdüm günah olurmu?

Cevap: Allah’a yazarak konuşmak günahmı ?

yasemin
En güzel dost Allah değil mi neden günah olsun kardeşim ? yeterki irtibatta ol . Dua ile


Allah ile konuşmak günah mı?

Mafrgnm
Dua dışındaa Allah ile konuşuyorum.bazen sıkıntılarımı dertlerimi mutluluklarımı paylaşıyorum.onun herşeyden haberdar olduğunu biliyorum ama yinede ona anlatmak çok mutlu ediyor beni.ve bunu yaparken duadaki kalıplaşmış cümmleler gibi değilde normal bir şekilde konuşuyorum.tabiki bunu yaparken bir arkadaşımla konuşur gibi saygı çerçevesini aşmıyorum.bunun bir günahı var mı?sürekli Allah ile konuşmamız ona herşeti anlatmamız bizi hadsiz mi yapar?

Okudunuz mu?  Tövbe ettiğimiz günahı tekrarlarsak bu durumda ne yapmamız gerekir ?

Yorum: Allah’a yazarak konuşmak günahmı ?

arifselim
O zaten bizim içimizi, dışımızı ve kalplerde gizlediklerimizi de çok iyi bilendir. Helal ve meşru olan her şey istenebilir. Mutlaka edep çerçevesinde olmalıdır. Eğer bu sınırlara dikkat edilirse konuşulabilir.

Bu kategoride yer alan Allah'a verilen sözü tutmamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’a yazarak konuşmak günahmı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.