Anasayfa
26 Temmuz 2023, 23:22
sizden4
Abone

Büyü öldürürmü?

Büyü öldürürmü?

ugur123
Selamünaleyküm mumsema ben bugün bir adamla kavga ettim. Sonra öğrendim ki adam büyücüymüş ya bana yaparsa ben bundan çok korkuyorum başlıktada göründüğü gibi asıl korktuğum şey büyü öldürürmü ?
Büyüden korunmak için ne yapılır ne olur cevap verin.

Okudunuz mu?  Abdestli iken parfüm sıkmak abdesti bozar mı?

Cevap: Büyü öldürürmü?

Molla_Efdal
Soru: Büyü insanı öldürür mü?

Cevab: İslam da büyü yapılması haram olan işlerdendir. Lakin ülkemizde halen bunu yapan insanlar bulunmaktadır. Büyü o kadar etkilidir ki insanı bile öldürebilir. Fakat Allah istemediği sürece büyü kimseye tesir edemez. Büyüden korunma yollarından biri uyumadan önce Ayet el-Kürsi ve Felak-Nas surelerini okuyup ellerinizi ulaşabileceği kadar vücudunuza sürmektir.

Okudunuz mu?  Sinir Hastalığına İyi Gelen Bir Dua Tavsiye

Yorum: Büyü öldürür mü?

Kayitsiz üye
Merhaba hocam benim de büyük bir derdim var ve çok acil cevap istiyorum Allah așkina hayatim tükendi bende yillardir boğaz ağrısı var faranjit bronșit falan yillar yili olan hastaliği beynim bu sene bana diyor ki sen evlerden ırak kansersin resmen deliricem hastalık değil beynim öldürecek beni bu seneki düșűncelerim beni öldürecek bazen insan intihari bile düșűnűyor büyüler insani delirtebilirmi hep korkuyorum rüyamda da napicam ben

Okudunuz mu?  Namazda Kabe'yi düşünmek caiz mi?

buyu oldururmu, büyü insanı öldürür mü, buyuu oldururmu

Bu kategoride yer alan Kadınla tokalaşma hakkında buharide geçen hadis başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü öldürürmü? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.