Anasayfa
5 Ocak 2024, 2:42
missa07
Abone

Evlenemiyorum büyü mü var?

Evlenemiyorum büyü mü var?

Kayıtsız Üye
S.a evelenemiyorum 43 yaşında bekar erkeğim hocaya gittim sana büyü yapılmış kısmetin bağlanmış dendi felak nas ayetel kürsi dualarını her gün 7 şer kere oku dedi dediğini yaptım değişen bir şey yok bu durum canımı sıkıyor ne zaman birisiyle arkadaş olmaya çalışsam olmuyor bende moral bozukluğuyla bıraktım böyle bir dua var mı? çok mu şey istiyorum namazında niyazında kendine ve etrafındakilere saygılı terbiyeli bir eş arıyorum fakat kime yaklaştıysam bunların çoğu yok insan ailesine milletine devletine dinine bağlı bir eş arıyor çok mu şey istiyorum bununla ilgili kuvvetli bir dua var mı ney apmalıyım teşekkürler.

Okudunuz mu?  Minare ne işe yarar ve nedir??

Cevap: Evlenemiyorum büyü mü var?

yasemin
Herşeyin bir vakti zamanı vardır , varsa sizinde nasibiniz sizi bulacaktır zaten ; istikrarla dua edin , Musa Peygamber ve Hızır A.s. kıssasını düşünün .Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin


Yorum: Evlenemiyorum büyü mü var?

Kayıtsız Üye
Ben tam 30 kapiya gittim 15 kadari sanırim görücü usulü ile gidildi gerisi kendi imkanlarimla denedim olmadi çok dua ettim yakinlarım bile bana dualar etti olmadı dua ya inancim kalmadi Allah’a isyan eder haldeyim simdi umutsuz bir halde aramaktan bıkmış ateist birine döndüm Bunun günahınıda biliyorum ama elden bu kadar gelir derken birde büyü hocalarina gidecem

Okudunuz mu?  Rüyada enişteyle laf dalaşı yapmak

Yorum: Evlenemiyorum büyü mü var?

kastamonu37
Zamanımızda evlilik yakışıklılık güzellik zenginlik namus ve dindarlık bunların hepsi bir arada olunca hızlı ve güzel oluyor bunun dışında zor. Sosyal biri olup kendiniz uygun bir eş bulmayı deneyin dini toplumlara girip çevre edinin dini bütün bayanlar ile tanışma olanağı bulabilirsiniz inşAllah.

Okudunuz mu?  Akla gelen düşüncelerden küfre düşülür mü

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bilmediğiniz hocaya gitmeyin ben şimdiye kadar epey para kaptırdım. Hangi hocaya gittiysem üzerimde büyü olduğunu söyledi çözülmesi için her şey yaptıklarını söylediler fakat halen hayatımı düzene sokamadım artık çok yoruldum 9 yılım gitti ve halen üzerimde büyü olduğu söyleniyor. şimdi tek beklediğim Ölüm hayatın hiç bir alanından zevk alamıyorum

Okudunuz mu?  Aklı gönlü pis düşüncelerden temizlemek

Kayıtsız Üye
27 yaşındayım tipim, işim, gelirim bulunduğum ile göre orta hatta iyi düzeyde öylesine sevgili olarak konuştuğum çok oldu ama seçici olduğum kişilerle uzun zamanlar konuşup gülüp eğlendik ama ış evliliğe ciddiye bindiğinde hep bir şeyler engel oluyor . Kız istese ailesi atan öyle diyor yada açık öğretim sadece sınava girdiği halde okulun bitsin öyle evlen diyor , olsa da tarihi çok geç bir vakte veriyor ondan geri kalıyor velhasıl hep olur gibi olup olmuyor . Aile dostu birisi tanıdık bir cinci hocaya resmimi göstermiş yakınında büyü var ama etkileniyor demiş bu ne derece doğru büyü nazar var mıdır . Evdeyken aşırı derecede bunalıyorum intihar düşüncesine bile sürüklenip geceleri ağladığın bile oluyor işlerim neden rast gitmiyor ama hak da kader de Allah’tan şükür diyorum. Bu dost istersen okutalım demiş ama inanmak istemiyorum sizin görüşleriniz nedir bu konuda Allah razı olsun hepinizden.

Okudunuz mu?  Nişanlımla hep kavga ediyoruz

Omer Faruk
< Aile dostu birisi tanıdık bir cinci hocaya resmimi göstermiş yakınında büyü var ama etkileniyor demiş bu ne derece doğru büyü nazar var mıdır . >
Sevgili kardeşim, bunlar tipik üçkağıtçı hoca hikayeleri. Allah’ın Rasulü’nün şu ilkelerine göre hareket edersen çabucak evlenirsin.

Okudunuz mu?  Kuran'a abdestsiz dokunup dokunmamayla ilgili hadisler var mı hadisler yoksa icma var mı?

"Kadınları [sırf] güzellikleri için nikâhlamayınız, Çünkü onların güzellikleri onları tehlikeye atabilir. [Sadece] malları için de nikâhlamayınız. Çünkü mallan onları azdırabilir. Dindar olanını nikâhlayın. Şüphesiz, burnunun bir kısmı kesik, kulağı delik ve teni siyah dindar bir cariye, dindar olmayan bir kadından efdaldir."

Okudunuz mu?  Temizlik ile ilgili arapça hadisler

"Kadınlarla dört hasletleri için evlenilir: Malı için, asaleti için, güzelliği için ve dini için. Sen dindar olanı tercih et, mesut olursun."

Selametle kal, Allah ile kal…


evlenememek, neden.ben evlenemiyorum.buyumu var

Bu kategoride yer alan Marketten indirimli ürün almak caiz mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenemiyorum büyü mü var? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.