Anasayfa
22 Aralık 2023, 7:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada insana benzeyen yaratık görmek

Rüyada insana benzeyen yaratık görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın dağ başındaki kulübesinde otururken içeriye birden bire üstü başı kötü durumda olan fakat bir hayli güzel olan bir bayan girdi ve çıkarın onu içimden acı çekiyorum diye bir şeyler söyledi ardından içeriye yüzleri belirsiz fakat anladığım kadarıyla yaratığa benzeyen insanımsı garip iki varlık girdi ve kadının rahminden insana benzeyen fakat oda bir hayli tühaf olan bir varlık çıkardılar bir bu varlığı alıp giderken diğeri kadını alıp götürdü daha sonra sanki kafama sert bir cisimle vurulmuş hissettim ve rüyamda bayıldım ayıldığımda arkadaşıma gittiler mi diye sordum kimler gitti kendindemisin dedi daha sonra sessiz olmamı istedi dışarıya baktıktan sonra bana dönerek dışarıda bir şey olmadığını söyliyerek bana bu konuyu unutmamı söyliyerek dikkat etmemi söyledi ve ardında uyandım uyandığımda ise şunu farkkettim hayatım boyunca her zaman yüz üstü yatıp aynı şekilde uyanırdım fakat her seferinden farklı olarak yüz üstü yatmama rağmen sırt üstü uyandım bu bana çok tuhaf geldi

Okudunuz mu?  Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir?

Cevap: Rüyada insana benzeyen yaratık görmek

arifselim
Yüz üstü yatmak mekruhtur ve sağlık için de zararlıdır. Rüyalarda görülen ve herhangi bir şeye benzemeyen yaratıklar genellikle yorumlanmazlar bir anlam ifade etmezler. Rüyanız ise tabir edilmeyen şeytani olan rüyalardandır. Endişelenecek de bir durum yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada insana benzeyen yaratık görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun…


Yorum: Rüyada insana benzeyen yaratık görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim kızı gördüm ama kafası midesindeydi kafasını çıkardı kollari bedeninin içine girmişti çıkarmaya çalışıyorduk çıkarmaya çalışırken bana laf söylüyordu ayaklarıyla bana vuruyordu acı hissettim uyandım acaba bunun bir açıklaması olabilirmi

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya gerçekten karmaşık ve manası belli olmayan bir rüyadır. Bizim bildiğimiz budur. Böyle rüyalar görüldüğünde Allah’a havale etmek ve Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Kırılan bir anahtar deliğinden içeri büyük tırtıla benzeyen bir yaratık evimize girer. zamanla insan suretine dönüşür ve zarar vermeye başlar kardeşim onu öldürür boğazını yarım keser ben ople başını ayırmasını isterim yapmaz ama sonra o tekrar gelip beni kızımı kesmekle tehdit eder ben onu başını kesip vücudunu parçalara ayırıp babam ve kardeşime ayrı ayrı yerlere gömün bidaha bize musallat olmasın derim üyamda teyzem ve oğluda vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Zorluk ve meşakkat anlamına gelen rüyanın bu özelliği bazı insanlar tarafından görmene onların laf anlamaz, bilmez ve halden anlamaz tavırları yüzünden anlatmaktan yorulabilir, sıkılabilirsin. Bazı yükümlülüklerin altına girerek omuzundaki yükün artmasına neden olabilirsin. Yapacağın işlerde doğru adımlar atmaya özen göstermelisin. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi)

rüyada insana benzeyen yaratık görmek, rüyada yaratık görmek, rüyada insan görünümlü yaratık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ihlas suresini okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada insana benzeyen yaratık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.