Anasayfa
28 Ocak 2024, 19:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İŞEMEK

Rüyanızda altınıza işediğinizi görmek, gelecekte iyi bir hayata kavuşacağınıza ve kazancınızın artacağına; bir tuvalette hiç ara vermeden işediğinizi ve sidiğinizin her tarafa taştığını görmek, rızkınızın çok bol olacağına ve hiçbir şekilde para darlığı çekmey eceğinize işarettir.


Cevap: Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi)

@hmet
Rüyada İşemek görme
(İmam Nablusi Rüya tabirleri kitabından)


Yorum: Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda gerçekte, yeni evlenmiş olan amcamın gelininin çeyizini annesi gile geri götürdüğümüzü görüyordum onlarda adetmis evlendikten sonra çeyiz geri baba evine gidiyormuş bı süreliğine biz çeyizi taşıdıktan sonra içerde yerlestiriyorlardi herkese ayrı bir iş verildi bende tuvaleti yikiyim diyordum tuvalete girdiğimde aferderseniz çok pis bı şekilde çok fazla büyük idrar görüyordum sanki bilerek kirletmuslerdi ben öyle düşünüyordum midem bulaniyordu başta vazgeciyidum yiksmaktan snra ayıp olmasın diye yikiyodum midem bulana bulana yorumlarsarniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Eğer rüya sorulduğunda az kendinizi tanıtırsanız örneğin bay mı bayan mı vs. gibi. O zaman daha isabetli yorum alırsınız. Bir genç kız için bu rüya eline geçecek olan fırsatları değerlediremeyeceğine ve ve ayağına gelen kısmetleri tepeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamın aleykum hocam sevdigim bir bayan vardı ayrıldık rüyamda idrar yaparken gördüm . benden uzun boylu bir bayanla sevgili olmuşum birbirimize sariliyorduk birde evime kedi girmiş yatağa kusmuş annem temizlemiş sonra yatagın altina girmiş çıkarmaya çalısıyordum yorumlarmısınız .önceki yazdığım yorumlanmadı inşAllah bu yorumlanır

Okudunuz mu?  Rüyada iki başlı köpek görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin içinde bulunduğu sıkıntılı ve bunaltıcı durumlardan Allah’ın izniyle en kısa zamanda kurtulacağına ve huzurlu bir hayata başlayacağına alamet olarak kabul edilir. Sıkıntıların son bulması ile maddi açıdan rahatlamak manasında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda 10 yaşındaki oğlum tuvalette cisini yapıyor bende çok sıkışıyorum tuvaletin önüne idrarını yapıyorum tuvaletin önü bayağı idrar doluyor oğlumun kide hep üzerime sıçrıyor sonrasında ben oraları temizliyorum


arifselim
Aleykum selam. Seni çok sıkıştıran bir kimseden, bir işten veya bir maddi darlıktan kurtulmak için çözüm aradığın manasındadır. Sonunda işemek ise iyidir ve sıkıntısına çözüm bulacak anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İcra görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda birileriyle konuştuğumu ve tuvaletini n geldiğini ve tuvalete gidip oturarak isedigimi gördüm ama uyandım ve yatağa işemiştim bu bir hastalık mı veya sebebi var mıdır acaba sahurda sonra sabah namazımı kılıp öyle yatmıştım


Galus
Çok fazla su içip uyuyorsanız haliyle yatarken tuvalet ihtiyacı duyuyorsunuz ve sizde bundan etkileniyorsunuz. Bu bir hastalık değil sadece yatmadan içilen suya dikkat edin.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba sabah namazından sonra rüyamda sıkışık olmadığım halde aniden idrarım fışkırdı üzerime ve altımda bir büyük leğen vardı ve o leğende doldu daha sonra ablam kaldırırken birazını oralara döktü kalanı alıp götürdü

Okudunuz mu?  Rüyada İhtilam olmamak için dua

arifselim
Merhaba. Böyle bir rüya gören kimsenin içine attığı, içini kemiren ve ona çok sıkıntı veren sorunlarının olduğu anlamında yorumlanır. Yani psikolojiktir ve başka bir manada tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski bir tuvalete giriyorum. Tuvalet taşları eski. İçinde üç tuvalet taşı var. Ve tuvalet bölmeleri yok.Sagımda 9- 10 yaşlarında bir çocuk yan yana küçük idrarımızı ayakta yapıyoruz.Ama tuvaletin içinde burun yakıcı sidik kokusu var. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.


Tohat
Rüyanızın hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Yine de her şeyi bilen Allah’tır. Rüyanıza göre iş, maddi, aile gibi önemli meselelerde sıkıntıdan uzak güven verici bir hayat süreceksiniz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek tuvaletine giriyorum. Doktorum göndermiş oluyor beni.Girdiğimde bir erkek tuvaletini yapmakta onu dışarıya çıkarıyorum kapıyı kapatıyorum ve bir bez penis torbası içerisinde ayakta idrar ediyorum. İdrarın arasında kan görüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada İmamı Rabbani Hz Görmek

Tohat
Rüyalar bize Allah tarafından gösterilen ve bize umut ile işaret olan yansımalardır. Sizin rüyanızda da işaret gösterilip daha dikkatli olmanız istenmiş olabilir. Çünkü idrar yapmak hayırla yorumlanmaz. Genel olarak harama, kötülük yapmaya, günah işlemeye neden olacak davranış sergilemeye şeklinde tabir edilir. En iyisini Allah bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam
Rüyamda bir kandil gecesi eşimle beraber bir yere Kuran okumaya gidiyoruz. Gittiğimiz evde bir idrar kokusu alıyoruz ve kendimizden şüphelenip elbiselerimizi değiştiriyoruz. Fakat koku geçmiyor ve dışarı çıktığımızda sokaklarında idrar koktuğunu farkediyoruz. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada İlmihal Okumak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı olayları önceden kestirebilme ve tahmin etme özelliğine sahip bir kişiliğe sahip olduğunuzu, ileri görüşlülüğünüz sayesinde olacakları sezip kontrol edebilme şansına nail olduğunuzu gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam. Ruyamda akan berak bir nehirde tabak yıkadıgımı göruyorum sonra nehiri izlemeye başlıyorum ve balıkları gôruyorum indanların tutma calıştıklarını gôruyorum su çok beraktı hocam hayırlı akşamlar


Tohat
Ve aleyküm selam. Ailede, işte veya çevrenizde görmüş olduğunuz sıkıntıların son bulup buhrandan kurtulmaya feraha erişmeye, bugüne kadar verdiğiniz emeklerin karşılığını olumlu bir şekilde alacağınıza tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


hüküm ALLAHIN
yorumluycak kardeşimden şimdiden Allah razı olsun. Bir caddedeyim yanımda ustamda var. iki tanede tır. yüksekçe bir duvara sırtımızı yaslayıp beklerken ustam çok sıkıştım deyip küçük abdestini yapma başladı sağa sola sallanarak yaparken benim ayağımada geldi bende kızdım ona dikkatli ol diye….

Okudunuz mu?  Rüyada İğde görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada işeyen kişiden sana dokunacak bir iyiliğe, bir kolaylığa yada bir yardıma işaret olarak kabul edilir. Küçük abdestin yapılması bazı zorlukları rahat bir şekilde atlatmak manasında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aykut.
Rüyamda tuvalete idrar yapıyorum, daha sonra tuvalet taşının oraya idrar yaparken koltuk kolu geliyor ben ona doğru idrar yapmıyım diye ugraşıyorum ama nafile tabi bayada idrar yapıyorum tutamıyorum yani. Aynı rüyada tuvalette temiz su akıtıp koltuk başlığına baya su döküyorum ama içten içe bu nasıl çıkacak baya idrar geldi üstüne derken uyanıp elhamdülillah rüyaymış diyorum. Tabi bu rüyayı koltuk üzerinde uyurken gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada İşçi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Olumsuz durumları bir kenara bırakarak önüne bakacağına, sıkıntı ve üzüntülerin geride kalacağı önünün daha hayırlı, mutlu bir şekilde süreceği günler geçireceğine delalet eden hakkında hayırlı olan bir rüyadır. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


mystique
Selamün aleyküm. Rüyada arabada eski sevgilimle yüz yüze konuşuyoruz. Bana benim yüzümden ayrıldığımızı söylüyor ve çok üzgündü. Bende çok üzülmüştüm bu durumu görünce. Meğerse bu yaşananları Bi videodan izliyormuşum arabada. Bi anda o evreye geçtim. Videoyu geriye sarıp bazı kısımları tekrar izliyorum. Sonra durup dururken arabanın torpido gözüne işemeye başlıyorum. Yoldan geçen gerçekte tanımadığım rüyada tanıdık Bi adam beni gördü. Gizlemeye calıştım ama görmüştü beni. Çok utanmıştım

Okudunuz mu?  Rüyada isim görmek neye işarettir

Tohat
Hayırlı günler. Yeni başlangıçlar, eskiye nazaran daha iyi bir yaşantıya nail olmak, özel hayatında yaşayacağın mutluluklara delalet eder. Bunun yani sıra geçmişe dair duyduğun pişmanlıklar, olmasını söylemediğin ve aklından çıkaramadığım durumların yansıması olarak ‘da kabul edilip bunların değerlendirmesini yapıp tecrübe kazanacağın ve bir daha yapmamak adına dikkatli olacağına da işaret eder. Allah doğrusunu bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Merhaba Hocam,
32 yaşında evli bir erkeğim. Bu gece rüyamda evimdeyken tuvalete giderken ve yine tamda tuvaletimize geldiğimde altıma kaçırdığımı ve bayağı pijamama ve üstüme geldiğini bulaştığını görüyorum. Değerli ilmi yorumunuz benim için çok kıymetlidir. Allah ilminizi ziyade eylesin. Selamun Aleykum.

Okudunuz mu?  Rüyada İsim görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Çevrenden birinin kedisine ait olan bir sorumluluğa dahil olarak kendi sorumluluklarının yanında ek olarak bir başka sorumluluk eklemene, gereğinden fazla bu sorumluluğu düşünerek tedirgin ve kaygılı olmana, bu kimseye olan yardımın haksız olarak görülmekte olup tepki alabileceğine de işarettir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada işemek, rüyada isemek, rüyada işemek

Bu kategoride yer alan Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İşemek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.