Anasayfa
4 Kasım 2022, 8:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İMTİHAN

Rüyada bir işe girmeniz veya okuldan diploma almanız için bir sınava girdiğinizi görmek, geçirdiğiniz heyecanlı günlerin etkisinden henüz kurtulamadığınıza, biraz gezip eğlenmeye, başınızı dinlemeye ihtiyacınız olduğuna delalet eder.


Cevap: Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada her hangi bir şey için sınava girdiğini görmek çok çalışmaktan dolayı çok sıkılıp bunalıma girdiğinizden dolayı bir tatişle çıkacağınıuza kafanızı dinleyip etrafa neşe saçacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada isim görmek neye işarettir

Yorum: Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, Rüyamda kardeşimle birlikte bir sınav için bir sınıftayız. sınıfın arka tarafında yükseltilmiş bir yer var. orada yuvarlak ve beyaz bir masada Kardeşim ve ben oturuyoruz. diğer öğrenciler hepsi sırlarla oluşan masalarda oturuyor. sadece bizim masamız yuvarlak ve sadece biz yükseltilmiş yerdeyiz. öğretmen (bayan) yanımıza gelerek, ikinizin bir arada oturmanıza içim rahat değil dediğini biliyorum. beni diğer öğrencilerin yanına oturtmak için kardeşimin yanından kaldırdı. buna çok sinirleniyorum, kardeşimi orada yalnız oturmaması için öğretmene yüksek sesle konuşuyorum. ayrıca herkes sınavı yazmaya başlamışken, bizim kağıtlarımızda henüz bir kelime yazmadğımızı gösteriyorum, ve bu haksız davranışın müdüre şikayette bulunca mı söylüyorum. kendimize özellikle kardeşime haksızlık edildiğini düşünüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada İman görmek (İmam Nablusi)

okuldan çıkalı 20 yıl oldu, kardeşim erkek, ben bayan.
kocamla bir yıldır ayrıyım, henüz boşanma davası yok ama duydum açacakmış davayı. 2 evladım var.
rüyadaki öğrencileri ve öğretmeni tanımıyorum.

yorumlarsanız sevinirim
Allah razı olsun sizden


Yorum: Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kafa dinlemek için kendine zaman ayırman gerektiğine işaret eden rüyanın zor günleri atlatman sonucunda hem özel hayatında hem sosyal anlamda hem de işinde beklediğin, umduğun itibarı, saygınlığı başarıyı ve huzuru yakalayacağını gösterir. Kafana çok taktığın sıkıntılı günlerin geçici olup kendini bırakmadan imtihan olduğunu bilerek hareket etmen gerektiğini gösterir. Allah’a bol bol dua edip ona sığınmalısın. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Rüyamda benim için çok önemli meslek için gireceğim bir sınavda başarılı oldugumu görüyorum . Birinci oluyorum . Bu basarimi üniv. hocama söylüyorum onla konuşuyoruz bana ben söylemiştim vs. bir şeyler anlatıyor. Şimdiden teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Hedefledigin yolu yavaş adımlarla kat edecek ve sabırla ilerleyeceksin. Amacını gerçekleştirmek için içindeki hırsla hareket etmeye çalışsan da her şey zamanına gebe olduğu gibi ulaşmak istediğin arzun da elinde sonunda olacak fakat sabretmeyi ve gayret etmeyi bilmelisin. Allah en iyisini bilendir tâbi.

Okudunuz mu?  Rüyada İpek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Karımla evde masada oturmuş sınav kağıtlarına not veriyoruz. Hem sohbet ediyor, hem yazılıya girenlerin sorulara verdikleri cevapları değerlendiriyoruz. Kağıtların arasında benim sınav kağıdım da bulunuyor. Sanırım karım hoca ben ise daha öğrenciyim.
Ancak henüz öğrenci olsam da yazılıdaki konularla alakalı olarak en az karım kadar derin bilgiye sahipmişim. Bu sebeple sorulara verilen yanıtların değerlendirilmesi ve puanlamasını beraber yapıyoruz. Buna rağmen kendi kağıdımın sınavdan kaç puan aldığını bilmiyorum. Gerçekte evli ve öğrenci değilim.

Okudunuz mu?  Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi

Tohat
Hayırlı günler. Devlet kurumlarından birinde alacağın bir belge ile ilgili olduğu gibi söyleyeceğin bir konudaki söylemlerinin yalan ve doğru olması konusunda da imtihan ediliyor olacağına da işarettir. Bir başka yoruma göreyse mesleki hayatında eğer ilerleme kaydetmek ve yükselmek istiyorsan bununla ilgili gireceğin sınavlara delalettir. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Ayağı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Mumsema hocam iyi günler ben rüyamda tekrardan üniversiteye gitmişim yalnız okula girerken bı anda sınavın olduğunu öğrendim bir sürü insan vardı bunların içinde okul arkadaşlarım da vardı ve sınav olduğunu bilmediğim den kalemsiz girdim sonra bana kalem verdiler o sırada hoca Münir Özkul olmuş bize soru verdi ben soruyu tam anlayamadım yapamadım sonra sorunun cevabını verdi sonra ara verildi galiba herkes birşeyler çıkardı sarma falan bana da uzattılar ben bı iki tane yedim sonra sınıftan çıktım uyanmisim

Okudunuz mu?  Rüyada İstavrit Balığı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Kapalı kapıların ardındaki kısmetinin açılacağına, emek vererek, çaba göstererek doğru kararlar vermen sonucunda başarılı olup hakkında hayırlı olabilecek işlerde çalışacağına buna bağlı olarak hayallerini gerçekleştirebileceğine delalet eder. Bu yolda sana yardım edecek olan bir kimseye de işaret eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada insana benzeyen yaratık görmek

rüyada sınava girmek imam nablusi, Rüyada sınav, rüyada sinava gormek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada İmam görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.