Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İLAÇ

Rüyada görülen ilaç, dinin iyiliğidir. Bundan dolayı hastalığı iyileşsin diye ilaç içtiğini gören kimse dinini islah eder.

Bir kimsenin rüyada ilaç kullanması ilimle faydalanmasına yorumlanır. Rüyada ilacı yememesi, haktan dönmesine ve nefsinin isteklerini tercih etmesine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada ihlas okuyarak varlık kovmak

Güzel kokulu şeylerden yapılmış ilacı yemek; bekar için evlilik, kadın için çocuk ve fakir için de zenginliktir.

İlacın ferahlatıcısı, ferahlık ve sevince, yalanmışı tevhid ve şahadeti ikrar yahut parmağın yorumladığı bir şey tarafından faydadır.

Tozlanmış ilaç, dünyaya haris olmaya, ilacın içileni rızık, hap gibi yutulanı isyankar için tövbe, kafir için hidayet ve cahil için ilimden ikrahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

Rüyada fitil kullanmak haber araştırmaya, gizli sırları ele geçirmeye işarettir.

İlacı içtikten sonra hemen iyilik talep ettiğini gören kimse dünyasınııslah eder. Gözüne ilaç yaptığını gören de dinini ıslah eder.

Rüyada görülen her içilecek ilacın rengi sarı olursa o içilecek şey hastalıktır. İçilmesi kolay olan her ilacı rüyada içmek, hastalığın iyileşmesine, sağlam kimse için de kendisine zarar veren şeylerden kaçınmaya yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada ikaz edilmek

Rüyada gözlerinin ağrısı için göze damlatılan ilacı görmek, evde kendisinden gizlenen bazı hususların bulunduğuna, bu ilaçtan gözüne damlattığını görmek, gizlenen şeylerin açıklandığına işarettir.

Burnuna ilaç damlattığını görmek, bazı sırların çözüleceğine, kulağına damla damlatıldığını görmek ise, hakkında söylenen bazı dedikoduların olduğuna delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada İplik Eğirmek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ilaç görmek görmüş geçirmiş ve ahlak sahibi olduğunuza yada renkli ilaçlar görmüş iseniz yaşadığınız toplulukta kendinizi hapsedilmiş gibi his etiğinize ama bunun fala uzun sürmeden ögürlüğe döneceğine ve hastalıklarınız da devalar bulacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Jandarma Görmek

rüyada ilaç görmek, rüyada ağrı kesici hap görmek nablisi, rüyada ilac gormek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada İlaç İçmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.