Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İŞ

Rüyada kendinizi iş hayatında görmek, emeğin karşılığının alınmamasına ve sabır etmeye işarettir.

Rüyada herhangi bir işte olduğunu görmek, işsizlikle yorumlanır. Bir fabrikada bir tezgah başında çalışırken sağlıklı ve düzenli iş yaparken, birden bire makinasının durduğunu görmek, bulunduğu işinden çıkarılacağına; memursa vazifesinden ayrılacağına delildir. Bir memurun işinin başında çalıştığını görmesi ömrünün uzunluğuna işarettir. Çalıştığı işten çıkarıldığını görmek, hayırlı değildir. Rüyada iş, karı koca arasındaki nikaha delalet eder. Bir kimsenin işten

Okudunuz mu?  Rüyada Japon Görmek

çıkarılması evliliğinin bozulmasına işarettir.

Rüyada yeni bir işe girmek, yeni bir yuva ile yorumlanır. Eğer girdiği iş, masa başında yazı yazmaktan ibaret ise, o evlilik mutlulukla devam edecektir. Vücudu ile çalıştığını ve bir makine veya bir motoru idare ettiğini görmek, ailenin geçimini zorlukla sağlayacak demektir. Rüyada işinden çıkarıldığını görmek verdiği bir sözü yerine getirmediğine işarettir. Bir kimsenin rüyasında çalıştığı işinden çıkarıldığını görmesi, hayatta yeni bir işe veya rüyasındaki gördüğü aynı işe alınacağına delalet eder. Yerine bir başkası alındığı için işinden ayrılması gerektiğini rüyada gören kimse işinde devamlı çalışır, bu rüya, amirlerinin kendisinden memnun olduklarına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada İlaç görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

NuN
Rüyada işe başlamak,
Rüyada yeni bir işe başladığını görmek
İŞ

Rüyada kendisini bir iş yerinde çalışıyor görmek maddi sıkıntıya düşüleceğine yorumlanır.


Yorum: Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

Duanur
Merhaba iyi günler bugün sabah saatlerinde 7 den sonra gördüm rüyamı. Bir kalabalik var arkdslrm oluyor ama kim olduklarini hatirlamiyorm kuslar fln var, arkdslrm cikp gidiyor ben kuslara bakarken birinin ördek oldugunu farkedyrm ve konusuyo bu ördek.bana gelmk istyor fln. Sonra o kalabalk boyle kongre salonu gibi etrfmda insanlr var bürokrasiden gibi.sonra benim bir kaç davransmdan etkileniyorlar seni iyi yerlere getirelm bir şeyin baskani ol fln diyolar. Sonra konsrkn beni önemli bir sinav değil gibi okudugm bölümle alakalı bilgimi ölçmeye çalisiyorlar daha ben bir sey yapmadan yanimdaki kiz fikirler yürütüyo ben yaptm bitirdm daha yapamadigmi fln söylüyo sonra uyanıyorm.kızda bir yerlere gelmiş biri rüyamda. Birz zor geldi sinav ama hesaplamaya uğrasıyordum uyandim. Tesekkürler şimdiden..

Okudunuz mu?  Rüyada insan maketi görmek

Yorum: Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. gözünüzü kestirdiğiniz işlere girerek mutlu olacağınız şeyleri yakalamaya, riskli olduğu halde adım atmaktan korkmadan hedeflediğiniz yolda ilerlemeye devam edeceğinize delalet eder. Doğrusunu en iyi bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, rüyamda iş icabı bir seminere gitmişim, yanımda işarkadaşlarımda
var , orada bana sanki patronum ve kişi daha sigara paketi veriyor bunu sakla diyor, sen kullanmıyorsun kimse bilmez diyorlar. sigara yasakmış. tam seminer başlıcağı zaman lovabo ya gitmeye karar verip gidiyoruz 3 veya 4 arkadaş. lovabo ya girerken arkadaşlarımı görmüyorum , yoklar. Tuvalete giriyorum abdestimi yapıyorum, küçük Adest mi büyük abdestmi bilmiyorum, tuvalet kağıdı ile temizleniyorum. Tam o sıra cep telefonum çalıyor.Açıyorum, bir kadın iş icabı aradığını, bir akadaşının benim çalıştığım yerden randevu almak için aradığını ama alamadığını söylüyor, konuşurken" bak Hanım" diye hitap ediyordu kadın. kadın baya ısrarlı konuşuyor du. benim cevabım ise: ben sizin dediğiniz iş yerinde değilim, siz uçuş hekiminliği ile konuşmak istiyorsunuz ben ise nöroloji uzmanında çalışıyorum bir isim benzerliği ile karıstriyorsunz diyorum. 3 yıl önce bende aynı yerde çalışıyordum, ama ben çıktım diğer arkadaşım ….. (…. Arkadaşın ismin söylüyorum) o orada kalmıştı, beni olunca karistriyorsunz diyorum, ben tesettürlüyüm o tesettürsüz diyorum , ama şuan oda başķa bir yerde ama uçuş hekiminliği alanında devam ediyor. ve onun şuan çalıştığı yerine ismini veriyorum. Telefonu kapatıp hemen seminer yerine dönüyorum herkes odaya girmiş, tam baktığımda kapı açılıyor herkes çıkıyor, çok mu geç kaldım diyorum, patronum yok diyor. diğer bölüme geçiyoruz şimdi diyor.
orda askılıkta asılı ceketim varmış, rengi köyü yeşil- sigara paketinden birtane sigara alıyorum, diğerlerini Paketle ceketime koyuyorum.
rüyanın başında küçük hediye türlü kavanos teker teker kağde sardığımı, birtasının kırıldığını hatırlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada insana benzeyen yaratık görmek

yorumlarsanız sevinirim, mesleğim hemşire, 3 yıldır nöroloji de çalışıyorum, daha önce 19 yıl uçuş hekiminliği, iç hastalıklar ve aile hekimliği yapan bir doktorda çalıştım, kocamla 1 yıldır ayrıyız, yorumlarsanız sevinirim ,Allah razı olsun sizden.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir arayış içinde olduğuna, içsel olarak seni tatmin edip rahatlatacak durumlara ihtiyacın olduğuna ve bu bunu geçmişte yaptığın hatalardan, yanlışlardan pişmanlık duyman üzere telafi ederek tövbe edip düzelteceğine, düşünce ve huylarını süzgeçten geçireceğine, geçmişten ders alarak tecrübe kazanmış bir şekilde hayatını sürdürmeye özen göstereceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ilıca görmek (İmam Nablusi)

rüyada işe başlamak, rüyada işe girmek, rüyada yeni bir işe başladığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Jandarma Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İş görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.