Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:26
missa1
Abone

Zevk suyundan nasıl kurtulunur

Zevk suyundan nasıl kurtulunur

esil
1 – merhabalar. Ben 20 yasinda bir bayanim. önceden hiç yasamadigim durumlari bu ara çok sık yaşıyorum. erkek arkadaşimla telefondan konuşurken yanindayken ya da onu düşünürken yapiskan bir sivi hissediyorum. ben istemesemde çok sik oluyor. artik takıntı olmaya basladi. normal bir durum mu. bundan kurtulmanin bir yolu var midir
——
2 – kadinlarda zevk suyu diye bir sey var midir? kadinlar bosalir mi, bu gusül gerektirir mi?

Okudunuz mu?  Kur'ana Başlamadan Önce Okunacak Dua varmıdır?

Cevap: Zevk suyundan nasıl kurtulunur

munzir
1- Bu mezi’dir, erkeklerde de olur. (Gusül gerekemez)
2- Kadınlarda da meni vardır, meni çıktığında gusül gerekir.

Erkeklerden arakadaş olunmaz günahtır


zevk suyundan nasıl kurtulabilirim

Bu kategoride yer alan Nafile orucu tutarken unutarak yemek orucu bozar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zevk suyundan nasıl kurtulunur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.