Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Sessiz bir şekilde Allah’a veya dine edilen küfür…

Sessiz bir şekilde Allah’a veya dine edilen küfür…

Mavisever
Hayırlı günler hocam,bir insanın küfre girmesi için onu diliyle söylemesi gerektiğini duydum.O halde bir kişi diliyle söylemeyip de bilinçli bir şekilde tamamen içinden konuşur gibi Allah’a veya dine inanmadığını söylese; ve her ne kadar pratikte zor olsa da ölene kadar,içinden kendi kendine söylemiş olduğu bu sözü asla sesli bir şekilde söylemese,bu kişi mümin olarak mı ölmüş olur?Fakat benim bildiğim insanın kalbi de önemlidir, Allah kişinin kalbini de nazarına alır diye biliyorum.Bu meseleyi detaylı bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Ben şimdi hala cünüp müyüm değil miyim kafam karma karışık

Cevap: Sessiz bir şekilde Allah’a veya dine edilen küfür…

Şema
İçinden inkarden de kafir olur
Çünkü iman, kalp ile tasdiktir


İçimden istemsizce Allah’a Ve dine küfür geciyorr

Mehmet Eren
Herkese merhaba arkadaşlar ben 16 yasindayim size icimi kemiren bir konu hakkinda danismak istiyorum Seytanmidir nefsimmidir bilmiyorum kufur aklima geliyor haşa ben İmanliElhamdülillah müslüman bir gencim Ramazan Ayindayiz ben namaza yeni basladim sayilir ihmal etmemeye calisiyorum Orucumu da tutuyorum ama bunlar aklima geldikce kendimi gunaha girmis dinden cikmis hissediyorum Lutfen yardim edin nedir bu ?

Okudunuz mu?  Uyarmak ve Kınamak Arasındaki Fark Nedir?

Yorum: Sessiz bir şekilde Allah’a veya dine edilen küfür…

arifselim
Merhaba kardeşim. Aklına bu tür şeylerin gelmesi şeytanın bir vesvesesidir. Bu onun işidir senin işinde bunlara kulak asmamak ve ibadetlerine ihlasla devam etmektir. Allah, şeytanın bu hilelerini boşa çıkarmıştır ve bunlardan günah yazmamıştır.

Bu kategoride yer alan Bela okumak, beddua okumak küfür vs. tarzı şeyler oruç bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sessiz bir şekilde Allah’a veya dine edilen küfür… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.