Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada saidi nursi hz görmek

Rüyada saidi nursi hz görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam otobüs ile yolculuk yaparken bir rüya gördüm tam olarak hatırlamıyorum ama saidi Nursi hz yüzünü görür gibi oldum ve tanımadığım biri üç kişi idik tam namaza duracakdik ki saidi Nursi hz bana hadi sen kıldir namazı dedi olurmu efendim siz buyrun dedi bende iki adım öne atıp Allahu ekber dedim o sırada otobüste Allahu ekber diyerek uyandım acaba yorumlarmisiniz hocam

Okudunuz mu?  Dua okuduktan sonra rüya görmek

Cevap: Rüyada saidi nursi hz görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Hem alim görmek hemde namaz kıldırmak hemen hemen bir manaya işaret eder. Rüya sahibinin toplum içinde örnek işler yapmasına ve büyük bir şerefe kavuşmasına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada la ilahe illAllah muhammeden resulullah demek

rüyada saidi nursi hz görmek, rüyada saidi nursi gor, rüyada said nursi hazretlerini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kırmızı pantolon giydiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada saidi nursi hz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.