Anasayfa
28 Haziran 2023, 23:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Arefe günü görülen rüya

Arefe günü görülen rüya

Kayıtsız Üye
Selamn aleykm hocam. Arefe gunu yani goreli daha 4saat oldu beni çok etkldi. Hatrladgm kisa birsy ama size sormak istedm nedir bu nefsani seytani mi nasl bir şey çok etkilendm. Kafami cevrdm yatagmn orda kocaman bir yuz kocamandi. Ayna gibi dusununun yuvarlak bir ayna .O “yüz” seytani bir şey degldi orda bildirildi bana iyi bisydi.Siyahti harika gozleri vardi odamn ici karanlkti ama guzl bir karanlk. O yuz’den korktm ben ama guzl bir yuzdu ve bir baktm yuz duygulanms gozleri dolms ama gozyasi akmadi. Ama sanki ben aglatacakmsm gibi geldi bana. Gozleri çok cok gzldi hocam anlatamam size zeytn gibi byle bir yesili vardi çok guzldi. Ilk önce duz bir surat ifadsyle duruyrdu snra uzgndu dedgm gbi gzleri dolmsti. Gozlernn içine baktm hocam kirpikleri falan çok guzldi kocaman buyuk gozleri vardi. Yani anlatamam iste siradisi biseydi. Sanki bana ait olan birsydi. Snra biri kafama sarldi alnimdan tuttu ama o sarilan insan olmazms seytan vb.. de degldi ve bana dedi ki “Allah uc seyin bilinmesini istemez” ve bunu bana sürekli tekrrladi. Ve bana o uc seyide syledi hatta ama unttm sanirim yaptgn ibadtleri gibisinden bir şey kaldi aklmda. Bagrmaya calsyrdm azck bagrabiliyordm sesm gidiyrdu megersem gercektede bagryrmsm oyle harekt edememisim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş Görmek (imam nablusi)

Cevap: Arefe günü görülen rüya

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyada yüz görmek, konusu oldukça kapsamlı ve geniş bir konudur. Rüyanın yorumu yüzün şekli, duruşu, durumu ve rengi ile değişik şekillerde tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

Yorum: Arefe günü görülen rüya

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam arefe günü sabaha karşı bir rüya gördüm bundan 1 yıl önce Amcam vefat etti onu rüyamda bana sarılırken gördüm vefat etmeden önce kanserdi çok zayıflamıştı çok kötüydü ama rüyamda hastalığından eser yoktu önceki gibi çok iyiydi bana sımsıkı sarıldı bende ona sarıldım yanımda diğer akrabalarımda vardı onlara da sarıldı seni çok özledim nerelerdesin amca dedim bende sizi çok özledim dedi herkese doyasıya sarıldı

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri: Rüyada Ödül Görmek (imam nablusi)

Yorum: Arefe günü görülen rüya

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin ve hastalığını günahlarına kefaret eylesin. Bu rüyan öncelikle onu unutmamak ve hala düşünmekten dolayı görülür. Ayrıca sevineceğin bir gelişmeye veya uzaktan bir haber alarak mutlu olacağına tabir edilir. Ona bol bol dualarda bulunun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada armut toplamak

Kayıtsız Üye
Selam aleyküm hocam rüyamda yatağımda yeşil normal büyüklükte bir yılan gördüm ama korkmadım eşim ve çocuklarım gelince yılan dolabın arkasına kaçtı. bu rüyayı arefe günü gördüm ve uyumadan önce ALLAH a dua ederek ve zikrederek uyudum


arifselim
Aleykum selam. Size çok fazla yakınlaşabilen, sinsi, zararlı ve kötülük etmek isteyen gizli bir düşmanı işaret eder. Arefe gecesi yada arefe günü görmek pek önemli değildir. Şerrinden Allah’a sığın ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahır Görmek (imam nablusi)

arefe günü görülen rüyalar, arefe günü görülen rüya, Arefe günü rüya görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada atandığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arefe günü görülen rüya Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.