Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada atandığını görmek

Rüyada atandığını görmek

emredem61
Haırlı gübler ben sağlık memuru olarak mezun oldum bu sene ve atamalar var bulunduğum konum gereği sivası yazmadım atamada listemin sonunda erzurum var.
Şimdi tercihleri yaptıktan sonra rüyamda gördüm kü sivası kazanmışım ama sivası yazmamıştım sonra tekrar kontrol ettim erzurum yazıyodu … Sizce bu rüyadan dolayı sivasıda eklemem gerekirmi tercih listeme belki hayırlısı odur . Fakat daha önceden sivas konusunda çok düşünmüştüm yazsam mı yazmasammı diye merak ettiğim bir işaretmi bu yoksa sadece kuruntudan dolayımı oldu böyle …

Okudunuz mu?  Rüyada aynı mekanı görmek

Cevap: Rüyamda atandığımı gördüm fakat …

Üstad
Rüyada Tayin olmak Görmek

Rüyada Anlaşma veya Tayin Emri Görmek İslami Rüya Yorumu

Rüyasinda bir is için yapilan bir anlasma veya bir kisinin bir yere atandigini bildiren bir tayin emri Görmek büyük bir mevkie çikmaya şeklinde yorum getirilir. Eger rüya sahibi böyle bir yerde çalisiyorsa, isinin daha da büyümesi, ticaretinin artmasi ile yorum getirilir. Elinde bulunan anlasmayi veya tayin emrini kaybettigini veya yirttigini Görmek, bulundugu isten veya mevkiden atilacagina işaret olarak yorumlanabilir. Tüccar ise iflas eder, zengin ise fakirlesir, fakirse sikintisi daha da artar.

Okudunuz mu?  Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

Rüyada atandığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum.2 yıldır kpss sınavına çalışıyorum. ve atanmak için sürekli dua ediyorum.Dün sabah namazını kıldıktan sonra "Allahım eğer bu yıl gerçekten atanacaksam bana bunu ve sinavdan alacağım puanı rüyamda göster diye dua ettim.sonra uyudum.Rüyamda önce sınav kitapcigini kontrol ediyordum ve çok doğru var diye seviniyorum.sonra sesli bir şekilde yaşasın 100 aldım herhalde dedim sonra birisi bana facebook grubu gibi bir yerden mesaj attı senin doğruların ve netlerin tam olarak 84.40 puan ediyor kesin bu puanı alırsın yazdı.sonra bir kağıt gördüm orada da 84.40 puan aldığım yazıyordu.bunun için rüyamda çok seviniyordum o zaman kesin atanirim diye.bu rüyadan sonra başka ruyalarda gördüm ama hiçbirini hatırlamıyorum zaten genelde rüyalarımı doğru düzgün hiç hatırlamam ama uyandiktan sonra sadece bu rüyayı ve 84.40 rakamını hatırladım.sizce bu rüya bilinç altı midir yoksa Allah tarafından gelen ilahi bir mesaj midir? Cevap verirseniz çok sevinirim iyi bayramlar 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada Arap Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada atandığını görmek

arifselim
Aleykum selam. İki şekilde tabir edilebilir ve sonuçta bu sadece bir rüyadır. Bir rüyadan kesin bir hüküm çıkarılamaz. Bir görüşe göre duanın kabul olması anlamındadır ve benzeri şekilde yorumlanır. Diğer görüşe göre ise bu tür dönemlerde görülen rüyalar yaşanan stresin ve sıkıntının etkisinden dolayı ve bilinçaltı düşüncelerden dolayı görülür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Altın Görmek (imam nablusi)

rüyada atandığını görmek diyanet, rüyada atand

Bu kategoride yer alan Rüyada ayın dünyaya çarpması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada atandığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.