Anasayfa
4 Nisan 2023, 22:40
sizden1
Abone

Sabah uyanınca bir ıslaklık gördüm…

Sabah uyanınca bir ıslaklık gördüm…

Konyaspor
Selamün Aleyküm, ben bu sabah kalktığımda çamaşırımda bir ıslaklık gördüm. Meni ile idrar arasında şüpheye düştüm. Bir rüya gördüğümü de hatırlamıyorum. Şehvet hissi de hatırlamıyorum. Fakat uyandığımda cinsel organım sertleşmişti.

İnternetten araştırdığıma göre meni kuruduğunda kalın ve sert bir tabaka oluşturuyormuş ben de emin olmak için yarım saat bekledim. Sert bir tabaka oluşmamıştı, hala biraz ıslak gibiydi ve kokladığımda idrar kokusuna benzer bir koku duydum ve idrar olduğuna karar kıldım. Bu kararım doğru mudur? Cevaplarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Tanrı nedir? Tanrı Kim? Allaha tanrı demek günah mıdır?

Cevap: Sabah uyanınca bir ıslaklık gördüm…

Cömert Oğuz
meni yapışkan olur. yapışkan mıydı? yapışkan ise gusül lazım gelir. Ama idrar olsa yatak da ıslanırdı. İç çamaşırınızda yuvarlak şekilde ıslak varsa menidir. İdrar heryeri ıslatır. Gusül almalısınız.


Cevap: Sabah uyanınca bir ıslaklık gördüm…

Konyaspor
Yapışkan değildi dokununca su gibi hissediyordum. Leke bir su şişesinin kapağı kadar genişti yani büyük değildi Ve kokusuda idrara yakın olduğu için idrar diye düşündüm.

Okudunuz mu?  Fazilet Neşriyat ilmihal Heyeti kimdir?

Cevap: Sabah uyanınca bir ıslaklık gördüm…

Cömert Oğuz
Onu biz de anlayamayız meniyi ve idrarı siz anlamaya çalışcaksınız. Ama idrar olsa her yerin ıslanırdı. bu yüzden meni olması ihtimali daha yüksek.


Konyaspor
peki terden olmuş olabilir mi çünkü iç çamaşırım ter ve idrar gibi kokuyordu. araştırdığıma göre meninin ağır bir kokusu oluyorumuş ama bana daha çok ter ve idrar kokusu geliyor

Okudunuz mu?  Sonradan Akli Dengesini Kaybedenlerin Ahiretteki Durumu nedir?

Konyaspor
teşekkürler yardımcı olduğunuz için…

ben meni olmadığına karar kıldım çünkü ağır bir kokusu yoktu

yine de sağolun hayırlı günler.


Cömert Oğuz
Mezi de olabilir. Mezi gusül gerektirmiyor. Ama o da olabilir.


Semih_32
Selamunaleyküm arkadaşlar bana yardim edin nolur artik her sabah uyandığımda ihtilam oldugumu zannetiyorum kilotumun ön kisminda biraz beyaz toz lekesi gibi leke oluyo meni mi diyorum artik yeter ama icime sanki öküz oturdu düşüne düşüne bana yardımcı olun bu vesveseden nasıl kurtulurum

Okudunuz mu?  Maneviyatsız ilim zehre munkalib olur

HerDaimŞükret
kardeş öyle oldumu bence şey yap kokla bence hemde iltilam olduğunda sabah uyandınmı o yine ıslaktır belli olur zaten bence ben öyle anlıyom ıslak oldumu anlıyom


Semih_32
Yok sabah bakiyom bisey olmuyo öglen bakiyom icime kurt düsüyüo hemen ıslaklık falan olmuyo

Okudunuz mu?  Allah şahidim olsun ki dedim çok pişmanım...

KULL
ıslaklık yoksa kardeşim vesvesedir


HerDaimŞükret
ıslaklık olsa al ama olmasa almana gerek yokki kardeş


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm uyandığımda ihtilam olduğumu gördüm ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum 2 parça şeklinde uyudum ilki gece uyandım sabah namazını kıldım ihtilam olup olmadığımı hatırlamıyorum sabah namazından 1.5 saat dışarıdaydım sonra eve gelip uyudum ondan sonra ıslaklığı gördüm namaza kaza gerkirmi

Okudunuz mu?  Yıkanmaya başlamadan gusül abdestine niyetlenmek

muvaffak
Bu tür durumlarda kıldığınız namazın sahih olup olmayacağını uzun uzun düşünmek yerine iki rekat kaza namazı kılmanız fayda sağlayacaktır. Namazınızda herhangi bir sıkıntı olmamış olsa dahi kıldığınız iki rekat kaza namazı nafile namaz olarak bakiyenizde yer bulur.


sabah kalktiginda giyisilerini islak bulma, uyandığında iç çamaşırın ıslaksa, sabah kalkınca ıslak

Bu kategoride yer alan İç sıkıntı ve içimizi kemiren buhran başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah uyanınca bir ıslaklık gördüm… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.