Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
sizden9
Abone

Eşimle boşanıyoruz 4 aylık bebeğimiz var :(

Eşimle boşanıyoruz 4 aylık bebeğimiz var 🙁

nilayeylül
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. eşimle 1 buçuk senelik evliyiz ve 4 aylık kızımız var. eşim evlenmeden önce beni çok seviyordu, çok merhametli bir adamdı. sokak çocuklarının karnını doyurur herkese yardım ederdi, benden de asla kopamazdı. çok severek evlendik. hemen de bir çocuğumuz oldu. hersey çok güzel olucak derken eşim yeni bir işe atıldı. eve geç gelmeye çok çalışmaya başladı. ben de hamileydim tabi. hep evde yalnız başımaydım. arkadaşlarına annesine zaman ayırırken bana zaman ayırmıyordu. eve uyumaya gelip sabah erkenden gidiyordu. böyle böyle sorunlar başladı .hamileyim diye mi benden uzaklaştı bilmiyorum. eşimle sorunlar varken birde anneleri girdi işin içine beni suçlamaya başladılar üçü birden. sırf ben kocamla vakit geçirmek istiyorum diye bana demediklerini bırakmadılar ve en sonunda beni kendi evimden kovdular hemde kızım 15 günlükken .(daha öncede her kavgamızda eşim annemin evine yollardı ve gelip almazdı beni hep kendim dönerdim döndüğümde de niye geldin sen diye beni azarlardı) ondan sonra da eşim ne aradı ne sordu beni , kızını. şimdi de senden soğudum yaptıklarınla sevgimi bitirdin diyor istemiyorum seni diyor. yakında bosanıcaz ama ben niye böyle olduğunu anlamıyorum. ben hep onu çok sevdim hala da sevgim bitmiş değil. kızımı eşim yanımda olmadan büyütmek çok zoruma gidiyor mutlu aileleri gördükçe içim acıyor. ben mutlu bir ailem huzurlu bir evim olsun istiyorum. Allah kimseyi böyle zor durumda bırakmasın ne olur bana yardım edin dua edin üzülmek istemiyorum artık ve kendimi çok yalnız hissediyorum annem babam yanımda olmasına ragmen:(

Okudunuz mu?  Tuvalette Mezi gelmesi nasıl engellenir

Yorum: Eşimle boşanıyoruz 4 aylık bebeğimiz var 🙁

rana
< Mumsema arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. eşimle 1 buçuk senelik evliyiz ve 4 aylık kızımız var. eşim evlenmeden önce beni çok seviyordu, çok merhametli bir adamdı. sokak çocuklarının karnını doyurur herkese yardım ederdi, benden de asla kopamazdı. çok severek evlendik. hemen de bir çocuğumuz oldu. hersey çok güzel olucak derken eşim yeni bir işe atıldı. eve geç gelmeye çok çalışmaya başladı. ben de hamileydim tabi. hep evde yalnız başımaydım. arkadaşlarına annesine zaman ayırırken bana zaman ayırmıyordu. eve uyumaya gelip sabah erkenden gidiyordu. böyle böyle sorunlar başladı .hamileyim diye mi benden uzaklaştı bilmiyorum. eşimle sorunlar varken birde anneleri girdi işin içine beni suçlamaya başladılar üçü birden. sırf ben kocamla vakit geçirmek istiyorum diye bana demediklerini bırakmadılar ve en sonunda beni kendi evimden kovdular hemde kızım 15 günlükken .(daha öncede her kavgamızda eşim annemin evine yollardı ve gelip almazdı beni hep kendim dönerdim döndüğümde de niye geldin sen diye beni azarlardı) ondan sonra da eşim ne aradı ne sordu beni , kızını. şimdi de senden soğudum yaptıklarınla sevgimi bitirdin diyor istemiyorum seni diyor. yakında bosanıcaz ama ben niye böyle olduğunu anlamıyorum. ben hep onu çok sevdim hala da sevgim bitmiş değil. kızımı eşim yanımda olmadan büyütmek çok zoruma gidiyor mutlu aileleri gördükçe içim acıyor. ben mutlu bir ailem huzurlu bir evim olsun istiyorum. Allah kimseyi böyle zor durumda bırakmasın ne olur bana yardım edin dua edin üzülmek istemiyorum artık ve kendimi çok yalnız hissediyorum annem babam yanımda olmasına ragmen:( >
Merhaba kardesim,

Okudunuz mu?  Çocuğu babasına göstermemek günah mı

Allah yardımcın olsun öncelikle..
Son durum ile ilgili tavziye edebilecegim, aile büyükleriniz tekrar bir araya getirmesi için rica da bulunabilirsin ve sizin aranizi bir daha yapmalarini rica edebilirsin..

Güzel kardesim, öncelikle sunu gercekten bütün yeni evli ciftlere de tavziye eden ablalarimiz oldu ve kendimde tavziye ediyorum. Allahin taktiri ama bir evlilik tam olarak yerine girmeden cocuk yapmamak.
Arada cocuklar perisan oluyor.

Okudunuz mu?  Ellerim Terliyor, Necaset Bulaşır Mı ?

Eger tekrar bir araya gelecek olursaniz sunu hiç unutma.
Bir kere yuvanin içinde olup biteni, kayinvaldenlerle olsun, kendi annenle olsun, ister ablan olsun hiç kimseyle paylasman doğru degil. Arkadasina bile anlatma. Bu bizim evin ilk kurali. Ister istemez evinin düzenine olsun, esinle arandaki mevzulara karissan olur. Cünkü onlara anlatirsan onlara yorum yapma hakki düser. Ve ortalik daha da karisir.
Ister kavga et, ister tartis. Kendi aranizda halletmeniz en doğru olandir.

Okudunuz mu?  Kuran dinlerken yapılması gerekenler

Bir kere kocan hangi akla hizmet seni annenin yanina gönderiyor. Acaba ilk sen mi bu sekilde kavga ettiginizde annenlerin evine gittin? Eger kendin ilk bu sekilde yapmissan çok hata etmissin. Cünkü her kavga sonrasi seni tekrar annenin oraya götürmesine vesile olmussun demektir.

Okudunuz mu?  Kurumuş meni su geçirirmi

Aslinda çok taze evliliginiz, biraz zaman taniyip sabredenlerden olaydin daha iyidi. Cünkü bazi erkekler biraz daha çok bu konularda zaman ihtiyaci var.
Evliligin tam olarak yerine girdikden sonra ki bu bir kaç sene sürebilir ondan sonra durumu tatli bir dil ile "bugünde sunu yapsakmi" diye teklifte bulunabilirdin..
Belki sikayetlenme durumun yanlisti. Yani bir kocaya birseyler isterken emreder gibi veya suclar gibi yaparsak bu sefer kocalarimiz bu durumu ters karsilayabilir.

Okudunuz mu?  Lucifer Ve Şeytan Hakkında Aklıma Takılan Sorular.

Genelde hamile olan bayanlar, kocalarini ihmal edebiliyorlar, ama kocalarimizda bu konuda anlasiyli olmak zorunda.

Bu durumlar gelistiginde madem kayinvalden ve görümcelerin bu sekilde evine karisabiliyor, esin onlara bu hakki taniyor, senin ailen arkanda durup bir sekilde konusmasi daha doğru olurdu.

Okudunuz mu?  Namazda geğirmek ve hapşırmak

Henüz yasin genc olup tercübesiz de davranmis olabilirsin.

Dedigim gibi aile büyüklerinizi devreye sokabilirsiniz.
Belki kocanin dinledigi bir abi veya cekindigi bir büyük vardir. Sözünü dinler.
Ve belki son bir kez görüsüp konusmak istedigini dile getirebilirsin. Cocugunuz için son bir kez daha denemek istedigini diyebilirsin.
Su dan sebebler nedeniyle bir yuvayi yikmak müslümana yakisir bir şey degildir.

Okudunuz mu?  Tevrat,İncil,Zebur okumamız ne kadar doğru(Türkçe mealini)???

Allah hayirlisiyla yuvani kurtarip, tekrar mutlu ve huzurlu olmani nasip etsin kardesim.

dua ile..


Yorum: Eşimle boşanıyoruz 4 aylık bebeğimiz var 🙁

anıl duck
her evlilik güzel başlar.eşlerin arasına üçüncü kişiler girerse anne baba kardeş ve arkadaş o evlilik biter.sen eğer kendi aileni eşinden çok fazla tutmussan eşini ailene gizli sırlarını anlatmıssan.eşine ufakda olsa kaçamak ve yalan söylemissen.bu sogukluk ondandır. karı koca arasındaki muhabbette üçüncü kişiler girerse evlilik sıkıntı yaşar.günümüzde kadınlar kendi yanlışlarını ve hatalarını görmezden geliyor.şuçlu koca ve onun ailesi olarak görüyor.senin annen ve baban eşine saygı ve sevgi göstersin eşini anlasınlar bilsinler eşin sana sahip çıkar seni kollar mutlu ve umutlu bir yaşam sürersin…

Bu kategoride yer alan Namazda yer değiştirmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimle boşanıyoruz 4 aylık bebeğimiz var :( Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.