Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sakal görmek

Rüyada sakal görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, ben rüyamda bir Adamın sakalını kesiyordum tekrar uzuyordu kesiyordum tekrar uzuyordu sakal uzun ince ve örgülü siyah bir sakaldı yüzü görmedin ama uyandığımda Efendimiz (sav) olup olmadığı hatırlamaya çalıştım ama emin ola adı. Mübarek biriydi sanırım anlamı nedir çok sağolun

Okudunuz mu?  Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek

Yorum: Rüyada sakal görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya genel manada hayırlıdır. Bu rüyadaki sakalı çok uzun bir adam görmüşseniz bu rüya yakın zamanda elde edeceğiniz başarı ve zafere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada sakal görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir dolmuştayım ve dolmuş şoförü benle samimi bir şekilde konuşuyor, hafif lakayıt. Yol engebeli. Sonra birden şoför benim sakallarımı çakmakla yakmaya başlıyor, dolmuştaki insanların uyarısı ile anca duruyor.

Okudunuz mu?  Rüyada anahtar görmek

Yorum: Rüyada sakal görmek

arifselim
Çevrende sözü dinlenen ve etkili bir kimse tarafından zarara uğramaya ve maddi anlamda kayıplar yaşamaya tabir edilir. Sakalın yakılması bu açıdan dikkatli davranmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyam da aynaya bakarken sakallarımın çıktığını gördüm normale göre biraz daha fazlaydı sonra yeni bir jilet permatiği suya tutup sakalımı kestim rüya da sakal traşı olmanın özel bir tabiri var mıdır bu rüyanın tabiri nedir Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada ekin tarlası görmek

Eklemeyi unutmuşum çok önemli bir detay mı bilmiyorum ama ben yine de ekleyim o yeni jileti permatiği her neyse onu banyo dolabının çekmecesinden çıkarıp suya tutup sakalı kesiyorum


arifselim
Bu rüya sahibi için üzüntüye düşmesine ve canının sıkılmasına işaret eder. Gören kişiye göre anlamı değişmekle birlikte borçlanmak ve maddi sıkıntılar yaşamak gibi manalarda tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada korkup kaçmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hayırlı günler
Ben 7 aylık hamile bir bayanım dün gece rüyamda aynaya bakıyorum bide ne göreyim karnımda tam göbek kısmımda siiyah renkte sakal gibi bayağıda yoğun kıllar çıkmış çok şaşırıp aynadan bakarak inceliyorum.
Birde aynı gece rüyanda annem et yemeği pişiriyordu eşimle babamda tartışmışlar ben eşimi savunuyordum

Okudunuz mu?  Bayanın rüyada kendini hep başı açık görmesi

Tohat
Hayırlı günler. İlk rüyanın tabirinde parasal sıkıntılar yaşayacağın durumlarla karşılaşmak zorunda kalabileceğine delalettir.
İkinci rüyanda ise senin giriştiğin işlerde başarıyı yakalamadan bırakmayacağına ve aile içi mutluluk, huzurun tesis edilip bu şekilde sürmesine delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada sakal görmek imam nablusi, ruYamda sakalım kesiyodum

Bu kategoride yer alan Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sakal görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.