Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:47
sizden6
Abone

Zina ettim mi etmedim mi nasıl anlarım?

Zina ettim mi etmedim mi nasıl anlarım?

hayırlısı23
arkadaşlar utanarak sormak zorundayım ama bu mevzu yüzünden hergün pişmanlık duyuyorum yaptım mı yapmadım mı diye. bu güne kadar hiç kız arkadaşım olmadığı için bir keresinde bunalıma girip bir hayat kadını ile beraber olmak istedim ve cinsel organım erekte olmadı korkudan, herhangi bir akıntı da gelmedi ama hafiften organın ucu girip çıktı gibi, sizce zina etmiş mi oldum? pişmanlık duyarak bıraktım zaten hiçbişe olmadı ama yine de şüpheliyim zina etmenin ölçüsü nedir?

Okudunuz mu?  Livata ne demektir? Kısaca

Yorum: Zina ettim mi etmedim mi nasıl anlarım?

VESSELAM
1) Zinanın ölçüsü olmaz.
2) Karşıdaki kişiyle yapılan temasta akıntı gelsin veya gelmesin bu zinadır.
3) Cinsel organlar birbirine temas ettiği an bu zinaya girer.
4) < Zina ettim mi etmedim mi nasıl anlarım? >
organların birbiriyle temas ettiğinde zina ettiğinden emin olabilirsin. “Kuşkuluyum acaba temas etti mi?” kuşkun varsa bunu deşme olayı kapat Allah affeder İnşaAllah.

AYRICA;

1) Açıklandığı zaman hoşunuza gitmeyecek olan şeylerden sormayın. Eğer onları Kur’ân indirilirken sorarsanız size açıklanır…” (Maide, 5/101)
2) “Allah’a karşı vazifelerinize gücünüz yettiği kadar dikkat edin. Dinleyin, itaat edin, kendi iyiliğinize olarak (mallarınızı Allah uğrunda) harcayın.” (Teğâbün, 64/16)
3) “Çok soru sormak şeytandandır.” / Hadisi Şerif (Sahih olup olmadığını – Kaynağını bilmiyorum.)

Vesselam, Allah’a emanet olun


Yorum: Zina ettim mi etmedim mi nasıl anlarım?

hayırlısı23
Siz böyle yazınca kendimi kötü hissettim sanki cehennemlikmişim gibi, eğer bu günahı işlediysem nasıl affolunur bu günahım?
Bir köpeğe su veren fahişe bir kadın hikayesindeki kadının günahları affolunabiliyorsa, benim bir sinir ve ruhsal çöküntü ile etmiş olduğum günah da bağışlanır mı?

Okudunuz mu?  Kul Hakkı - Vebal yüklemek

Yorum: Zina ettim mi etmedim mi nasıl anlarım?

VESSELAM
Tabii ki bağışlanır, Allah sonsuz merhamet sahibidir.

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلٰىۜ / Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da. / DUHA 3.

Şeytan işte bu anı yakalar “Allah seni terk etmez!” der. Bu videoyu izlemeni öneririm: Bunu tekrar hatırlatmak istiyorum. Günahı yapıp yapmadığınızdan emin değilseniz, Tövbe edip konuyu kapatıp kimseye anlatmamalı Allah ile aranızda kalmalıdır. Vesselam, Allah’a emanet olun

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana! Şart koşmuyorum fakatSizden Ricam, Yazdıklarım gerçekten işe yaradıysa; “Ya rabbi, bu kulunu şehit makamına eyle!” diye dua ederek teşekkür edebilirsiniz 🙂. Lütfen yanlış anlamayınız.


Elleşme

Bu kategoride yer alan Birine karşı sevgi duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina ettim mi etmedim mi nasıl anlarım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.