Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:44
sizden94
Abone

Namazda secde sırasında başörtüsü

Namazda secde sırasında başörtüsü

Rose_love
Selamun Aleykum, ben namaz kilarken bazen secdeye varirken, basortum biraz katlaniyor ve o yuzden sanki anlim tam secdeye gelmiyor gibi oluyor. Burnumu da alnimida koyuyorum ama sanki o katlanan kisim engelmis gibi. Bu durumda namazim kabul olmusmudur iade etmem gerekir mi?

Okudunuz mu?  Hz. Mehdi hakkında soru

Yorum: Namazda secde sırasında başörtüsü

imam
Hanefi mezhebine göre başörtüsü üzerine bilerek secde etmek mekruhtur ama namaz geçerlidir.

geniş bilgi için tıkla: forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/279618-namaz-kilarken-basortusu-uzerine-secde-etmek.htmlNAMAZDA KADIN ÖRTÜSÜ


Yorum: Namazda secde sırasında başörtüsü

Rose_love
Sagol kardesim, ben bunu bilmiyordum daha dikkatli olurum bundan sonra insaAllah, ama benim sorum biraz farkliydi, benim sorum; basortusu katlandigi ocin sanki basim tam secdeye deymedibelki 1 mm bir fark vardi arada bu namazımı gecerli kilar mi yoksa yeniden mi kilmali?

Okudunuz mu?  Çok kere tevbe ettim bozdum. Şimdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarım. Yine tevbe etsem kabul olurmu?

Yorum: Namazda secde sırasında başörtüsü

imam
Secdede Başın yere değmemesi mümkün değil


Rose_love
Belki ben pek anlatamadim kusura bakma, yere degiyor ama ama alnim sanki 100% secdeye degmiyor cunku cunku ortabhafif bir tabaka var aljimla secdem arasinda..

Bu kategoride yer alan El ile tespih çekerken unutmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda secde sırasında başörtüsü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.