Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Bekarım demek talak götürür mü

Bekarım demek talak götürür mü

muro18
Hocam selamün aleyküm ben medresede talebeyim . babamala nikah hakkında konuşyorduk muzakere ediyorduk. Ben babama hristyan ve yahudi bir kadınla evlenmenin kerahetle beraber caiz oldugunu söyledim. Oda nasıl oğlum dedi. Bende mesela baba bekar bir erkek dedim.. Oda kendinden örnek verdi mesela ben dedi. Olmaz baba sen evlisin dedim. Oda bekarım dedi. Bende baba sus ne diyorsun dedim. Oda kızdı sacmalama oglum mesela farzetki bekarım dedi. Bende konuyu o sekilde anlattim. Babam burda bekarim demekle talak meydana gelirmi hocam cevaplarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Cips yada kola gibi vücuda zararı da olabilecek gıdaları tüketmek doru mudur ?

Yorum: Bekarım demek talak götürür mü

İslam
Bekarım demek nikah düşürmez yani boşama sözü sayılmaz.


Evli değiliz demek talak sayılır mı

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben yeni nikahlandim ve bazi arkadaşlarımin bu nikahi henuz bilmesini istemiyorum simdi ben bunlara evli degiliz desem veya evlenmedik desem veya dini nikahimiz yok desem ve bunlari derken asla bosama niyetim olmasa talak olur mu ?

Okudunuz mu?  Tırnağım şu hale geldi, Gusüle mani mi ? Resim var

şartlı boşama

Bu kategoride yer alan Ablam düğün istiyor ben girmek istemiyorum ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bekarım demek talak götürür mü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.