Anasayfa
25 Nisan 2023, 17:12
sizden92
Abone

İş bulamıyorum bunalıma girdim iyice

İş bulamıyorum bunalıma girdim iyice

hayırlısı23
Bugün harçlığımı çıkarayım diye iş aramaya çıktım öğrenci olarak. 5 saate yakın durmadan kapı kapı iş aradım 200 e yakın dükkana girmişimdir ama kimse iş vermedi vermiyorlar. Benim günahım ne niye iş bulamıyorum. Üniversite son sınıftayım iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum yabancı dilim var daha önceden yurtdışına Amerikaya gittim başka ülkeleri gezdim sosyalim eğitimliyim kültürlüyüm ama en basit bir iş bile Türkiyede bulamıyorum arkadaşlar. Umudumu kaybettim canım çok sıkkın. Üniversite bitse bile iş bulamıyacağım diye düşünüyorum artık süreneceğim yıllarca boşuna okumuşum kendimi geliştirmişim gibi hissediyorum. İş bulabilmek için vs. dua var mıdır bildiğiniz gerçekten bunaldım, eğitimsiz cahil serseri tipler işsiz kalmazken beni niye kimse işe almıyor…

Okudunuz mu?  Benim pisikolojim bozuldu bana net cevap veren yok ben ne yapacağım

Yorum: İş bulamıyorum bunalıma girdim iyice yardım edin

İslam
İş bulmak için için hacet namazı kıl ve dua et. Dua içinden geldiği gibi olsun

forumduasi.com/nafile-namazlar/37204-farkinda-olmadigimiz-muhtesem-bir-hazine-hacet-namazi.html


Yorum: İş bulamıyorum bunalıma girdim iyice yardım edin

GokhaN
Abi Selamun aleykum. hangi bölümü okuyorsun merak ettim ? bende YGS ve LYS ye hazırlanıyorum 🙂

Okudunuz mu?  Harama bakmamanın fazileti varmı ?

Yorum: İş bulamıyorum bunalıma girdim iyice

Aciz bir kul
öncelikle arkadaşım üzülme, ALLAH herkesin yanındadır.. BOL BOL DUA ET ve Allah’a yönen şuan iş bulamaman daha hayırlıdır, sen genede sabır et demekki senin sınanman budur umarım Hayırlı iş bulursun, UNUTMA HELAL PARA KAZANIRSIN…

Okudunuz mu?  Namazımı kılmaya çalısıyorum fakat işyerinde böyle bir imkanım yoksa bunları toplayıp kaza yapabilirmiyim?

hayırlısı23
Odtü siyaset bilimi ve kamu yönetimi dostum. Aciz bir kul inşAllah. Ama geçen çalıştığım dükkanda sebepsiz yere dövdüler beni psikolojim bozuldu iyice..


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hayırlisi23 kardeş Allah yar ve yardımcımız olsun ben 3.üniversteyi okuduğun bölümü Türkçe okuyorum hiçbir zaman pes etme nickinde oldugu gibi her seyin hayırlısını istemek gerek peki ODTÜlü olarak üstelik bu bölümü İngilizce okuyan biri olarak Bölümün gelecegini nasıl görüyorsun dilin üste Düzey mi?

Okudunuz mu?  Bazen kendimi kız gibi hissediyorum:(

hayırlısı23
Yabancı dilim iyi düzeyde ve bölümdeki derslerin birçoğunu öğrenmiş durumdayım ama malum Türkiyede adam kayırma ve torpil almış başını gittiği için ister birincilikle bitir bir anlamı yok.


iş bulamıyorum islam, iş bulamıyorum yardım edin, canım çok sıkkın iş bulamıyorum

Bu kategoride yer alan İşaret ve baş parmağımıza yüzük takmak haram mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İş bulamıyorum bunalıma girdim iyice Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.