Anasayfa
31 Ekim 2022, 5:13
missa05
Abone

İntihar etmek istiyorum bıktım

İntihar etmek istiyorum bıktım

Kayıtsız Üye
Merhaba daha önce size büyü yapıldığını yazmıştım. Ben çok yoruldum bu buyunun etkisiyle uğraşmaktan bıktım. Hoca nin dediğine göre düzelmeme daha 25 gün falan var. Ama artık dayanamıyorum. Ölmek istiyorum. Tekrar diyorum nişanlı 25 yaşında bir kızım,nişanlımla ayrılmam için büyü yapmış yengem. Duzelebilecekmiyim düğüne iki ayım kaldı ve ben çok kötüyüm ölmek istiyorum bunaldım yardım edin bana yalvarırım. Devamlı felak nas okuyorum.


Yorum: İntihar etmek istiyorum bıktım

seko56
Sevgili din kardeşim intihar etmek çok büyük günahlardandır sakın yapma bunu şimdi ilk bir besleme çek güzel bir abdest al namaz kıl kuran oku dua et Allahın izni ile düzeleceksin Sakın şeytana UYMA


Yorum: İntihar etmek istiyorum bıktım

Kayıtsız Üye
Oncelikle abla çok gecmis olsun intihar en buyuk gunahlardan ve bunu yapanin nasıl intihar ettiyse cehennemde sonsuza kadar o sekilde tekrar tekrar olecegi soyleniyor.
Sabret Allah’a yakin ol dua et gerisini Allah a birak


Yorum: İntihar etmek istiyorum bıktım

rana
< Merhaba daha önce size büyü yapıldığını yazmıştım. Ben çok yoruldum bu buyunun etkisiyle uğraşmaktan bıktım. Hoca nin dediğine göre düzelmeme daha 25 gün falan var. Ama artık dayanamıyorum. Ölmek istiyorum. Tekrar diyorum nişanlı 25 yaşında bir kızım,nişanlımla ayrılmam için büyü yapmış yengem. Duzelebilecekmiyim düğüne iki ayım kaldı ve ben çok kötüyüm ölmek istiyorum bunaldım yardım edin bana yalvarırım. Devamlı felak nas okuyorum. >
sunu oku kardesim

Okudunuz mu?  Ailelerin de rızası ve haberi doğrultusunda evlenmeden dini nikah yaptırmak caiz midir ?

Soru:

Hocam, benim başıma üstüste çok fazla şey geldi hep hayal kırıklığı yaşadım. Son olarak evleneceğim insanın hayatının yalan olduğunu beni ve ailemi kandırdığını öğrendim. Evliymiş ve çocuğu varmış. Ayrılar ama resmen bosanmamışlar. Beni maddi manevi yıktı bu insan. İyi niyetimizi ve merhametimizi kullandı. Kafayı yiyecek duruma getirdi beni. Bir hocaya danıştım bende bir şey var mı çok sıkıntı yaşıyorum diye. Hoca bana sana 3 tane muska yapılmış ve kapının önü dualı suyla yıkanmış dedi. Kısmetini her açıdan kapamak için ve huzurluğum için. Ve buna karşı dua yazmam gerek dedi bir miktarda ücret istedi. Ben de günaha girmek istemiyorum ama böyle bir şeyle nasıl baş edecem ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz? Ve ben bana bunu yaşatan insanın günahı nedir merak ediyorum yanına kalmasını istemiyorum.

Nureddin Yildiz hocanin cevabi:


Bir bela daha arıyorsanız o hocaya gidin. Oturun oturduğunuz yerde. Sabredip hayatınızı sürdürün. Bütün insanlar dertlerle yaşıyorlar, herkes kendi derdini en büyük zannediyor, o kadar.


Kayıtsız Üye
o tip hocalarla falan iş olmaz. Otur nişanlınla güzelce konuş. Sakince, empati kurarak, derdini güzelce anlatarak, anlayarak. Allah’ın izniyle çözülmeyecek yoktur. Ayrıca psikolojiniz bozulmuş. bir psikolog’a gidip psikolojik destek alabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Baldıza nikah düşer mi

Abdiyet
Selamun Aleyküm 16 yaşında olmama rağmen yoruldum. Daha fazla yaşamak istemiyorum. Sürekli intihar etme isteği geliyor. Eğer Allahın azabı olmasaydı çoktan intihar etmiştim. Son 5 ay günahlarla dolu geçti. Artık iflah olmayacağımı düşünüyorum. Cenneti kaybetmişken daha fazla yaşamanın ne anlamı var diye düşünüyorum. Lütfen yardım edin.


bbgbbg
Cenneti kaybettiğini kim söyledi ? Bak Allah(azze ve celle) ayeti kerimede ne buyuruyor ;

De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah´ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir.(Zumer/53)
Gençsin şeytan vesveselerine uyup ahiretini yakma kardeşim.Tövbe et Hz.Hamzayı öldüren Vahşi’nin tövbesi kabul oldu seninkide olur inşaAllah.


Tevbe
16 yılda dünyadan sıkıldın sonsuza kadar cehennemde kalmayı mı tercih edeceksin kardeşim ? Asla öyle düşünme hata insanlara bağışlama allah-ü Teala’ya mahsustur. Hepimiz bile istemeye bir sürü günah işliyoruz ancak elimizden gelen tek şey tövbe edip af dilemek ve allah-ü Teala’nın bizi affetmesinden ümidimizi kesmemek. Asla ümidini kesme asla çok günahkar yoktur, tövbe etmeyen, isyan eden vardır. Sen isyan edenlerden olma ve tövbe et ve temizlenmiş olan hayatına bir daha leke sürme kardeşim. İntihar asla bir yol değil acizliktir derdin sıkıntın yapabileceklerin yaz yardım al asla kötüyü düşünme allah-ü Teala bizlere af buyursun.

Okudunuz mu?  Hz.Hamza nasıl bir yapıya sahipti boyu posu nasıldır

asdfmyfriend
Allah’a bir arkadaş gibi yaklaş onu bir sevgili olarak gör ve ona yaklaştığın sevgi kadar ona korku da besle.Eğer söylediklerim yanlışsa Allahtan özür dilerim ama Allahta bunları kötü bir kalple söylemediğimi biliyor aslında.Bak burdan da güzellik çıkarabilirsin Allahın kalbe baktığını bak kardeşim bence Allahın aklına bile gelmeyen insanlardan olmadığın için kendini çok şanslı saymalısın.Niye intihar etmemelisin biliyo musun? Ulan burası sınav yeri illaki acı çekeceğiz ama önemli olan her zaman Allah’a dönmek çünkü hepimiz aciziz.Sana çok ciddi söylüyorum bugün daha başıma bir olay geldi Allahı o kadar tanımıyorlarki kalplerinde en ufak bir Allah sevgisi olsaydı bana böyle yapmazlardı haksızlık yapmazlardı.Diyeceğim o ki Allah sevdiği kuluna yarattığına sıkıntı verir ha sen Allahı seversin her şeyden vazgeçersin Allahta o zaman kalbinden hüznü alır niye almasın ki sen sevgiliye kavuştuktan sonra niye almasın ama şimdi niye alsın? Sen ona gitmiyoken niye alsın.Belli ki seni seviyor seviyor ki seni cennetine almak istiyor sana güzellikle dolu şeyler vermek istiyor güzel ruhiler vermek istiyor cennetten yiyecekler ikram etmek istiyor seni o güzel insanlara kavuşturmak istiyor belki 🙂 bunları hiç birimizbilemeyiz bunlar benim kalbimden geçenler gerçekten kötü şeyler söylemiş olabilirim Allah’a karşı olmayacak şeyler seni de kötü bişeye sevkediyosam özür dilerim senden de Allahtan da.

Okudunuz mu?  Hz. Züleyha'nın gözlerinin açılması ve gençleşmesi doğru mudur? Bu konuda bir hadis var mıdır?

Kayıtsız Üye
Hayat bazen gerçekten ağır geliyor. Haklısın. Ama yüce Rabbim bize taşıyamayacağımız yük yüklemez. Bak senin de dertlerinin ağırlaşmasına neden olan yanlış bir bilgin var. Günah işledim cennete gidemeyeceğim zaten diyorsun. Bi kere bunu nasıl bilebilirsin ki? Yani tövbe edersen ve Allah kabul ederse tüm günahların silinir. Yani sen Firavun’dan bile daha çok günah işlemiş olabilir misin? Eğer becerebilseydi ona da tövbe kapısı açıktı.

Kardeşim haşa sen Allah’ın işine karışma. Kimi cennete kimi cehenneme koyacağını rabbim kendi bilir. Hiç kimsenin günahı rabbimizin rahmetinden daha büyük değil. Sen tövbe et yoluna devam et bir daha da günahlarını düşünme, şeytanın tuzağıdır bunlar kanma.

Okudunuz mu?  İstemeyerek yanlış cümle kurmak

Hayat cidden bazen zorlaşıyor ve hepikiz hatalar yapıyoruz ama intihar etmek ebediyen cehennem demektir Allah (c.c) muhafaza buyursun. Ümmet senin güçlü olmanı ve iş yapmanı bekliyor. Moralini düzeltki ümeetimize faydalı ol. Allah’a emanet ol. Bi de unutmaki yolun başında daha senin yaşında sıkıntılarla karşılaşanlar eğer bu zorlukları aşarlarsa ileride hayal bile edemeyecekleri kadar mutlu olurlar.

.


Abdiyet
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. O kadar çok yoruldum ki artık hiçbir şey yapasım gelmiyor. İki omzumda da sanki biri bastırıyormuş gibi baskı hissediyorum.


rana
sana ne dense sen seytanin ta istediklerini sayiklip duruyosun kardesim,
önce kendine gelmelisin, müslümana yakisir gibi güclü olmalisin, biraz kendini silkele, sen eğer yasiyorsan Allah istedigi için yasiyorsun, ve görevlerin bitmedi demektir, ve tövbe kapin hala acik demektir.. o kadar kötü durumda olan din kardeslerimiz bile ölümü istemiyor sana noluyo? Ölmeyi istemek hiç müslüman yakisiyomu.. en kisa zamanda kendine gelmeye bak.. 16 yas ergenlik cagidir, bunalimlar normal olabilir ama esiri kalma..
dua ile..


Kayıtsız Üye
hickimse için ölme Allah için yasa Allah ne güzel dost ne güzel yar

Okudunuz mu?  Kuranda kerem ismi geçiyor mu

Kayıtsız Üye
daha 16 yaşındasın ergenlik çağındasın. kim sana cenneti kaybedeceğinden bahsediyor. ona bakarsan Hz. Peygamber’ede (s.a.v) bir çok sıkıntılar geldi. sana gelen sıkıntılar nedir ki ?? şöyle düşün . iyi oku. sana bu musibetler geliyor. sen diyorsunki bu 5 ay çok günah işledim diyorsun . bak belkide senin günahların siliniyordur.


Cemi
S. A intihar veya bunalım pıskolojıye bir durumun içinde yer alabilir ancak islam dinimizin pıskolojık ilminden bakarsak konuya Allahu teala kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez selametle en buyuk dert cahilliktir, kolay gelsin..


Cemi
S. A en sevdigim konu insAllah intar yada kısaca yeise, düşmek kusa cevap Allahu teala kuluna kaldıramayacağı yuk yüklemez. İns Allahu teala öle buyuruyor kaza ve kadere inanmayan kafir olur. Lakin kaza ve kadere inanıp basınıza gelenin musibetlere sabredip dua edip kendımizdeki, hataları grup düzelterek harika olur, kısaca acık cevap bu dünya musluman A zindandır, hadisi, uygun dur vel hasıl ıntar edeceklere bir soru gittiğiniz oturduğunuz bir yer varsa birisi size sandalye yatıyorsa sizde intar olabılır. Dogru yolu kımse oturarak bulamaz


Abdiyet
Daha kötü oldu 🙁 Sürekli göğsümde daralma oluyor canım çok sıkılıyor. Bu sıkıntı devam ettikçe dayanma gücüm azalıyor. Uyuyunca geçiyor ama uyandıktan 1-2 saat sonra tekrar başlıyor. Uyuyarak bu sıkıntıyı geçirmeye çalışıyorum.

Okudunuz mu?  İbadet yaparken vesvese gelmesi

cpuslayer
İlk önce aşağıdaki tevbeyi yap. Cin musallatı yaşıyorsun. Ölmek istemek Allah’ a isyandir. Hayy ismine şirktir. Sana o isteği veren şeytan seni cehheneme götürmeye uğraşıyor intihar ettirerek. Tevbeden sonra şikayetlerin devam ederse özel mesaj at yardımcı olalım.

Allah’ ım kızgınlık ve öfkeyle üzüntü ve kederle kendime, hayata, yaşamaya, varolmaya, yaratılışıma, anne babama, eşime, evlatlarıma, arkadaşlarıma, arabama, tanıdığım tanımadığım insanlara, evime, anne babamın evine, eşimin anne babasının evine, hayvanlara ve yaradılan herşeye yapmış olduğum tüm isyan, şirk, lanet, beddua, kahır, sitem, intizar, küfür ve tüm kötü sözlerden ve davranışlardan ve tüm günahlarımdan yarattığın zerreler adedince;
Tevbe ettim estağfirullah Ya Hayy Ya Gaffar Ya Settar Ya Tevvab.(100 kere)

İnsan günde 70 kere aynı günahı işlerde tevbe ederse haddi aşmış olmaz. Düşün Allah Teala ne kadar rahmet sahibi.


Abdiyet
Tabii ki yardım almak isterim size nasıl ulaşabilirim ?


cpuslayer
Kardeşim ilk güzelce guslünü al. (Gusül nasıl düzgünce yapılır diye bir araştır ilk.) Guslü aldıktan sonra yukarıda sana yazdığım tevbeyi güzelce yap. Sıkıntıların geçene kadar bu tevbeye devam et. Namazlarını kılmıyorsan kılmaya başla. Başına gelen sana ilahi bir uyarı. Allah Tealanın yoluna yönelmen için. Allah’ a her gün isyan yerine şükür et. Bol bol Allah’ ım verdiğin hayat için sana şükürler olsun de. Anne babanın helalliklerini al. Senden daha kötü halde olan insanların durumlarını düşün. Allah Tealanın sana bahşettiği hayat nimetinin değerini idrak etmeye çalış. Kuran bilmiyorsan öğrenmeye çalış. Biliyorsan bol bol oku.
Bir de aşağıda yazacağım niyetle 1 lira da olsa sadaka ver.(sadaka vermeyi alışkanlık haline getir.)Sadakanın azı çoğu olmaz unutma.
Euzubillahimineşşeytanirracim.
Bismillahirrahmanirrahim.
”Niyet ettim, niyet eyledim benim, eşimin, anne babamın, anne babamın anne babasının, kardeşlerimin, evlatlarımın, soyumun ve zürriyetimin, eşimin anne babasının, eşimin anne babasının anne babalarının, eşimin kardeşlerinin, eşimin soyunun ve zürriyetinin, akrabalarımın, eşimin akrabalarının, arkadaşlarımın, gıybetini ve dedikodusunu yaparak günahlarını aldığımız insanların, üzerimizde kul hakkı bulunan kişiler ile gelmiş, geçmiş ve gelecek bütün Ümmet-i Muhammedin işlemiş oldukları kınamak, gıybet ve dedikodu yapmak, iftira atmak, sui zan yapmak, beddua, lanet, küfür, intizar ve kahır okumak, kumar oynamak, alkol içmek, zina yapmak, anne baba hukukuna aykırı davranmak, zulüm yapmak, isyan etmek, şirk koşmak, faiz yemek, yedirmek ve faiz sistemine destek olmak, yalan yere yemin etmek, yalan söylemek günahları ve günahlarım ile tüm günahları ve günahlarıma, adak ile eksik verilen zekatlara kefaret olması, tüm Ümmet-i Muhammed üzerindeki şeytan tuzaklarının bozulması ile bela, hastalık ve şerlerin defi niyeti ile Allah rızası için sadaka vermeye.”
”BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.”

Okudunuz mu?  Eşim ve ailesi bana soğuk davranıyor

Allah’ ın izni ile inşAllah şifa bulursun. [email][email protected][/email] buradan bana mail yolu ile ulaşabilirsin.

Bu arada yazdıklarımı yaptırmamak için şeytan sana elinden gelen tüm vesveseyi verecektir. Ama sen onu dinleme ve tevbeni yap. Allah’ a emanet ol kardeşim.


Kayıtsız Üye
Ben bir buçuk senedir hafızlık yapıyorum daha fazla devam etmek istemiyorum 14 yaşındayım ve intihar etmek istiyorum ama sonra olacakları düşününce yani cehennem o benim canımı yakıyor canım çok sıkkın ben ölmek istiyorum sorusunu neredeyse 4 yıldır soruyorum ama belki gerçekleşebilir

Okudunuz mu?  Hazreti Ali'nin Rüyası ve Hazreti Ömer'in Kerameti ...

Wasp’
Boş eve hırsız girmez güzel kardeşim.Sen ne güzel bir yaşta ne güzel bir işle meşgul oluyorsun,seni tebrik ederim.Keşke bende senin bildiğin kadar şey bilebilsem hafızlığım olsa.Sende maşAllah her gün doluyorsun,kendini ilimle dolduruyorsun neticesinde şeytan ve nefsin de seninle uğraşmaktan geri kalmıyor.Yaşın çok genç,bu hayatta görüp göreceğin çok fazla şey var,imrenilecek bir hayatın olacak belki de.Büyüyecek iş sahibi olacaksın,evleneceksin,çocukların olacak inşAllah.Benim sana tavsiyem biraz sosyal hayatına yoğunlaş,biraz havayı çek içine,arkadaşlarınla güzel vakitler geçir,seni eğlendirebilecek şeylerle uğraş,kendini doldur ama yorma,yorupta sıkılma.İntihar düşüncesi çağımızda yaygınlaşmış almış başını gidiyor.Bilinç altını etkileyecek şeylerden uzak dur.Tövbe ederek biran önce bu düşünceden kurtul.

Okudunuz mu?  Misafire ikram etmek ile ilgili hadisler

Tecrübe
Ayrıca bir doktora görün deprasyon için yeni etkili ilaçlar var bir yakınım için çok faydasını gördü..doktorluk dert falan demeyin sakın..


Kayıtsız Üye
Allah’ın rahmetinden ümit kesmemek gerekli.Benim anladığım depresyondasınız.Gecenin son üçte biri kalkın.Allah’ı zikrettiğinizde birinci düğüm çözülür.Abdest alınca ikinci düğüm çözülür.Namaz kılınca üçüncü düğüm çözülür.Günde 21 kez salat-ı tefriciyye okuyun veya.Doktora giderek depresyon tedavisi olarakta bu rahatsızlık çözülür.


intihar etmek istiyorum, yasamaktan yoruldum intihar etmek istiyorum, intihar etmek

Bu kategoride yer alan Allaha kulluk ile ilgili hikayeler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İntihar etmek istiyorum bıktım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.