Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

İstibra hakkında takıntı

İstibra hakkında takıntı

crewd0x
Selamün Aleyküm.
Son dönemde İstibra hakkında kafamı bulandıran takıntılar içindeyim.
Tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra bir süre bekliyorum ve durduğunu düşündüğüm an tuvaletten çıkıyorum.
Biraz yürüdükten sonra kontrol etmek amacıyla tekrar giriyorum. İç çamaşırımda gözle görülür derecede bir ıslaklık göremiyorum ama bazen uzvumda küçük 1 damla görebiliyorum.
Bu da benim sürekli kafama takılıyor. Acaba kılacağım namaza sorun olur mu gibisinden. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Annem babam sevgilimi istemiyor

Yorum: İstibra hakkında takıntı

mum
İstibra yaptıktan sonra hafifçe oluşan ıslaklık namaza engel değildir.
Size tavsiyem idrardan sonra istibra yapın ama avret yerini ıslak bırakın ki vesvese olmasın


İstibra hakkında

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Ben istibra için birkaç peceteyi uzvuma sarıp biraz geziniyorum ancak uzvumu tıkamıyorum sonra peçeteye akıyor peçeteyi atmak için tekrar tuvalete gidiyorum bu durumda o idrar peceteden iç çamaşıra geçer mi artık bu durum yüzünden namaz bile kılmıyorum durumum çok vahim lütfen cevaplayın bu şekilde abdest ve namazım sahih olur mu?

Okudunuz mu?  Namaz kılarken ALLAH beni görüyor mu? sanki içimde boşunaymış gibi his var

Yorum: İstibra hakkında takıntı

ACİLSERVİS
Durumun gerçekten çok vakim. Namaz kılmamak için böyle bir sebebi herkes bulamaz. Olduğun yerde bir iki adım at peçete ile kurut ve çık abdestini al. Bunun büyütülecek hiç bir yeri yok.


Kayıtsız Üye
Benim anladığım şu idrar işini görürsün sonra yürürsün öksürürsün zıplarsın falan filan kiminde erken biter kiminde gec biter…

Okudunuz mu?  Bilerek cünüp olmak günah mıdır

Şimdi abilerim benim kafama takılan soru bugün ben şöyle yaptım işimi hallettim lavaboda bekledim ve organımı aşağıdan yukarıya sıvazladım ki idrar çıksın diye ondan sonra bekledikten sonra organımın uç kısmı idrar çıkan kısmı yıkadım ve vesvese olmasın diye iç çamaşırımın ön tarafına su serptim sonra çıktım ve şuan uzanıyorum…

Okudunuz mu?  Penisden bi parça döl akması durumda cünüp sayılırmı

Soru: O an gelmeyen idrar (bi kaç kere sıvazladım gelmedi) lavabodan çıkıp şimdi uzanırken veya başka bir zaman gelemez mi ?.. Her idrar yaptığımda yarım saat istibra yapıp iç çamaşırı değiştirme de eskiden yapardım fakat bu sefer de iç çamaşırım kalmıyo…

Okudunuz mu?  İçinde Küfür Bulunan Şarkıları Dinlemek

Bu idrar meselesi canımı sıkmaya başladı bir bilen abim yol haritası söylese de ibadetlerimi rahat rahat yapsam…

(Eğer arada kendimi kontrol edip iç çamaşırına baktığımda gözle görülür bir şey göremezsem ve bu halle namaz kılabiliyorsam bu bana kafidir bu beni çok rahatlatır…)

Okudunuz mu?  Siz değerli kardeşlerimden Allah rızası için DUA istiyorum inşAllah.

Ensar
Sizde ki sadece vevese takıntı hali almış bir durum. Öncelikle yapmanız gereken takıntılarınızın üzerine gitmek ve öylece davranmak. Siz elinizden gelen davranışı yapıyorsunuz dahada üstelemeyin. Kendinizi idrarın çıkmadığına ikna etmelisiniz. Namazınızı rahat rahat kılın.


İstibra , Takıntı, istibra sonra tekrar

Bu kategoride yer alan İçimden sesler Allah'ın varlığını sorguluyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstibra hakkında takıntı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.