Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada savaşmak

Rüyada savaşmak

bykurnaz
Selamınaleyküm. Rüyamda Peygamberimiz Hz.Muhammed s.a.v i gördüm çağrı yapıyodu cihad çağrısı bende katıldım kılıç kalkanımla. Peygamberimiz s.a.v in yüzünü tam seçemedim ama orda olduğunu biliyorum. Peygamberimiz s.a.v in yanındaki bir hainle ile tekbaşıma savaşıyorum çok uğraşıyorum ama kazanıyorum nihatinde ucuz kurtuluyorum adamın her hamlesin sonra bir şekilde kazanıyorum duşardan silah yardımı gelerek. Daha sonra ben öldürdüm fakat Hz.Muhammed s.a.v öldürdüğüm adam için benden FATİHA okumamı istiyor bende okuyup uyanıyorum rüyadan.

Selamınaleyküm.Rüyamda Hz.Peygamberimiz s.a.v cihad çağrısında bulunuyordu bende katıldım daha sonra ilerlerken. üzerim kılıç kalkan zırf vs korumalıklarla kaplıydı. İlerlerken Hz.peygamberimizin s.a.v yanındaki hainle tek başıma savaşmaya başladım dışardan silah yardımı aldım bazı arkadaşlarımdan. Sonra öldürdüğüm adamın kemiğini kanını vs parçalanmış gördüm. Hz.Muhammed s.a.v de düşmanımda olsa ruhunun ve kendisinin bağışlanması için Fatiha okumamı istedi bende okudum ve uyandım . Not:Peygamberimizi hiç göremedim birazcık sakalı şerif-i ni görür gibi oldum ama onu duydum dediklerine kulak verip cihada katıldım ve dediği gibi Fatiha yı düşmanım için okudum . cevaplarınızı bekliyorum . Şimdiden Allah C.C razı olsun . Selamınaleyküm

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili hadisi şerifler

Yorum: Rüyada savaşmak

arifselim
Aleykum selam. Bu sana gösterilen hayırlı bir işaret ama aynı zamanda bir uyarıdır. Peygamber aleyhisselamın sünnetine, yoluna ve davasını çok sıkı bir şekilde yapışman ve amel etmen gerektiğine tabir edilir. Kendine bu rüyadan bu şekilde bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız istemek görmek ne demek

Rüyada savaşmak

xzenon68
bu rüyayı her bayram arefelerinde görüyorum. rüyamda dedemin evinde tanıdığım bazı kişilerle siper alıp savaşıyoruz(az askerle güçlü bir düşmana karşı savaşıyoruz) cephane felan taşıyorum sürekli savaşıyoruz ve bir uçağın şehir merkezini bombaladığını görüyorum en son cephanelik bitince uyanıyorum…

Okudunuz mu?  Rüyada saç kesilmesi ve ağlamak

Yorum: Rüyada savaşmak

arifselim
Rüyan hayırlıdır ve insanın hayattaki zorluklara karşı verdiği mücadelelere tabir edilir. Kişiye özel yorumlanması daha isabetli olabilir. Ayrıca bu rüya, canını dişine takmaya, yaz kış demeden mücadeleci bir kimse olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada kirmizi siyah odanin kapisindan sayah kirmizi renklerde sisko buldog suratli gibi bicimsiz pelerinli canlılar üzerime durmaksizin geliyorlar bende sürekli onlarla mucadele ediyorum ama ben onlari yok ettikce cogaliyorlar ve birden nefes alamaksizin uykudan hisimla uyaniyorum bir an nefes alamiyip öle cegim sandim.

Okudunuz mu?  Rüyada lazer ışığı görmek

arifselim
Böyle rüyalar maalesef insanı çok fazla etkileyebilirler. Ancak böyle olsa da bu rüya kabustur ve bir yorum açısından hiç bir manası yoktur. Bazı yorumculara göre ise insanın gerçek hayatta var olan korkularının bir yansımasıdır demişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Riyakar58
Selamun Aleyküm bu rüyamı 2. Görüşüm artık yazmak istedim.1.dünya savaşı çıkıyordu ben osmanlı askeri oluyordum ama komutandan sonra en yetkili kişi bendim.savaş başlıyor ilk cephede askerlerle birlikte çok güzel bir şekilde savaşıyor ve kazanıyorduk müttefiklerimizde yardım ediyordu..2. Cephede kaybediyorduk baya üzülüyordum birkaç asker bize laf stmaya başladı(düşman)ben yanlarına gidip küfür edince bir anda yok oluyorlardı.3. Ve son savaşa gene katılıyordum savaç çok güzel başlamıştı ileri doğru gidiyorduk 1 asker ile en ileride dğşmana çok zaiyat veriyorduk bazı toplarınıda patlatıyorduk bazen yer değiştirmek isterken elim siper tellerine çarpıyordu baya tekrarladı bu en son en büyük topu getirip ateşlediler elim gene tele battı siperin üst kısmını vurdular orası kpmutanın ve birkaç askerin üzerine düştü sinirlenip düşmana daha fazla kayıp verdirmeye başladım ve sakın teslim olmayın diye bağırdım bizim askerlerimiz teslim oldu düşman sipere girdi ben askerlerin yanına gidip salak herifler size teslim olmayın dedim kazanacaktık bunu az kalmıştı niye teslim oluyorsunuz diye birtane vuruyordum.dışarıda duran askeride içeri sokuyordum o düşman askerleri bir kayığa biniyor gene alay ederken gene girip küfür edince gene hemen yok oluyorlar (ben yanlarına gidip bir şey diyince hızla bir yere gidip yok oluyorlar) askerler kimlerin şehit olduğunu öğrenmek için yoklama alıyordu ben hem komutanın şehitliğine hemde toprakların kaybına üzülüyordum eski toprakları geziyordum oturuyordum oraya bir asker gelip kaldırıyordu boşverin olan oldu diye üzgün bir şekilde yürüyerek ayrılıyorfuk oradan

Okudunuz mu?  Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi?

Tohat
Ve aleyküm selam. Savaştagösterdiğin mücadele, kazanıp kaybetmen hayatında göstereceğin mücadele ve çabanın bir göstergesidir. Canını dişine takarak geçimini temin etmek amacıyla uğraş vereceğine, rızkının peşine düşeceğine, aileni ve sana bağlı kimseleri en iyi şekilde geçindirmek için çabalayacağına ve bunu en iyi şekilde gerçekleştirip emeklerinin meyvesini fazlası ile alacağına, ve bundan sonra yaşantının daha kolay, madden rahat olacağın mutlu ve bir yandan da huzur bulacağın bir ömür geçireceğine delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada biri tarafından kovalanmak.

Kayıtsız Üye
İyi günler bana yardım eder misiniz rüya yorumlayan alim kişi bulamadığım için yazıyorum 4 defa peygamber efendimiz rüyamda gördüm en önemlisi olanı anlatmak istiyorum bir sarayın içinde kişiler vardı Asalı bir kişi gelip duvara vuruyordu duvar iki ayrılıyordu askerler ve bembeyaz ışık vardı atın üstünde savaş alanindaydik 5 atlı şekilde soldan 2 bendim herkes bana beyaz atın üstünde kim olduğunu soruyordu askerlerin en önüne geçtiğimizde de peygamber efendimiz sav diyordum herkes ayağa kalkıp savaşa hazırlanmaya başladılar sonra karşıdan düşmanlar çıkıyordu bunu yorumlayan bilir misiniz ?

Okudunuz mu?  Kötü ve korkunç rüya görmemek için hangi dua okunur (güzel rüya görmek için okunacak dua)

Tohat
Hayırlı günler. Peygamber efendimizin görüldüğü rüyalar sahih olduğundan çok titizlikle yorumlanması gereken rüyaların başında gelir. Bu hassasiyetten ötürü yüz yüze birini bularak tabirletmen daha iyi olacaktır.

Bu kategoride yer alan Yalan Rüya Anlatanın Günahı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada savaşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.