Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:22
missa2
Abone

Gece uyanıp konuşmak sabah konuşmaları hatırlamamak

Gece uyanıp konuşmak sabah konuşmaları hatırlamamak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum Allah’ın rahmeti bereketi üstünüze olsun.Yurtta kalıyoruz elhamdülillah namazlarımızı kılıyoruz dini işlerimize büyük yer ayırmaya çalışıyoruz. Gece kalkarken normalde sorun yaşamam ve hani beni uyandırmaya çalışana bir şey demez elhamdülillah kalkardım.Ama dün gece bir şey oldu,arkadaş teheccüde kaldırmaya çalışınca inanın hatırlamadığım şeyler yapmışım seccade nerde diye sormuş arkadaş yastığın altına bakıp yok demişim,neden kalkmıyorsun demiş hastayım demişim!bunları derken gözüm açık ve oturur vaziyetteymişim galiba..Yemin ediyorum sabah sadece rüyada gibi bir kesitini hatırladım gerisini bir gıdım hatırlamıyorum..Bu nedendir? Peygamberimizin hayatında yaşanmış bir hadise varmı? Lütfen en ince ayrıntısına kadar bilmek isterim…Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Deve nasıl kesilir?

Yorum: Gece uyanıp konuşmak sabah konuşmaları hatırlamamak

Efdal
Bu yaşadığınız durumu arada bir hepimiz yaşarız. Uyur gezer olmasak da bazen stres bazen yorgunluk ve uykusuzluk bunu yaptırır.
Allah ayaklarımızı kaydırır.

Bu kategoride yer alan Kuranda recm yok neden islamda recm var deniyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece uyanıp konuşmak sabah konuşmaları hatırlamamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.