Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Rüyadan hemen sonra sıvının meni mi olduğunu anlamamak

Rüyadan hemen sonra sıvının meni mi olduğunu anlamamak

Meriç
Gece uyurken başlıktan da anlaşılacağı üzere özür dilerim ama böyle bişey oldu. Bende bu olunca hemen uyanan bir insanım hemen hissederim.kalktim yatagimdan hemen baktım.sivi beyaz bir şey dustu bir kaç damla,daha sonra kokladim hamur kokusu vardı ama ilk gördüğüm şey damla halinde beyaz su akması ,bir de tam rüya esnasında hafif sıçrama oldu hissi vardı ama normalde bile bu kadar sıçrama olmuyordu kusua bakmayın. gusül almam Gerekir mi (sıkıldım bu tur rüyalardan)!!!!!!!!

Okudunuz mu?  Kadınların namusuna tecavüz edilince cihad farzı ayn olmaz mı?

Yorum: Rüyadan hemen sonra sıvının meni mi olduğunu anlamamak

arifselim
Meninin özellikleri bellidir. Eğer benzeri bir şey görmüşsen gusül almalısın. Meni beyaz, yoğun ve kokuludur. Üstünde o kadar durmana gerek yoktur. Bir özellik gördün mü gusül edersin.


meni mi mezi mi anlayamamak

Bu kategoride yer alan Recep ayında kaza yerine nafile oruç tutmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyadan hemen sonra sıvının meni mi olduğunu anlamamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.