Anasayfa
1 Aralık 2023, 6:11
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında rüya görmemek

İstihare rüyasında rüya görmemek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Sorum sorum şu yönde istihare namazı kılıp Arapça duasını okuyarak uykuya daldım. Bu sünneti
ilk kez yapmaktayım aylardır bir konuda çektiğim bir iç sıkıntısı devamlı şüphe vb şeyler vardı. Bir rüya görmedim fakat sabah 5 sıralarında hafifçe uyandım ve tam uykuya dalarken üzerime bir ağırlık çöktü konuşmak istedim konuşamadım nefesim kesilmeye başladı sonra nasıl olduysa tekrar uykuya daldım. Sabah namazına kalkıp namazımı kıldım. İçim yine aynı sıkıntıda fakat istihare namazı kılarken kalbim hafiflemiş ve huzur bulmuştum. Sevgili üstadlarım ben ne yapacağımı bilmiyorum. Tarafınızdan yorum beklemekteyim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında orman görmek

Yorum: İstihare rüyasında rüya görmemek

arifselim
Aleykum selam. İstihareden önce işin ehline, bilen ve güvenilir kimselere başvurarak fikirlerini almak gerekir. Yinede kararsız kalınınca istihare yapılabilir. Eğer namaz esnasında için ferahlamış ve huzurlu hissetmişsen bu olumlu manaya işaret anlamındadır. Zaten istiharede rüya görmek şart değildir.

Okudunuz mu?  İstihare ve müşavere hakkında hikaye öykü kıssa

İstihareye yatınca rüya görmemek

Kayıtsız Üye
Istehareye yatinca hiç rüya gormuyorum uykum biraz derin oldugu için gece kilmiyorum sabah namazından sonra kiliyorum ama uyuyamiyorum da aklima sacma sapan bir suru sey geliyor su ana kadar isteharede hiç rüya gormedim renk felan da yok neden acaba bir seyi yanls felan mi yapiyorum

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Ya ben istehare namaziini hep sabah namazından sonra kilar yatarin cunku uykum biraz agir olugundan goremiyorum ruyama ama normal dedd huc rüya gormuyorum ard arda yattigim da da gormedim renk felanda yok nw yapacagim ben


Yorum: İstihare rüyasında rüya görmemek

arifselim
İstiharede yanlış bilinen şeylerden birisi rüya görülmesi şartının olduğu düşünülmesidir. Halbuki öyle bir şey yoktur. Önemli olan işaret kalbin bir yöne meyletmesi ile anlaşılır. Kalbin daralması ve sıkılması olumsuz anlamda ve ferahlayıp huzurlu hissetmesi de olumlu manada kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstiharede kararsız kalmak

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar çok acil bana yardım eder misiniz
İstihareye yatan biri her şeyi düzgün yapmasına rağmen uykusu da olmasına rağmen sağına döndüğünde bir türlü uykuya dalamiyor böyle yüreği kalbi ağrıyorsa daha doğrusu kalbi daraldiysa ne anlama gelir ve kaç saat boyunca böyle oluyor en son o kadar içi yanıyor ki uyumayı bırakıp lavaboya gitmek zorunda kalıyor abdesti bozulunca gelip yatıyor o zaman uyuyabiliyor
Ve sonradan uyuduğunda karışık rüyalar görüyor ama istihareye yattığı şeyle ilgili bir şey görmüyor
Bu neye işaret.
Biriniz yardım etsin nolurr
Kalbinin daralması çok kötü bir şey olacağına işaret olabilir mi ??
LÜTFEN YARDIM EDİNNN

Okudunuz mu?  İstiharede kirli atlet görmek

Tohat
Rüya öncesinde hissedilen ve yaşananlara anlam katılmaz. Niyet edilenin fazla düşünülmüş ve sonucu merak edildiğinden bu durum yaşanmış olabilir. Rüya sonrasında eğer aynı hisler ile uyanılmışsa o zaman niyetinin hakkında hayırlı olmadığı sonucu çıkartılabilir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek

Zehra1234
Hocam selamın aleyküm size bir şey danışacaktım ben rabbimden bir kişi için çok dua ediyorum onun kaderimde olması için evlilik bakımından. kadir gecesi ibadetlerimi yaptım fazlasıyla Allah’a dua ettim rabbim bana bir ışık göster evleneceğim kişi oysa rüyamda göster diye ben o gün rüya görmedim sabah uyandığımda o kişi bana beni rüyasında gördüğünü belirtti ailesiyle birlikte onların evindeymişim yemek yapmışım yemek yiyormuşuz merak ettiğim şu rabbim ona mı gösterdi bana söylemesi içinde aracımı yaptı acaba

Okudunuz mu?  İstiharede balık ve karpuz görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ayrıntıları bilmeden kişinin durumunu öğrenmeden buna bir açıklık getirmek zordur. Kişi senden hoşanıyorsa ayrı tabire sahip olur, sadece bir arkadaşınsa ayrı. Genel olarak rüya sahibinin evinde ve hayatının genelinde bolluk ve bereketin eksilmeden sürüp devam edeceği ve maddi anlamda sıkıntı çekmeyeceği yönünde yapılır. Bunun dışındakiler kişinin hali ve durumu öğrenilince açıklanabilir ancak. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare Namazından Sonra Rüya Nasıl Yorumlanır

istiharede rüya görmemek, Istıhareye yatınca rüya gormuyorum, istihareye yattım ama bir şey göremedim

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında okul görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında rüya görmemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.