Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

gulcehre
hayırlı akşamlar rüyamda teyzemin kocasının başına bir bela geliyor ben dua ediyorum Allahım onu kurtar ve böyle olanları kurtar diye . inek doğum yapmış diyorlar . bakıyorum diğer teyzem doğum yapmış cinsiyetini tam bilmiyorum ama çocuk büyüktü yeni doğan gibi değildi 5 aylık gibiydi güzeldi gözleri iriydi altını değiştiriyor galiba erkekti galiba

Okudunuz mu?  Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak

Yorum: Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

gulcehre
dua ettigim de gözumden yas geliyor çok icten dua ediyorum


Yorum: Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

arifselim
Hayırlı günler. İyi niyetli ve merhametli olmaya işaret eder. Sevineceğin güzel haberler alınmasına da tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise bekar kızlar için evlilikle tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada tuvalette namaz kılınması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.