Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:17
missa06
Abone

Sosyal medya uygulamalarına dini sözler yazmak sakıncalı mıdır ?

Sosyal medya uygulamalarına dini sözler yazmak sakıncalı mıdır ?

Kayıtsız Üye
SelamunAleykum , arkadaşlar sosyal medya uygulamalarındaki yani ( facebook, twitter , instagram , steam) gibi uygulamaların profildeki açıklama kısmına , dini özlü söz yazmak , Allahu Ekber yazmak , kelime i tevhid yazmak ta bir sakınca var mıdır ? günah olur mu

Okudunuz mu?  Sınavda çıkacak soruları öğrenmek kul hakkı mıdır

Yorum: Sosyal medya uygulamalarına dini sözler yazmak sakıncalı mıdır ?

arifselim
Aleykum selam. Sosyal medya hesaplarında kullanılan isim bölümünde yani kişiye özel olan isim ve soyadı kısmında dini terimleri yazmak doğru değildir. Ancak beğeni ve çeşitli amaçlar için kullanılan ve kişiye özel olmayan sayfalarda dini terimler kullanılabilir.

Bu kategoride yer alan Oğlum 7 yaşında ve altına kaka yapıyor nedeni ne olabilir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sosyal medya uygulamalarına dini sözler yazmak sakıncalı mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.