Anasayfa
30 Mart 2023, 7:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kız arkadaşını sakallı görmek

Rüyada kız arkadaşını sakallı görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,rüyamda kız arkadaşımı görüyorum,bizim alt katta oturuyorlarmış normalmiş gibi onun yanına iniyorum her yerde kiyafet dolabi var dolaplar çok buyuk pantolonlarla katlı,arkadaşıma bu kıyafetler kimin diyorum o da bana eski erkek arkadaşının olduğunu onun geleceğini söylüyor.Kız arkadaşımın erkek misali bıyıkları çıkmış uzamış onları alıyor,bende içimden geçiyorum bu kız niye böyle bıyıklarını uzatmış diye sonra annesine ona cımbız gibi bişey veriyor alması için.Kız arkadaşım bir ara çok sıkıntı yaşamıştı,hayır olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kış görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada kız arkadaşını sakallı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya o kız için sıkıntılarından kurtulmasına ve eski sorunlu günlerini Allah’ın izniyle geride bırakmasına işaret eder. Sürpriz ve sevindirici gelişmeler yaşamak manasında da tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İhlas suresi rüyada okumak

rüyada kiz arkadaşimin sakali cikmasi, rüyamda eski kiz arkadaşin sakal, rüyada eski kiz arkadaşimi sakalli gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada küvet içinde balık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kız arkadaşını sakallı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.