Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
sizden93
Abone

Esmaların sayı ile okunması büyü mü

Esmaların sayı ile okunması büyü mü

Duru06
Merhaba buraya yeni üye oldum. Ben 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım. Onun geri dönmesi için dua ediyorum. Ya vedudül kaviül cami esmasını 21 gün 251 kez okumam tavsiye edildi. İnternette de bir çok dua var bu konuyla ilgili ve belli sayılarda okunması gerekiyormuş. Sorum bu şekilde okumalar büyü mü? Allah korusun günaha girmek istemiyorum okuyarak.

Okudunuz mu?  Namaz kılarken ve Allah Teala'yı (c.ş) zikrederken ellerde ve bedende uyuşması neye alamettir?

Ya vedudül kaviül camii ben de bu esmayı sevdiğim kişi hayırlı ise bana geri dönsün diye okuyorum. 21 gün 251 kez okumak gerekiyormuş. Bazıları bunun büyüye girdiğini sölüyor. Allah korusun bilmeden günaha girmek istemiyorum. Bunun doğruluğu nedir acaba?


Yorum: Esmaların sayı ile okunması büyü mü

arifselim
Merhaba. Bunlar esmaül hüsnadan olan isimlerdir. Bunlarla dua edilebilir bu sihir değildir. Ama tavsiye edilen bu sayılara çok takılmayın. Çoğu rakamların bir aslı yoktur. Size hacet namazını kılmanızı tavsiye ederim. Hem daha sağlam hemde peygamber aleyhisselamın sünneti ve tavsiyesidir.

Okudunuz mu?  Allah'ın sözü değişir mi?

Yorum: Esmaların sayı ile okunması büyü mü

Kayıtsız Üye
Allah tan daha hayırlısını isteyin. Bende çok denedim. Giden geri gelmedi. Daha hayırlısı da gelmedi. Allah tan hayırlısı artık


ya vedudül kaviül cami okuyanlar

Bu kategoride yer alan İçinden Allah'ın sesini duymak? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Esmaların sayı ile okunması büyü mü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.