Anasayfa
4 Şubat 2023, 18:12
missa08
Abone

Babam bana maddi olarak yardımcı olmuyor

Babam bana maddi olarak yardımcı olmuyor

Merveyz
Babamın ablamın eşi yani enişteme borcu var ve senelerdir elinden biz tuttuk küçük kardeşimle helali hoş olsun … ama ben bekarım babam bizden para alırken kızlar borç alıyorum dedi .. ve babam yıllar sonra hastalandı kanser hastası şuan .. ben çok üzülüyorum hastalığına ayrı yaptıgı haksızlıga ayrı ben nişan yapıcam inanın tadım tuzum yok .. ablamlara olan borcunu verdi gözümüzün önünde banada gelince diyorki yok para senin ancak düğününü yaparım ama ablam eve hiç katkısı olmadan onun borcunu hemen verdi yani bana verilen bir söz vardı ama şuan üzerine bir soguk su iç deniliyor şimdi nişansan sonra bende ev borcuna girmek için ugraşcam ama yok elimde avcumda yok bana vediği sözü tutmayıp ortada kaldım üzüldüğüm konıda ablama verip bana gelince yok demesi oysaki durumuda var günaha giriyolar bence 😒 Çok üzülüyorum pskolojim bozulma durumuna geldi yapılan haksızlıga gelemiyorum bide ablan evli ona vermesek olmaz deniliyor . İllaki sözünü tutması için benim evlimi olmam lazımdı bana yardımcı olun kul hakkına girmiyormu bu yaptıkları

Okudunuz mu?  Müslümanın Ölüm Anı

Yorum: Babam bana maddi olarak yardımcı olmuyor

@hmet
Merve kardeş babanızı hoş görün Allah da sizi hoş görecektir. Ablanızla kıyas yapmayın. Babanıza verdiğiniz borç yaptığınız her bir harcama (hurma kadar da olsa) sizin için çifte sadakadır.

Bu kategoride yer alan İsraf ile ilgili ayet ve hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam bana maddi olarak yardımcı olmuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.