Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:04
missa08
Abone

Yunusiye Zikrini Suya Okumak ve Büyü?

Yunusiye Zikrini Suya Okumak ve Büyü?

Kayıtsız Üye
Hayırlı Cumalar, benim sorum büyü ile ilgili. Ailemizin içinde bir türlü dirlik düzenli sağlanamıyor. Neredeyse on senedir herkesin arası soğuk. Kardeşler arasında tahammülsüzlük ve geçimsizlik var. Ben neye elimi atsam kuruyor. Çok sinirliyim ve artık kendimi tanıyamaz hale geldim. Önüme gelene ağız dolusu sövüyorum sinirlenince ama saniyesinde pişmanlık duyuyor, utanıyorum. Sanki cimde başka biri var beni söyletiyor sonra Allah’ın rahmetinden umudumu kestiriyor. Bildiğimiz hoca falan yok ama geçmişten beri ailemize çok büyü yapan birinin varlığını biliyoruz. Ailemde ve üzerimde büyü olduğunu düşünüyorum. Büyü var mı yok mu diye anlamak için bir bardak suya 101 defa la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin+1 ayete’l-kürsi+1 Fatiha okuyup içince eğer içinizde yanma hissederseniz büyü var demektir diye bir şey okudum. Yaptım ama yaparken boğazıma sanki biri yumruğunu dayadı. Boğazımın sağ tarafından bir ağrı sağ göğsümün üzerine doğru yayıldı. Ben okumayı bitirdikten sonra geçti. Suyu içtim ve içimde çok belirgin olmasa da özellikle boğazımda bir yanma hissi oluştu diyebilirim. Yanmanin anlamını biliyoruz lakin boğazım ve göğsümde oluşan ağrı da büyünün, varlığın bir alameti olabilir mi?

Okudunuz mu?  Cünüp değilken üstümde olan elbiseyi cünüp olduktan sonra tekrar giyilebilinir mi?

Yorum: Yunusiye Zikrini Suya Okumak ve Büyü?

Omer Faruk
Allah’ın selamı rahmet ve bereketi üzerinize olsun, Allah sizi uyanık kılsın hurafelerden de uzak etsin.

Burada büyü meselesinde hep şunu soruyorum:

1- Siz gerçekten Allah’a iman ediyor musunuz?
2- Allah’a iman ediyorsanız, Allah bu büyü meselesinde Peygamberine Felak ve Nas Suresini okumasının yeterli olacağını söylemiş ve bu kesin.
3- Size bu niye yetmiyor; Çünkü,
4- Aynen Felak ve Nas suresinde geçtiği gibi vesvese veren boş bilgi sahibi insanların ve cinlerin peşine düşmüşsünüz.
5- Paranız bol, aldatılmayı da seviyorsanız sahtekar hocaları birer birer gezin ve para dağıtın, ayrıca imanınızdan da olun. Çünkü bu apaçık Allah’a eş koşmaktır, diyorsunuz ki: "Allah’ım sen Peygamberine böyle demişsin ama falanca yerde bir hoca varmış nefesi daha güçlüymüş bir de ona gideyim!" Yani ben senin sözüne yeterince güvenmiyorum, başkasından yardım istiyorum. İşte bu ŞİRK’tir. Allah’ın bağışlamayacağı tek günah da şirktir.

Okudunuz mu?  Eşim hırsızlık yapıyor

TAVSİYE:

Her gün evinizde 10 sayfa Kur’an’ı anlayarak türkçe anlamını ailenizle veya yalnız olarak okuyunuz. Ama dikkat ANLAYARAK!!!. Çünkü Kur’an ne sihir kitabıdır ne de sihirlidir. 60 gün içinde Kur’an’ı bitirdiğinizde buna devam edin, ailenize ve size rahatlık geldiğini göreceksiniz.

Okudunuz mu?  Allahın Tecellî Etmesi

Allah Kur’anı size içindekileri yapın ve mutlu olun diye gönderdi. Ama sizler elinizin altındaki reçeteyi bırakıp komşudan akıl soruyorsunuz. Allah aşkına Allah’a güvenin, Allah’a emanet olun. Ne CİNLER ne de İNSANLAR ALLAH’tan daha güçlü değildir, vesselam.


Yorum: Yunusiye Zikrini Suya Okumak ve Büyü?

Kayıtsız Üye
Cevabınızın sorduğum soruyla bir alakası yok. Ben büyü olup olmadığını anlamak için bunu yaptım. Büyüyü Allah bozmak için degil. İmanım da zaten yerinde. Allah’a herhangi bir şeyi ortak koşmuş da değilim. Suya okuduğum şey de Allah’ın ayeti. Hiç kimsenin beni büyüden kurtarması için gidip yalvarmadım da. Sadece bu zikrin bedenimde böyle etkiler oluşturmuş olması garibime gitti ve sebebi olabilir mi diye sordum. Sorduğum soruyu dikkatli okuyup cevaplayacak olan kişiler cevap yazarsa sevinirim.

Okudunuz mu?  İhtiyarlık kaç yaşında başlar?

Yorum: Yunusiye Zikrini Suya Okumak ve Büyü?

Omer Faruk
Kardeşim doğru okumadığın belli oluyor. Öyle suya okudum, Allah’ın ayetini okudum diye bir metod yok. Sana doğru dini anlatıyoruz. Yok ben doğru din ile ilgilenmiyorum illa suya, toprağa, yiyeceğe okuyacağım diyorsan bu senin bileceğin iş.
Ama soruyorsan gerçek bu. Bunların hepsi de hurafe, Allahın dinine bir sürü şeyler katıp sonra da sanki biliyormuş gibi davranacaksanız niçin soruyorsunuz gidin bu tür hocalara işinizi görürler. Sizden herhangi bir ücret mi istedik…

Okudunuz mu?  Cömertlik ile ilgili yazılar

Kayıtsız Üye
Okuyorsam Allah’ın ayetini okuyorum bu bir. Dolayısıyla bana sen Kur’an-ı Kerim’den yüz çevirmişsin demeye hakkınız yok. Okuduğum şeyi büyü bozmak ya da büyü yapmak için okumuyorum iki. Dolayısıyla bana yok siz hocalara para dökün yok efendim siz hurafelere inanın, gidip kandırılın demenizin de bir manası yok. Böyle bir ağrının oluşmasının sebebi hakkında bir fikriniz varsa belirtirsiniz. Yoksa bana dini öğretmek size kalmadı. Benim neyi ne kadar okuduğumu veya bildiğimi nereden biliyorsunuz ki böyle tepeden tepeden konuşuyorsunuz. Allah toprak altına girdiğimiz zaman hepimizi dinimizce dinlendirsin. Benim sordugum soru asiri sacma bir soru değil. Eger çok zorunuza gittiyse bana gelip insan gibi dersiniz ki, "kardesim büyü olup olmadığı öyle anlaşılmaz. Sen Felak ve nas sureleri’ni oku büyü varsa o gider yoksa da hayrına olur." Çok cevap vermek istiyorsanız bunun cevabı budur. Benim sorduğum soruyla sizin cevabınız arasında bir bağlantı yok. Siz o cevabı gidin ben büyü yapmak istiyorum ya da büyü bozan tanıdığınız hoca var mı diye soranlara verin. O cevabınızın muhattabı ben değilim. Büyü kelimesini gördüğünüz her yere kurulup kurulup gelmeyin. Selametle.

Okudunuz mu?  Hayata yeniden başlamak istiyorum

Omer Faruk
< Büyü var mı yok mu diye anlamak için bir bardak suya 101 defa la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin+1 ayete’l-kürsi+1 Fatiha okuyup içince eğer içinizde yanma hissederseniz büyü var demektir diye bir şey okudum. >
Öyleyse daha net söyleyelim, bu sözünüz hurafedir, boş inançtır. Allah’ın dini ile alakası yoktur. Hangi kitaptan okuduysanız Allah’a ve Rasulü’ne iftiradır. Böyle bir tedavi metodu yoktur. Rasulullah’ın böyle bir tavsiyesi yoktur.

Okudunuz mu?  Aklıma gelen kötü kötü düşüncelerden namaz kılmayı bıraktım

Sorunuzda da belirttiğiniz gibi (belki isteğiniz dışında olabilir) anlamsız öfkeleniyorsunuz. Bu benim bütün forum için büyü ile belirtilen sözlere genel tavrım, belli ki benim yorumlarıma bakmışsınız. Bana kızmanız önemli değil ama bu boş hurafelere inanmayın.


yunusiye zikri, yunusiye, yunisiye zikri ve anlami

Bu kategoride yer alan Okumak mı çalışmak mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yunusiye Zikrini Suya Okumak ve Büyü? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.