Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kısmetinin söylenmesi

Rüyada kısmetinin söylenmesi

Misafir
Selamün aleyküm, benim sevdiğim bir kız var 3 yıldır olması için çabalıyorum ama hem maddi hemde sosyal kültürel farklılıklarımız var yani ben yanında çok eksik kalıyorum bu yüzden sanırım kabul ettiremedim kendimi kendisine zaten bundan öncede kaç kere sevmiş istemişsem hep bu sebepten red edildim ama onlarda aileleri tarafından red geliyordu maddi durumumuzu veya benzeri şeylerimizi beğenmedikleri için. neyse bu sevdiğim kız hakkında ilk sene bu konular daha gün yüzünde değilken rüyamda birisi bana şöyle dedi; "benim malım, mülküm, iyi bir mesleğim, makamım ve tanınmış soylu bir ailem var ama bunların hiçbirisi onu (isim vermiyorum burda ama rüyada ismini söyledi) almama yetmeyecek çünkü Allah onu sana nasip etti, hiçbirşeyin olmasada onu sen alacaksın." bu rüyayı çok net hatırlıyorum üzerinden 1-2 yıl geçmesine rağmen. bunun dışında sonraki zamanlarda 2 rüya daha gördüm onlarda da "senin bir sevdiğin var ama daha zamanı var" ve "sana sevdiğinide kızınıda verecek olan Allah" diyenler oldu. bu sonraki rüyalarda söyleyenleri görmedim ama bu rüyaları iyi hatırlıyorum zaten en sonuncusunun üzerinden bile 1 yıldan fazla rahat geçmiştir. acaba bilinçaltı veya şeytanın aldatmacasımı yoksa rahmanimi bilemedim. yorumlayacak kimsede yok etrafımda. işte insanı mutlu eden, gelecekten haber veren rüyalar rahmani diye okudum ama bilemiyorum. birde o zamanlar düzenli namaz kılmazdım bir kılar bir bırakırdım yani doğru rüyaları doğru insanlar görür diyede bir şey duydum günahkar olmam sadık rüya görmeme engelmiydi acaba ne bileyim bu rüyalarımı etkilermi. Neyse rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden Teşekkür ederim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada subhanAllah çekmek

Yorum: Rüyada kısmetinin söylenmesi

Kayıtsız Üye
Hocam ben konuyu açan kişiyim birşeyler eklemek istedim;
ayrıca bundan önce hiçbir kız hakkında da böyle bir rüya görmemiştim, hatta kendisi hakkında görüpte çıkan bir rüyamda var aslında ilk 2 yıl benimle hiç muhattap dahi olmamıştı bir rüyamda benimle konusuyor dinliyordu o rüyanın üzerinden biraz zaman geçti gördüğüm gibi de çıktı, benimle muhattap oldu dinledi tanıdı vs. aslında benim rüyalarım genellikle çıkıyor kötü rüyalarım hemen çıkıyor ama iyi rüyalarım nedense üzerinden zaman geçtikten sonra çıkıyor. karışık olan rüyaları zaten ayırt edebiliyorum aslında, hem unutuyorum hemde tek bir konu üzerinden sabit değiller ya da korkutuyor yahut çok düşündüğüm konular oluyorlar yani bilinçaltı. ama bu rüyalarım ve başka (yeri olmadığı için anlatmadığım farklı konularda) unutamadığım tek bir konu üzerinde sabit her anını hatırladığım gelecekle ilgili, korku endişe olmayan ve gün içinde aklıma gelmeyen hiç düşünmediğim konular içeren rüyalarım bildiklerim kadarı ile şeytani ve bilinç altı rüyalardan ayrılıyor tabi rüya ilmine sahip olmadığım için kesin hüküm veremem hele yorumlayacak birileride olmayınca üzerinde hiç durmuyorum. oysa rüyaların dinimizdeki hayatımızdaki yerini özellikle sizin rüya hakkındaki yazılarınız sayesinde anlayabiliyorum ve es geçmek istemiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

Yorum: Rüyada kısmetinin söylenmesi

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun rüyalar güzel rüyalardır ancak bunların sahih olduğunu ve aynı şekilde gerçekleşeceğini söyleyemeyiz. Çünkü sonuçta adı üstünde bunlar birer rüyadır. Bilinçaltı olmaları muhtemeldir veya gerçekleşmesi de mümkündür. Rüyaların en makbul olan yorumu dileklerin olmasına işaret eder. Ancak bu dilekler olduğu gibi de çıkmayabilir ve çok farklı bir şekilde de tecelli etmesi mümkündür.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşla mesajlaştığını görmek

Her ne olursa olsun inançlı bir kul sonuçta hayırlısını aramalı ve hayırlısını dilemelidir. Allah’a tevekkül ederek vesilelere yapışmalıdır. Rüyalara asla fazla takılmamalı ve Allah’ım senden rüyamın hayrını diliyorum demelidir. Şüphesiz ki herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada ağızdan bir şey çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kısmetinin söylenmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.